mummy בדרך למיון נשים,

• פותח הנושא lulyK
  • פורסם בתאריך

cookie1

New member
מבחינתי אלו בשורות טובות../images/Emo45.gif

ומקווה מאד שגם לא יתערבו לך, והלידה תגיע בזמן בנכון...

mummy

New member
גם מבחינתי. טובות מאד!

ומה, זה לא היה ברור שזה טוב? ממש לא רציתי זרוז, ובכלל, ללדת היום ממש לא היה בתכנון שלי... גם לא בשבוע הקרוב אם כבר שואלים אותי

עינבלית

New member
איזו הקלה!

שמחה שהרווחת עוד קצת זמן עם הבטן, ולעוברית ישנה הזדמנות להשאר בסביבה הכי מוגנת בעולם...

אור67

New member
../images/Emo3.gifהי מאמי רק עכשיו ראיתי

התרגשתי ודאגתי, ואז נרגעתי.זה היה רק פרומו. תחזיקי מעמד קטנטנונת שם בפנים עוד קצת, בבוא הזמן וברגע התאים(לנסיכה כמובן) היא תצא. בנתיים שולחת לך חיבוק מהקצה השני של העיר,תנוחי ותאגרי כוחות.
יסמין.

אפעופ

New member
כמעט התעלפתי פתאום

ואז נרגעתי אח"כ. זה אשכרה ממש קרוב. יווווו. שיהיה בהצלחה כשיהיה!!

mummy

New member
../images/Emo26.gif רוצה לדווח לכם על ההתפתחות

(לא, לא ילדתי! עוד לא...) אבל כמצוות הרופאים אתמול, התייצבתי הבוקר שוב במיון של ליס במטרה לעשות אולטראסאונד אצלם במכון, ולקבל את הערכת המשקל שלהם - כי הם כמובן סומכים רק על עצמם. אחרי 5 שעות של המתנה ותיזוזים - לא אלאה אתכם בפרטים - יצאתי הביתה ובידי הערכת משקל מעודכנת. ובכן, בעוד שאתמול ושלשום היא הוערכה ב- 2,500 גרם ועל כן החל כל הטרטור - על פי האולטראסאונד של ליס היא שוקלת לא פחות מאשר 3,160 גרם... כל המדדים מתאימים לשבוע הנכון, שלא לומר אפילו יותר. במיוחד צוינו רגליה הארוכות ("או דוגמנית או כדורסלנית" כדברי טכנאית האולטראסאונד). או בקיצור, על פי ליס "IUGR? לא בבית ספרנו. עזבי אותך משטויות. נפגש בלידה". אה, ודקה לפני שהלכתי, בבדיקת הרופאה - התברר שיש לי פתיחה של 2 סנטימטר...
ולמרות זאת, אני מאד מקווה שזה לא אומר שאני הולכת ללדת (נו מה לעשות, אני חייבת עוד כמה דברים להספיק לפני...). וכמובן, בהזדמנות זאת: שוב תודה לכולכן על הדאגה והתמיכה. זה מאד מאד נעים

ענתש

New member
נו, רוצה לשתף שחברה שלי ילדה

אתמול אחרי שגם לה אבחנו פיגור בגדילה (אבל היא היתה בשבוע 41 וילדה רגיל בסוף, בלי זירוזים) והסתבר שהקטנצ'יק פשוט רזה (2.900) בניגוד להערכת המשקל שלה שהיתה 3.400 בערך ונורא נורא גבוה, עצם הירך שלו היתה ממש ארוכה (טוב, אבא שלו בגובה 2 מטר כמעט). זה מה שגרם לכל הבילבול.

עמית@

New member
מעניין...

וכן, אם עוד לא אמרו לך, את הולכת ללדת
תני או קחי כמה ימים/שבועות

T noki

New member
סחתיין ../images/Emo45.gif על הדוגמנית!

אני שמחה שהיא בסדר ומתפתחת היטב, קחי את הזמן ותלדי מתי שהקטנה תחליט. קחי בחשבון שזה יקרה מתישהו ב-4 שבועות הקרובים...

lulyK

New member
ובשביל הסיפור הזה

הפסדנו אותך בארוחת בוקר?

mummy, עכשיו קראתי את הקישור

מהריון ולידה ורציתי לשתף בניסיון שלי: גם שיר נחשבה קטנה לגיל ההריון בכשבועיים+-. כל המדדים שציינת בהודעה נבדקו ונמצאו תקינים (כולל זרימת הדם בחבל הטבור, אבל אני לא זוכרת מה היתה התוצאה המדויקת). הייתי במעקב מעט צמוד יותר, אבל ממילא הייתי במעקב הריון בסיכון כך שלא ממש הרגשתי בהבדל... נולדה בשבוע 40+1 גורה מדהימה במשקל 2660 ג"ר (אחוזון 10), עברה לגור על הציצי של אמא ותוך חודש זינקה לאחוזון 50... המסקנה שלי הייתה שהיא פשוט התחשבה בי...
שתהיה לך לידה קלה ומהירה ותיוולד תינוקת בריאה ומקסימה

קרניר

New member
נשמע עידכון טוב,

מאחלת לך שהדוגמנית תשאר עוד קצת בפנים... מזכיר לי קצת את הסיפור שלנו- כמה ימים לפני הלידה העריכו שרוני שוקלת 2.500, נלחצו שהיא לא עולה בכלל וחשבו על זירוז, תיזזו אותנו מרופא לרופא, יומיים לפני הלידה העריכו 3.500, ואכן היא נולדה 3.560 וארוכת רגלים (גם היום), בקיצור יש לקחת את הערכת המשקל בערבון מוגבל... מה שלא יהיה שיגיע הרגע שיעבור קל ומהר.

שמחה להיאנח בהקלה אחרי שהכל נגמר

כמה טוב שאני קוראת את העדכונים האלו בדיעבד. אחרת הייתי מקבלת התקף לב. תגידי, הם ממש מפגרים? עוד היו יכולים לילד אותך על סמך נתונים שגויים! לא שאני חושבת שהיית נותנת להם, אבל מישהי אחרת היתה נבהלת בקלות, לא? טוב שהכל בסדר! שרק ימשיך כך!

עינבלית

New member
../images/Emo39.gifנושמת לרווחה...

אני מתלבטת אם להתרגז על הטעויות בהערכות הקודמות או לשמוח שהכל תואם מדדים ואת משוחררת ללדת בעת שלך. ושתיהיה לידה במועדה, לידה קלה ומעצימה!

אמברון

New member
נפלא ../images/Emo24.gif

איזו הקלה
. מחזיקה אצבעות שהעוללית תשאר כל זמן שצריך כדי לגדול כמו שצריך.

למעלה