MUSIC:: מארי הופקין + שיר עממי צרפתי

( كالحمار يحمل اسفارا )

{مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ}
تفسير آية 62:5

אתה ההוכחה.

וגוגל נעלב בלתרגם בול פה כמה מילים

רק כשמורידים ומתמקדים ב :كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا - הוא יתרגם בול.

אתה ההוכחה.

כמה

נשים יש לבעל שלך ?

אלף מספרים פחות זה לא אפס.

הבעיה היא כשאפס כמוך מדבר על דברים שמרוב נחיתות לא יצליח לטפס מעלה מחשש להיתקל בהם , ולהתמודד איתם.

אתה גורם לי להרבה יותר...תהיה בטוח

(ولن ترضى عنك اليهود ولا النصارى حتى تتبع ملتهم) 2:120

וזה מה שהוא עשה
עד שהלך בעקבות "מילתק".

טיפוסים כאלה מייצגים אותך לא אותי. שמוכרים את אבא שלהם עבור בוחטות ירוקות זורק את אבא ואמא שלו מאחור ובורח. בורח כי הוא אמיץ. תתפלא. חמאס קיים עדיין בלעדיו.

כמו שאותה ניצולת שואה מאום אל פאחם

שרק בגלל שהפכה למוסלמית
הרבה ימנים כמוך מקללים אותה בתגובות ב יוטיוב

"עוד מוסלמית שבאה לעבוד עלינו, בת זונה, שתלך לעזאזל, תמותי ו...".

אתה בטח תעלה וידיאו עם תגובות מכובדות שכאלה כדי להוכיח שאתה יותר טוב. פה היא לא מחקה את המשפחה שלה, היא הציגה את עצמה ואת השינוי שעשתה בחייה מול כולם ונשארה בחיק משפחתה למרות הסוד שחנק אותה שנים.

אתה תסתפק בג'וקים שמתראיינים רק ממרומים. שדאגו לשנות את צורתם, תפסו טיסה ואמרו ביי ביי. כמו שאתה מתחמק.

כמה נשים יש לבעלי? בדומה למספר הנשים שזרקו אותך.

ברור היה מהם אינטרס. כמו שהיה

אינטרס מבנו של מייסד החמאס.
שאחרי שישראל לקחה ממנו מה שרצתה לקחת,
דאג כותב הספר לחלוק את כאבו ואת דמעותיו של הקורא:

"בימים אלה מסעב נערך לקרב הבא של חייו . לאחר שנדחתה בקשתו למקלט מדיני באר''ה הוא מועמד לגירוש חזרה לגדה. שם צפוי לו עונש מוות על בגידה". כך הצהיר, קפטן לואי, עמ' 264.

אני מניחה שישראל עמדה אז לצידו חחחחח. עליו אף אחד לא ישאל
יותר. חוץ מלייקים בפייסבוק וביוטיוב.

בדיוק כך. איפה שיש תועלת מזדהים- איפה שיש גועל מתרחקים.

בדיוק כמו הכאב שישראל חלקה עם משתפי הפעולה שנגררו, הוצאו להורג בעזה. מי זוכר אותם בכלל? פ'חחחחחח.

למעלה