my first Piercing/tattoo

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
my first Piercing/tattoo

בוקר טוב אנשים! הפורום שלנו חדש דנדש וטרי והיום אני רוצה לשמוע את הסיפור שעומד מאחורי הפירסינג ו/או הקעקוע הראשון שלכם... המניעים, מהלך הביצוע, ההשלכות (וואי למדתי יותר מדיי זמן להיסטוריה!), התחושות והאכזבות (לא נראה לי שיהיה כאלה...) אז קדימה לספר! אני התחיל: הפירסינג הראשון שלי היה בפיטמה. בגיל 16 וחצי (טוב לפני 9 חודשים חחח) וזה היה הדבר הכי ספונטני בעולם!!!! הייתי עם חברה בשנקין ותכננתי להיכנס לג'ובינו לראות דוגמאות של קעקועים לעתיד הרחוק. עד אז לא ידעתי בכלל מה זה פירסינגים ורק חלמתי על פירסינג בטבור אבל לא יכלתי לעשות בגלל ההורים... אז פשוט הסתכלתי בחלון הראווה והיו שם דוגמאות של פירסינגים וראיתי פירסינג בפיטמה. לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל! אבל ידעתי שזה הפירסינג היחיד שאני יכולה לעשות בלי שההורים שלי ישחטו אותי והשיכול השני שלי לעשיית הפירסינג היה בחור מסויים שהייתי מאוהבת בו קצת הרבה יותר מדיי... עד כמה טיפשה יכלתי להיות?! טוב שלא עשיתי קעקוע עם השם שלו וזהו! בכללל מקרה תוך שעתיים בערך חזרתי הביתה לקחתי כסף והלכתי לעשות את הפירסינג בפיטמה בלי לדעת עד כמה זה יכאב או לא יכאב ובכלל מי נגד מי בכל הסיפור של הפירסינגים... כמו גיבורה התיישבתי על מיטת הטיפולים ואחרי שהפירסרית סימנה לי את הנקודות על הפיטמה (והחמיאה לי על החזה בדרך
) אמרתי שאני מוכנה והיא עשתה את החור. לא זכור לי כאב מסויים או בכי והיסטריה הייתי יותר מדיי באופוריה מהאומץ והספונטניות שלי! רק אחרי שהיא עשתה את הפירסינג היא נזכרה להגיד לי שהפיטמה זה המקום הכי כואב בגוף. אבל לי זה כבר ממש לא הפריע. לי היה חישוק בפיטמה! שזכה להיקרא על שמו של אותו בחור רק שהוא מעולם לא ידע על כך...

שׁזִיף

New member
חמוד הסיפור שלך ../images/Emo45.gif

הקעקוע הראשון שלי... בא אחרי הרבה זמן של מחשבה וחודשים שעברו בשוטטות באתרים של ה-מ-ו-ן קעקועים. ולא יודעת למה אבל החלטתי לעשות זיקית. ופשוט לקחתי 3 ציורים שהכי מצאו חן בעיניי וחיברתי מזה זיקית אחת.. חחחחחח נשמע דבילי אבל אני מתה על הקעקוע הזה.. עוד מעט יהיה לי אותו שנתיים (ואוו עבר מהר
) ולא מתחרטת על שום רגע

BloodyRose

New member
"הפעם הראשונה שלי"

עניין הפירסינג בגבה היה השראה מטל ברמן. אני מודה. בזכותו אני ממש אוהבת פירסים בגבה, ובזכותו עשיתי אחד. לקח לי בערך חצי שנה לשכנע את ההורים (הייתי בכיתה ח'), ובסופו של דבר הם השתכנעו (הדבר שהכי הפריע להם היה שאולי הנהלת ביה"ס לא תאהב את זה, ובאמת במהלך כיתה ט' היו מורים שביקשו ממני להוריד אותו או לשים פלסטר). הלכתי באותו יום עם חברה שלי לעיר להסתובב קצת, ובשלב מסויים פגשתי שם את אמא שלי, הלכנו לסטודיו מאושרות וטובות לב, והתחוררתי
אני בטוחה שלאמא שלי זה כאב הרבה יותר ממה שזה כאב לי. חשוב לציין שאני הייתי הראשונה בחטיבה שלנו שהתחוררה בגבה. אחרי התחיל הגל הזה
(תאריך החירור: 21.6.99. אוטוטו יחגוג 4) קעקוע ראשון, כיתה ט'. אני וחברה שלי (אותה זאתי שבאה איתי לעשות את הפירס בגבה) התחלנו לדבר על קעקועים (לאמא שלה יש שני קעקועים, ככה שהיא די הכניסה לה רעיונות לראש), ובסופו של דבר היא עשתה קעקוע של נוצה בגב. לי לקח בערך חודשיים לשכנע את ההורים. הטיעון היחידי של אמא שלי היה שהיא מכירה אותי, והיא יודעת שברגע שאני אעשה אחד - אני ארצה עוד. ולכן הבטחתי לה שאני אעשה רק 1 עד גיל 18 (אוטוטו
). במהלך החודשיים הללו ידעתי כבר מה אני רוצה לעשות ולא היו לי בכלל הרהורים על כך. בסופו של דבר הלכתי עם אבא שלי לסטודיו, נשמתי עמוק - והתקעקעתי. מאז עברו 3 שנים, ולא הייתה אפילו דקה אחת שחשבתי להתחרט על כך. (תאריך הקיעקוע: 13.6.00, בקרוב יום הולדת 3).

AngelTear

New member
וואי איזה אומץ!!!!! ../images/Emo12.gif

פירסינג ראשון בפיטמה?! ועוד בגיל 16? אווצ' כואב
כל הכבוד על האומץ.. ועוד בלי לחשוב על זה יותר מידי.... לי אין פירסינג ו/או קעקוע ואני מתה לעשות אבל מפחדת להתחרט... באותה הזדמנות אני ורצה להציג את עצמי... קוראים לי שיר ואני בת 19 וסתם בא לי לאחל חג שבועות שמייח לכולם למרות שהוא כבר נגמר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

m.n

New member
זה כל הקטע

שלא חשבתי על זה יותר מדיי אז לא הספקתי להתחרט חחחחחח רק אחרי שכל החברות שלי והידידים שלי הסתכלו עליי במבט כזה
התחלתי לעכל את העניין שאשכרה עשיתי משהו ייחודי ויוצא דופן והתאהבתי בעגיל שלי עד מעל לראש! ידיד שלי לא הפסיק להגיד לי כמה שאני כלה ויומיים אחרי נסענו עם כל החברה למצעד האהבה וחברה שלי כתבה עם עיפרון שחור על הגב בגדול את המשפט :"אני מעריצה את מרינה הכלה" חחחחחחחח וככה היא הסתובבה בכל המצעד כשכולם שואלים אותה מי זאת מרינה ואני מחייכת בגאווה

דנטל

New member
הקעקוע הראשון

היה אחרי משהו כמו ארבעה חודשים שאני ועוד שלושה חברים רצינו ודסקסנו רבות והרגשנו מוכנים והלכנו. בחרתי אותו מהאלבום והוא דומה לזה שעשתה חברה שלי. לא רצינו אחד זהה, אבל רצינו דומה. זו אותה דמות בפוזה שונה. הסתפקתי בו כי לא היה לי כסף ליותר גדול ממנו, כי הלוויתי לחברים שלי. את הקעקוע שממש ממש רציתי עשיתי אחרי שלושה שבועות, אחרי שהם החזירו לי את הכסף. הפירסינג הראשון - בא לי בהפתעה. הסתכלתי בחלון הראווה של ג'ובינו כי אני אוהבת פירסינגים וקעקועים, אבל לא הייתי בקטע של לעשות. שבועיים אחרי זה אותו חלון ראווה, אני שוב סתם מביטה להנאתי. חזרתי הביתה, הלכתי לישון את צהרי יום שישי אחרי שופינג מתיש והתעוררתי בסערה שאני חייבת פירסינג ב- XXX. התקשרתי לחבר הכי טוב שלי בעולם ובישרתי לו שיש לי ג'וק חדש בראש. הוא אמר שזה מה שהוא יקנה לי ליום ההולדת. כך היה. עברו שנתיים והוא שולח לי SMS ליום ההולדת אני עושה לך עוד פירסינג, תבחרי מקום. רציתי או עוד אחד ב- XXX בצד השני או לברט. החלטתי שאני לא במצב של לחסוך מעצמי עוד פעם חודש של סקס ועשיתי לברט. בכל זאת, אני עדיין מאוד בקטע של לעשות עוד אחד ב- XXX ואם פעם אני אחליט שאני יכולה חודש בלי סקס, אני אעשה אותו.

הקעקוע הראשון שלי... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמצית השיחה: אני: "אמא, אני נוסע מחר בבוקר עם שחר לתל-אביב לעשות קעקוע" אמא: "מצחיק מאוד" בוקר אחרי אני מרים לה צלצול מתל-אביב- אני: "אמא, אני בתל-אביב עושה קעקוע, אבל המקעקע רוצה לדעת אם את מסכימה לי" אמא: "די, תספיק לעבוד עליי" אני: "אני רציני" אמא: "אתה לא עושה" אני: "אני לא ממש שואל אותך" אמא: "אז למה אתה מתקשר?" אני: "המקעקע דרש" אמא: "אני הורגת אותך" אני: "שיהיה... ביי" אני חוזר הביתה עם הקעקוע- אמא: "נו, עשית?" אני: "כן" *מראה לה* אמא: "טוב, יש אוכל מוכן אם אתה רעב" קיצ- סתם הלחיצה אותי (חפיף). בסוף עשיתי עוד אחד ואני עכשיו מחכה למשכורת הקרובה כדי לעשות עוד.. אני לא עוצר עד שיהיה לי שרוול מלא ביד שמאל, 3/4 שרוול ביד ימין 1/4 רגל ימין ועוד כמה מפוזרים. תחיי אומנות הגוף!

BloodyRose

New member
רגע, אז למרות שהיא לא הסכימה לך

בטלפון מול המקעקע, הוא עדיין קיעקע אותך?

זה מקעקע קטן ולא מוכר בשם

דוד מורנו (כן, ציניות). הוא קיעקע אותי אחרי שאמרתי לו שהיא מסכימה. למה שאני אשים זין על מישהו בדרך להחלטה על הגוף שלי?

BloodyRose

New member
אולי לך זה לא אכפת

אבל מבחינתו זה אמור להשפיע... אתה יודע, חוק וכאלה...

מבחינתו כל מה שהוא ידע זה שהיא

מסכימה. הוא הרוויח את ה-550 שקל שלו, אני הרווחתי קעקועים קטן (דגול) ויפה, ודרכינו נפרדו לשלום.

לא אמרתי לו שהיא לא מסכימה.

חוצמזה עכשיו כל זה מאחורי, ואחת מנפלאות גיל 18 (למרות שעכשיו אפשר גם בגיל 16)- היא חוסר הצורך באישור הורים.

lizard

New member
הקעקוע שלי...

החלטה של רגע. וברוך השם יש לי נטייה להביא אותה בגדול כל פעם שיש לי חשק שכזה. אתם מוזמנים להכנס לקישור הבא ולראות אותו. בתקווה יצטרף אליו דרקון חדש (אני דרקונהוליק) בקרוב על הזרוע (צמיד מיוחד למדי)

קעקוע מהמם!!!

גמאני דרקונהוליק! פעם כל הדף שלי בבמה היה רק דרקונים
וגם לי יש קעקוע דרקון (רגל)

Angel of Sin

New member
מצטרף למועדון

גם לי יש משהו לדרקונים, אבל הקעקוע הראשון שלי הוא לא דרקון, הבטחתי לאמא שאני לא אשתגע עם הקעקוע (וגם לא היה לי תקציב), ומה שאני מתכנן לדרקון שלי יהיה טיפה גדול, טיפה הרבה גדול.

למעלה