my first Piercing/tattoo

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

דנטל

New member
כמה יותר גדול

הדרקון הזה שלו הוא על חצי גב ויש לו גב לא קטן בכלל. וכן, אני יודעת, כי ראיתי את זה במציאות.

Angel of Sin

New member
התכוונתי

שזה יהיה קעקוע יותר גדול ממה שיש לי עכשיו, שממש נחשב קטן... הרעיון שלי לקעקוע הולך להיות על רוב השוק מסביב לרגל (קשה לתאר)

Bitch47Percents

New member
הסיפור שלי.....

*~*~*~*~נשמע טרגי משהו...~*~*~*~* מעשה שהיה כך: [חחחחחחחח
] בבית הבפר של האחים שלי היה מופע לסוף שנה, והלכתי עם ההורים שלי וישבנו בחוץ עם הורים של לדים מהחטיבה הצעירה, אני הייתי עם גופייה שחשפה בטן. אבא של אחת הבנות שם אמר לי כזה, "דפנע, למה את לא עושה פירס בטבור?" [הוא כזה מגניב וחמוד!] [אבא שלי מסתכל עליו] אני כזה, "אבא" הוא אומר לו "באמת יובל, למה אתה לא נותן לה לעשות עגיל בטבור?" אז אבא שלי אומר לי: "עגיל בטבור או פירסינג בכלל לא יהיה לך, אם את רוצה תעשי קעקוע...." ~*~*~*~*~*~*כעבור חודשיים*~*~*~*~*~*~*~ הייתי באילת עם ההורים, היינו בקניון, וראינו ממול שלט גדול- 'טאטו' הלכנו, ביררנו, ואחרי יומיים היה לי קעקוע...

דנטל

New member
להעדיף קעקוע על פירסינג?

איזה שיקול מוזר של הורה. הרי היה יותר הגיוני שהוא יעדיף שתעשי משהו שאפשר להוריד.

Bitch47Percents

New member
~מושכת בכתף~

אני יודעת, גם אני אמרתי.... אבל מה אכפת לי, הוא הציע, הוא מימן, הוא פירגן לגמרי, לא הייתי צריכה להתווכח בכלל.... דיברתי גם עם מלא מלא בנות מהבית ספר שלי, לכולן יש פירס' או בטובור או בגבה או משהו כזה, וכמעט כולן אמרו שהן היו מסכימות להוריד את הפירס' אם ירשו להן לעשות קעקוע....

MaddyD

New member
הסבר פשוט מאוד

איזה פירס רצית בעצם? לאחשוב. אבל אמא שלי באותו קו מחשבה כמו הוריך, אצלהם במוח קעקוע נחשב בגדר הנורמל, שתלכי ברחוב לא יצעקו פריקית, פרה, שור או וואטאבר, לא ישאלו כאב לא כאב. כי קעקוע יש לכולם. פירסים זה שונה, קצת פחות בנורמה, ונחשב יותר "וולגרי". לפחות זה מה שהסקתי מהנסיונות שיכנועים של אמא על להסית את רצוני מהספטום העתידי שלי...|: קעקוע נוסף אני אעשה כשאני ארצה, כשאני ארגיש מוכנה. לא שאמא שלי לוחצת עלי ומנסה להניע אותי מרעיון של פירס שונה, ומוזר.. ובלה

BloodyRose

New member
כנראה שזה שיקול מוזר של הורים

לקח לי חצי שנה לשכנע את ההורים שלי שאני רצינית בנוגע לפירסינג, ורק חודשיים לשכנע אותם בנוגע לקעקוע... Oh well...

כלל לא מוזר...

רבה הורים מאמינים שעדיף שהילדים שלהם יעשו קעקועים... מאשר >ציטוט של אמא שלי< "סתם מתכת על הפנים" תראו,גם פירסנגים וגם קעקעוים הם אומנות... ורים בדרך כלל לא מבנים שעגיילים זה דבר אומנותי... ואומרים "לפחות שיהיה יפה" הכל עיניין של טעם.. בזמנו אני הורדתי את כל העגילים שלי כי מא בקשה ואמרה לי שאני יעשה קעקועים..

°°milky°°

New member
גמני רוצה!

טוף בטח חלק מכם לא יאמינו לי- אבל הפירסינג בטבור היה רעיון של אמא שלי! כן כן.. היא הציעה ואני הסכמתי לפני שנה וחצי רציתי לעשות נזם ובמשך חצי שנה טחנתי לאמא שלי ת'שכל שתסכים לי.. אמא שלי ממש שנאה את הרעיון אז היא אמרה "למה שלא תעשי עגיל בפופיק? זה הרבה יותר יפה" אז כמו ילדה טובה הסכמתי.. חחח סתם סתם- אני מאוד מאוד מאושרת מהעגיל שיש לי היום יש לי אפילו תמונה שלו

B o o b a

New member
אני אני אני אני אני אני אני!

שלי היה בטבור איזה נדוש בגיל 13 ואני זוכרת באתי לאחד מכיכר דיזינגוף עם אמ והכל ואישור והוא אמר לי שאי אפשר לעשות לילדה בגילי ומה זה היתרגשתי והייתי בטוחה שאני הולכת לעשות ולא ואחרי כמה ימים הלכתי לזק ועשיתי ב11.2 ועכשיו הוא כבר שנתיים וחצי ואני אוהבת אותו קשה לי להיפרד למרות שכבר נמאס וזהו אה והיה לי מלאאאאאאא אינפקציות בערך שנה !!!

טוב... העגיל והקעקוע הראשון =)

טוב...העגיל הראשון שלי היה בלשון... סתם חזרנו ביתה ח' נראה לי מהביצפר ברגל ועברנו בעיר איפה שהיה מכון לקעקועים ולפירס.. ואז אני וחברה שלי החלטנו שהולכים לעשות עגיל ומה עושים!? מזייפים אישור.. חברה שלי עומדת בחוץ אני נכנסת הוא מבקש להתקשר לאמא לוודא שהיא מסכימה אני מביאה לו ת'טלפון של חברה שלי הוא מתקשר אליה... סבבה עשיתי... עכשיו שהיא באה לעשות היא לא יכלה להתקשר אליי...אני בקושי מדברת עם מסמר תקוע בלשון... טוב מה עושים מה עושים... מתקשרים לידיד שלנו שיאשר לה.. ואז היא עשתה בטבור... טוב בעצם את כל העגילים הראשונים שלי עשיתי בשיטה הזו מבלי שאמא תדע... ואז התחלתי לזיין לאמא ת'שכל אמא אני רוצה קעקוע בלה בלה בלה... טוב אמא מחדת שעם היא לא תלך איתי למכון נורמלי אני אלך לעשות במקום לא סטרילי... כי היא לא ידהאיפה עשיתי את שאר העגילים... התאי לקעקוע היה שאני יוריד את העגיל בלשון... הורדתי ואז היא אמרה לי שעם אני עושה קעקוע היא גם עושה... ואז הלכנו לנו לוומפייר ושתינו עשינו קעקועים והחיים יפים...

‡NoK

New member
אני אני...

המ.. קודם כל, סורי שאני מקפיצה את כל השירשורים מעלה...נחמד לי להשתתף בדיונים פה
.. הפירסינג הרציני הראשון (שעשיתי בסטודיו והכל) היה בגבה. רציתי בלשון ואמא לא הסכימה.. אז התפשרתי על גבה, שאהבתי לא פחות
הקטע אז היה פשוט לעשות פירסינג!
מאז אפשר לומר שהתמכרתי
קעקוע יהיה בחופש, גם אמא תעשה
היה ממש פיס אוף קייק לשכנע..
מבטיחה תמונות ....

למעלה