my name is halavit and I am a mom

Kalla

New member
את באמת מאמינה שלפורום באינטרנט

יש השפעה כל כך גדולה על כל האנשים בעולם?

lulyK

New member
דווקא חושבת שצריך לחשוב טוב טוב

על מה יהיה ולא לקפוץ למים בעיניים עצומות בתקווה שזה יתגלה כהימור "שווה". ילדים, למרות השמועות, אי אפשר להחזיר לחנות.

I s t a r

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בחברה מתוקנת בריאה חיוני ביותר שתהיינה כל קצוות הקשת ושתהיה סובלנות לגיטמציה לכולן. הניסיון להפוך את כולם לעדר צייתן אכן עובד, אבל המחיר על כך כבד מאוד.

לפי מה שאת אומרת את מתחרטת...

אני מצטטת: "אני מברכת על קיום הפורום הזה ואני ממליצה לכל בחורה צעירה להכנס לפה ולקרוא את כל המאמרים לפני שהיא מחליטה להיות אמא". זה אומר שאם היתה לך האפשרות להיות פה לפני כמה שנים לא היית אמא, נכון? כי ככה משתמע מדברייך. לדעתי מי שלא רוצה להיות אמא כנראה החליטה על זה מזמן, מסיבותיה היא (וזכותה כמובן, זה לגיטימי), והיא לא תתחרט (או שכן, אבל ניראה לי שיש פה נשים עד דיעה נחרצת) ומי שרוצה להיות אמא, כניסה לפורום גם לא ישפיע עליה לא להיות אמא. אני אמא לבן ולבת, לא עובדת כבר כמה חודשים טובים, רוב היום עם הילדים בבית וזה משגע וקשה נורא, לפעמים בא לי לעשות "ויברח", אבל עדיין בלי ילדים היה לי יותר עצוב וקשה (אולי כי היינו כמה שנים בטיפולים). אבל גם אני לפעמים מקנאה באנשים ללא ילדים, לא אשקר, אבל אני שמחה שנלחמתי (פיזית ונפשית) להיות אמא למרות הקשיים. וגם שראיתי ילדים מעצבנים אצל אחרים (וראיתי, תאמינו לי!) זה לא מנע ממני לרצות להיות אמא. וגם כניסה לפורום כזה לא היתה מונעת ממני לרצות להיות אמא, בטוח. כי לכל אדם מחשבות ודעות ורצונות שונים.

newKiticat

New member
בהחלט.

הפורום הזה מבחינתי הוא לא רק ההחלטה החד משמעית לא להביא ילדים לעולם- הוא התהליך שאני אערוך כאשר אני אגיע להחלטה כזו או להחלטה שדווקא כן אביא. שכן אם אביא- הרי ברור שאהיה מודעת לזה, ואעשה את זה רק משום שאני באמת רוצה ולא רק בגלל שככה העולם נוהג. כל הכבוד לך חלבית (?) שאת רואה עוד נקודת השקפה.

Aisha

New member
לדעתי את צודקת

צריל לדעת בידיוק למה אתה נכנס לפני שאתה מחליט על צעד גדול כזה.ולא רק זה. הייתי גם ממליצה ללכת לקורס הורות גם. גם חשוב להיות בשל נפשית. זה לא צעד שצריך לעשות בקלילות. אותי אישית הורות מפחידה פחד מוות.

למעלה