My new 2 Lady

My new 2 Lady

כן אני יודע שאופניים הם ממין זכר, אבל כשמגשימים חלום מבחינתי זה ... אז לאחר מאמצים רבים, אני שמח להציג בפניכם את הגברת הנוספת / החדשה לבית שבתאי. הבריתה בקרוב ועדיין אין לה שם. אז שמות יתקבלו בברכה. למי שלא מזהה את הגברת מדובר ב Wilier Scandium - Team Gerolseiner אפילו רואים ציורים של טיפות מים על השלדה (נ.ב חברת Gerolseiner היא חברה למים מינרלים) למעשה, תמיד חלמתי לרכב לרכב על שלדת סקנדיום והנה ... על מלאכת ההרכבה אחראי מר לוין, ואני חייב להודות שאפילו אותי התוצאה הפתיעה. אז היישר לפינה לשיפוטכם ....

ומבט מימין - סיכום

לצערי אחרי שלא ישנתי כל הלילה בשש בבוקר קיבלתי SMS שהרכיבה של היום מתבטלת. שבוע הבא דיווח על הרכיבה ראשונה.

../images/Emo4.gif יש משהו בדברייך

כנראה ששלך באמת ממין זכר, אבל אנג'ליקה שלי היא 100% אישה (איטלקייה וסקסית). וד"א מתי את מצטרפת אלי לרכיבה?

paris2

New member
יום חמישי האחרון

הייתי בפלמחים והייתי בטוחה שאני אפגוש אותך שם...האמת, אני לא רוכבת כ"כ הרבה, אין לי בעייה לרוץ , לשחות אבל כשזה נוגע לרכיבה קשה לי נפשית... עכשיו חופשת סימסטר אפשר לקבוע....

תתחדש!

אין כמו אופניים חדשות (חדשות, לא חדשים...
)

אופניים ../images/Emo59.gif תתחדש !!

ראיתי אותם השבוע בחנות של ארז. אופניים יפיפיות (יפים) תהנה

cipo 1

New member
שמח בשמחתך !! ../images/Emo48.gif ושאלה קטנה

מדוע מושב האופניים לא מאוזן ??? האם ארז הסכים להוציא כך את האופניים מבית מדרשו ???
העיקר תהנה !! עודד

אני לא עונה במקומו,אבל נראה לי

שגובה האוכף והטיית הכידון בזוית חדה כלפי מטה יגרמו לו כפיפה רצינית שאלמלא הטיית האוכף מעט כלפי מטה הביצים היו נכנסות לו לבטן..

levinerez

New member
נשבע לכם שהתחננתי שהוא לא ישים

את הכיסא הישן הזה הוא שם לבד - לי לא היה לב לשים את הכיסא הזה אף אלפי סליחות לביצים הכואבות (שיהיו לו)

מודה, מודה, מודה. ואפילו יותר מזה

ארז כל כך סלד מהכיסא שאפילו שהוא הביא לי כסא אחר בחינם. אבל מה לעשות שישבני רגיל לגמישות ולרכות של הכסא הישן "והטוב". לגבי ההטיה של הכסא, זה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. שימו לב שבסיס הכסא ישר וגם כנראה זהו כוחו של הרגל. וכמובן, תודה רבה על כל הברכות
.

למעלה