nava17 אפשר בבקשה מתכון לעוגת שיש תפוזים?

pirge

New member
עוגת שיש חלבה ../images/Emo91.gifמטחינה וסילאן

עוגת שיש מטחינה שוקולית בטעם חלבה מי שלא אוהב קוקוס—יוסיף כוס קמח תופח במקום. כלומר ס"ה 3 כוסות קמח תופח. מקור:פירגה תבנית משומנת עגולה מתפרקת מספר 24. לשים בקערה: 200 גרם מרגרינה רכה 4\1 1 כוסות סוכר לבן 4 ביצים שלמות 1 גביע שמנת חמוצה כפית שטוחה סודה לשתיה כוס קוקוס 2 כוסות קמח תופח לערבב היטב לתערובת אחידה (במיקסר- או ביד) להוריד 4\1 1 כוס לקערה בינונית את היתר לצקת לתבנית וליישר. לקערה עם הבלילה שהורדנו להוסיף: 2 כפות טחינה גולמית 3 כפות סילאן כף גדושה שוקולית אם אין שוקולית אפשר לשים כף קקאו+4\1 כוס סוכר כפית תמצית רום או ליקר לערבב היטב לבלילה רכה . במידה וצריך ניתן להוסיף כף או שתיים מים\חלב\שמנת מתוקה לצקת על הבלילה הלבנה בעזרת קיסם ----בעדינות---- לתת כמה סיבובים –כדי לערבב את התערובות. לא לערבב ממש רק 4-6 סיבובים. אפיה בחום 175 45 דקות. תהנו.
 

pirge

New member
המתכונים עלו לערוץ האוכל../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifורד

 

רותי410

New member
נשמע ממש נהדר, למרות שהניסיון שלי עם טחינה

לעוגיות לא התקבל באהדה. יש מצב להחליף את המרגרינה בשמן או שזה חשוב? ואפרופו שמן, שלחו לי מייל שבו מזהירים מכל סוגי השמן - גורמים להסתיידויות, לטרשת וכל מיני מרעין בישין כאלה. רק שמן זית מומלץ. אבל אי אפשר להשתמש בשמן זית לכל דבר, אז יש בעיה.
 

pirge

New member
רותי,בעוגה בחושה אפשר להחליף את המרגרינה ל-

4\3 כוס שמן קנולה (רצוי) או חמאה באותה כמות של המרגרינה לילדים תגידי שהעוגה עם
חלבה, יש לה טעם של חלבה. לגבי האזהרות,לדעתי זה מהמתחרים ולא צריך להתרגש ולשים יותר מדי לב. יום טוב
 

רותי410

New member
תודה, פירגה. רשמתי גם את המתכון לעוגת

ביסקוויטים שלך - זאת החדשה. היא נראית לי חגיגית, אז המתכון ינוסה בקרוב, בהזדמנות המתאימה. בכלל המתכונים נהדרים, תמשיכי להמציא מתכונים נפלאים. מי צריך ספרי בישול כשיש אתכם?
 

pirge

New member
תודה רותי../images/Emo6.gif אני כבר מזמן זנחתי את ספרי

הבישול לטובת המאמרים והקישורים בפורומים השונים. אין כמו מראה עיניים חם הישר מהמטבח.
 
למעלה