NEVER SAY NEVER

lover boy6

New member
לא זה לא....

אני שומע אותם מגיל 9 זה לא עובר זה מוזר... תאמת מה איכפת לי הם מעולים!

*נאנחת*

ב"ה אתה באמת חושב שאכפת לי אם אתה דתי או לא? אתה ידיד שלי. כל עוד אתה בן אדם סבבה, אני אשאר בקשר איתך. יש הבנה?

Blue Aura

New member
אני. ^^" ../images/Emo189.gif

1. לעולם אני לא אכנס לחדר קטן או למקלחת שיש רוצח בבית. 2. לעולם אני לא יהיה עורכת דין. 3. לעולם אני לא אצבע את השיער שלי לשום צבע חוץ משחור אולי. 4. לעולם אני לא אוכל נחש.
5. לעולם אני לא אשקר רק כדי לקבל תשומת לב.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לעולם לא אוכל נחש עלק

Blue Aura

New member
באמת, ראיתי את זה... ../images/Emo189.gif

ראיתי באיזה סרט שהם היום צריכים לאכול נחש.
אמרתי לעצמי שאני בחיים לא אעשה את זה.

000יובל000

New member
זה קשה אבל ננסה.

אף פעם לא אעשן. אף פעם לא אתעלל בחיות. אף פעם לא אתנשק עם מישהו אם אני לא אוהבת אותו (לפחות אני מקווה שזה יהיה ככה). אני מנסה המון זמן לחשוב על עוד משהו ואין לי אז נסתפק בזה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנמנמנמנמ

* לעולם לא אוכל סלט ביצים * לעולם לא אתקרב לציפור, במיוחד ליונים. * לעולם לא אפסיק להזמין פיצה פילי ^^ * לעולם לא אפסיק לשמוע מוזיקה * לעולם לא אפסיק לראות דיסני ולצטט סרטים שלמים ^^

dark dumb

New member
אוקיי... ננסה... נראה...

1. לעולם לא אחזור בתשובה 2. לעולם לא אשכב עם מישו תמורת כסף 3. לעולם לא אצטלם בערום 4. לעולם לא אבגוד 5. לעולם לא אפגע באדם קרוב, אלא אם כן לא הייתי מודעת לזה...

פואו.

1. אף פעם לא אעשן/ אצרוך סמים וכו'. 2. אף פעם לא אשתכר עד לאיבוד החושים [ואני בספק אם אשתה, אני לא סובלת ריח של בירה
]. 3. אף פעם לא אבין למה מורי מתמטיקה כל כך נהנים מהמקצוע שלהם. 4. אף פעם לא אבין למה לעזעזאל אני צריכה לעשות את כל הבדיקות האלה?!? טוב לי עם הכדורי ברזל,תודה
. 5. אף פעם לא אפסיק לפחד מהמוזה שישבה היום לידי באוטובוס [היא הייתה שיכורה או משהו |:]

אתמול כבר כתבתי והוא לא שלח!@!@!@#

+
אז ככה... 1. בחיים אני לא אנסע על אופנוע..!!!!!{תאונה במשפחה} 2. אני מקווה שאני לא אגע בסמים..
3. כדי להגיע ל-5 דברים אני אכניס פה את הסיגריות...
4.אני בחיים לא אתחיל עם מישהו {שאני חושבת שזה רע אבל כזאת אני
5. ואם כבר ...לא נראה לי שאי פעם אני אפסיק להיות צינית וביקורתית..{סוג של בחיים לא..}

Black Balloon

New member
וואו, זה קצת מסובך..

כי אני לא מאלה ששוללים דברים. אבל ניחא, בטוח יש לי
1. אני אף פעם לא אפגע בחברה בכוונה. 2. 3. 4. 5. חח בע, על מי אני עובדת? אני לא שוללת כלום, לכו תדעו מה יהיה מחר... אבל אני באמת לא אפגע בחברה בכוונה. אני חושבת.

ררככ

לא אחזור בתשובה. (אבל היי, יש הפתעות)
אלך עם מנומר
לא אצטלם בעירום
לא אלך ערומה בפומבי
לא אמכור את הגוף שלי.

Come Alive

New member
היי מותק,

מזמן לא דיברנו. תתחדשי על החתימה, מדהימה. אוהבת את הפשטות הזאת.

Conviction

New member
אני. ../images/Emo187.gif

* לעולם לא אנסה/אשתמש בסמים. * לעולם לא אופיע בעירום. * לעולם לא אבגוד באמון של מישהו יקר לי. * לעולם לא אפסיק לאהוב את הבקסטריט בויז. [נשמע שטחי/רדוד.. אבל מה, זה לא יעבור לי.] * לעולם לא אהיה גזענית.

the mush

New member
זה די עצוב,

אבל אני לא חושבת שיש משהו שאני לא אעשה אף פעם. ההפך, אני רוצה לעשות כמה שיותר דברים. כמה שיותר חוויות.

למעלה