NEW LP'S

byrdparis

New member
NEW LP'S

טוב אז הם הגיעו ...חלקם זולים ...10$ וחלקם "קצת" יותר יקרים .. השלל מהשבוע האחרון .. ב 2 תמונות של 9 תקליטים בכל תמונה .. הלייבלים מתחלקים בין RIVERSIDE PRESTIGE VERVE CBS ועוד ... שיהיה לכולם שבת של מוסיקה !

byrdparis

New member
אכן המון מאסטרפיסס !

תקליטים נהדרים ודנדשים ! לא נראה לי שיש התרגשות כזאת מ CDS למרות שאני רוכש יותר 10 דיסקים בחודש .. כל תקליט שאני מביא הביתה זאת חגיגה אמיתית .. ה 20 תקליטי ג'אז הללו גרמו לי להדיר שינה מהתרגשות .. זה פשוט כיף מטורף .

Croc

New member
בדיוק עכשיו סיימתי לשמוע את .......

SOULTRANE גרסאת SACD של מובייל פידליטי - אכן מעולה. משום מה המונו הזה נשמע לפעמים כמו סטריאו

byrdparis

New member
את רובם מחו"ל

מאתרים כגון acousticsounds ... וחלקם פה בארץ מהחנות החור השחור בתל אביב . אני רוכש מהחנות הזאת המון תקליטים . בעיקר תקליטים קלאסים . התחלופה אצלו מדהימה ובכמויות אדירות . המחירים שלו נעים בין 1שח ל 8 שח לתקליט בודד לפי רמת הביקוש שלו .. כל חודש כמעט המחיר יורד בחצי .. זאת אומרת שאם תקליט היה חודש שעבר עולה 8 שח ..החודש מצאתי אותו ב 4 שח .. התקליטים ברובם במצב כמעט חדש או טוב מאד שאחרי ניקוי יסודי שלהם יהפחו לתקליט שאפשר להנות ממנו גם מהםן האודיופילי . סתם לסבר את האוזן ..החודש וחודש שעבר רכשתי ממנו בסביבות ה 300 תקליטים קלאסיים (לא כולל ג'אז) מתוכם אולי 15 לא עברו את הביקורת שלי ויצאו מהאוסף בחזרה אליו .. לגבי תקליטי ג'אז , יש אצלו מבחר לא רב שלהם והתחלופה הרבה יותר איטית . בכלל נראה כאילו תקליטי JAZZ לא מגיעים לחנויות מכירה כל כך מהר כמו כל השאר . הרבה יותר קשה לי למצוא אותם . תקליטי ג'אז נמכרים במחירים גבוהים משמעותית מהקלאסיים כל תקליט יכול לנוע במחירים של 10 שח ועד 40 שח .. תקליטים כגון ה"מאסטרפיסס" שהצגתי למעלה ...אם ימצא בכלל בחנויות הללו יעלו בסביבות ה 10$

Croc

New member
לאמרות שחצי מהם כבר יש לי ב-SACD...

אני עדיין מקנא
תבדוק ותדווח על רשמיך לגבי האיכות צליל שלהם.......

doctoryna

New member
חבל על המאמץ

עשיתי בזמנו משלוח מאותה חנות אינטרנט עם מספר תקליטים ב 10$ כולל אילו של ביל אבנס- התוצאה הצלילית- ממש לא משהו (טוב, כל אחד והרפרנס שלו) מי שמעוניין להקשיב לתקליט בצורה הכי טובה- לרוב זה בהוצאות \הדפסות ראשונות ו או בהדפסות יפניות מסויימות (כמובן בהינתן שמצב התקליט טוב), את אילו ניתן לרכוש בעיקר או רק ב E BAY ההבדל בצליל בין תקליטים בהדפסה כזו (כמובן יש יוצאים מהכלל לכיוון השני, כלומר פחות טובים) לבין התקליטים שנמכרים באתר ההוא ב $10 הוא משמעותי וגדול אף יותר מההבדל בין התקליט בהדפסה החדשה לסידי. דרך אגב- ניתן למצוא הרבה תקליטים כאילו בהדפסה חדשה באי ביי (חדשים לגמרי) במחירים נמוכים יותר של סביב 7-8$

תתחדש. יש רק אחד שלא הצלחתי לזהות..

מה זה התקליט בצד שמאל למעלה? כלש השאר בהחלט נהדרים. תהנה.

avi242

New member
תתחדש ../images/Emo48.gif

שאלה: האם יש לך את ה - CD של Kind of Blue? אם כן תאמר לי מי נשמע יותר טוב לדעתך, כי לי יש את הרושם שה - CD (הדפסה של Columbia) נשמעת יותר טוב מהדפסת LP של Classic יום נעים, אבי

byrdparis

New member
הי אבי ..

היום בערב שאחזור מהעבודה אעשה את ההשוואה ואחור לדווח . נראה לי שה KIND OF BLUE שלי היא מ CBS פרינטינג . ולא ה דיגיטאל . כאמור אבדוק היום ואדווח על ההשוואה .. בכל מקרה השוואה נוספת שעשיתי אתמול היא של צ'אט בייקר התקליט מול ה CD האלבום CHET . התקליט הרבה יותר חי לדעתי ..הרבה יותר "מערב" מוסיקאלית . מה שהבחנתי ששונה ..שמיקום הכלים באימג' היה שונה בין ה CD ל LP ברצועה הראשונה ..יש חצוצרה ולאחר דקה מחיל לנגן סקסופון .. האימג והמיקום בדיסק "נראה" חצוצרה באמצע ו הסקסופון שנכנס נמצא בצד שמאל (משמאל לחצוצרה ... ) בתקליט המיקום הפוך . החצוצרה אמנם עדיין באמצע ומורגשת מאד ..המון אוויר בתקליט .. אך הסקסופון שנכנס "נראה" מצד ימין שלה .. בכל מקרה התקליט מהנה מאד מאד !!

audiofreak

New member
נשמע מוזר ההבדלים בchet

תבדוק עוד כמה הקלטות, אולי החיבורים בראש הפוכים? A kind of blue נשמע טוב בגרסת remaster של קולומביה בדיסק, לדעתי עדיף על התקליט. (אבל צריך נגן טוב כדי לקבל את כל העומק )

avi242

New member
שלום שוב,

הדיסק שבידי הוא רימסטר 20BIT של(CBS (Columbia והמכשיר שעשיתי איתו את ההשוואה היה CD מרנץ פשוט.

י.לוי

New member
טוב נו עכשיו הכל ברור. למרנץ אין

מספיק עומק. אתה צריך CD של לפחות 300 מ"מ עומק .
אולי משהו בסגנון הזה. פה ללא ספק מדובר במכשיר בעל עומק רציני.
יואב

למעלה