NEW LP'S

audiofreak

New member
יואב, אתה כמו פק-מן, לא פוסח על

שום הפתעה בדרך...

byrdparis

New member
ערן אני יכול להבטיח

לך שהחיבורים אינם הפוכים . אם הכינורות בכל תקליט נמצאים בשמאל אזי הכל בסדר ?:) לגבי KIND OF BLUE אבדוק כאמור בערב .

לא מוזר בכלל. תקשיב לדיסק הראשון

של זפלין מול התקליט (זפלין 1) ותראה שהערוצים הפוכים. ב - KIND OF BLUE יש פאק בהקלטה המקורית (כנראה גם ברוב - אם לא כל התקליטים) ומספר קטעים הוקלטו ב - PITCH לא נכון. בגרסת הרסמטר של הדיסק זה תוקן. האיכות של הדיסק פנומנלית לדעתי, וקשה לי להאמין שהתקליט יתעלה עליה. ><>

רון ו

New member
מקור בלתי נדלה לבלתי נלאה

מבחר לא רע ביחס למציאות שליקטתי לאחרונה...

byrdparis

New member
לא כל כך הבנתי

את משמעות הפוסט .. האם זה להראות את מס הקבצים או ה"אפשרויות" שהקטעים הללו הוקלטו ? סך הכל יש דיסק ויש תקליט ...ועושים השוואה אף אחד לא עומד לי עם אקדח על הראש ... אין לי ממש את הכח למצוא את הרימסטר הזה או ההוא שישמע טוב יותר מההדפסה הזו או ההיא ... זה מתיש וחסר כל טעם לדעתי גם כן .. אני גם האחרון שאדבר באקסיומות ..ויניל טוב יותר מ CD וההפיך .. אני אוהב את ואת זה , אני מאד אוהב אנאלוג בגלל : הטקס, ההתרגשות, תשומת הלב לפרטים (המכשור עצמו), רכישת התקליטים , הליבלים , וכו וכו וכו .. אין לי שום בעיה בפורמט ה CD יש לי הרבה יותר דיסקים מתקליטים (לעת עתה לפחות) ואני מקשיב רבות לדיסקים ורוכש המון כל שבוע .. נהנה מ2 הטכנולוגיות יחד ובכיף .. פשוט נחמד לפעמים להשוות כל מיני דברים .. , סך הכל אני נהנה מההשוואות הללו , לא מנסה להוכיח לאף אחד שום דבר ..רק לבדוק עם עצמי מה אני אוהב יותר
הכל נכתב ברוח טובה כמובן
יום טוב

yairf

New member
איזה יופי של מציאות רון! אתה חושב

שזה יוכל להתנגן על ה-B&W?

kfir dahan

New member
הסקסופון נכנס מימין

אבל עובר תוך כדי נגינה לשמאל. זה "גימיק" ידוע בטרק הזה...

הסקספון לא "עובר" מימין לשמאל אלא

בטרק הזה יש שני סקסופונים ! הימני נמוך יותר ( טנור סקס - קולטריין) השמאלי גבוה יותר ( אלטו סקס - קננבול )

למעלה