הכדים מדהימים מיוחדים ונהדרים ביותר
ש שרון אמיר New member 2/2/06 #14 טניה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif זהו אחד האגרטלים היפים ביותר שראיתי עבודה יפייפיה, נקיה, מיוחדת ומרשימה. פשוט אוהבת אותה
טניה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif זהו אחד האגרטלים היפים ביותר שראיתי עבודה יפייפיה, נקיה, מיוחדת ומרשימה. פשוט אוהבת אותה
ח חולמת בצבעים New member 3/2/06 #20 אני יודעת ש- 'מדהים' זאת כבר קלישאה כאן אבל כנראה נעמה צודקת - יש כאן לאחרונה עבודות מהממות אחת אחת. הכד הזה - מאסטר פיס! פשוט שלמות!!! שום אייקון לא יעביר את התחושה!
אני יודעת ש- 'מדהים' זאת כבר קלישאה כאן אבל כנראה נעמה צודקת - יש כאן לאחרונה עבודות מהממות אחת אחת. הכד הזה - מאסטר פיס! פשוט שלמות!!! שום אייקון לא יעביר את התחושה!
D daillyg New member 3/2/06 #22 אני ראיתי את המתנה במו עיניי הערב.. ויש לי רק דבר אחד לומר עליה: מושלמת!! כולנו עמדנו אצלה בבית הערב והערצנו את היצירה היפהפיה הזו. מקסים מקסים מקסים!!
אני ראיתי את המתנה במו עיניי הערב.. ויש לי רק דבר אחד לומר עליה: מושלמת!! כולנו עמדנו אצלה בבית הערב והערצנו את היצירה היפהפיה הזו. מקסים מקסים מקסים!!
B bhs New member 3/2/06 #23 בהחלט מקסים - וגם מתלהבת מהגלריה שלך. עבודות יחודיות ומקסימות בעיקר הכלים מפימו
א אלפי החדשה New member 3/2/06 #24 מקסים../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif
ס סיגל בן חיים ברנע New member 3/2/06 #28 ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifטניה'לה..מה יהיה ?? <אייקון של משפשפת עיניים> נופלת מהעבודות שלך ! אומנית אמיתית ! שבת שלום וחיבוק !
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifטניה'לה..מה יהיה ?? <אייקון של משפשפת עיניים> נופלת מהעבודות שלך ! אומנית אמיתית ! שבת שלום וחיבוק !