Nightwish Bye Bye Beautiful

TheImpactBoy

New member
רק כשהשוואתי בין הגיטרות של

ONCE וDARK PASSION הבנתי ממש למה אתה ועידן התכוונתם. למה נוצר הסאונד הזה? איך מגיעים לזה שגיטרה נשמעת מחוספסת ממקודם?

daphnadk

New member
זה הכל באקוולייזר של הדיסטורשן\אפקט שבו הוא

משתמש, (לכל אפקט בד"כ וגם למגברים ולמיקסרים יש bass, mid וטרבל, או low, mid, high), אם הוא שם דגש על הטרבל זה יוצא ככה מעצבן כזה. בתכלס אני לא מכיר את הציוד שלו, ככה שיש מצב שהוא פשוט משתמש בעודף gain (זה מה שמוסיף את הלכלוך לצליל בד"כ, לפחות יותר מדי מזה.) כי תכלס לגיטריסט ברמה שלו (בלהקה נורא מצליחה) נראה לי שיש לו ציוד נורמלי מבחינת פדאלים וגיטרות ומגברים, אז כנראה שהוא פשוט אוהב את הצליל הזה, מלוכלך - אני לא, ואני לא מבין איך הוא מוכן להתפשר על זה, זה כ"כ מרגיז:S יוחזר סאונד ווישמאסטר לאלתר!!!

ש נ י1

New member
זה הכל עניין של טעם

בטוח שלגיטריסט בלהקה בסדר גודל כזה יש הרבה יותר מציוד נורמאלי ויש לו מספיק תקציב בשביל הציוד והסאונד שהוא רוצה. וחוץ מזה, עובדה שגם אני אוהבת את הסאונד הזה

TheImpactBoy

New member
איך?

זה בנוי בדיוק כמו WIHAA. ואותו שנאת ממש. אותו קצב טכנו בפזמון ובהתחלה, אותו סאונד.

האמת שאני מופתע לחלוטין, אבל 3 השירים שיש לי

שהודלפו פשוט ממש טובים, אנט הזו סבבה לגמרי. אבל עזבו אותכם, שמעו את החדש של אפיקה.

שמע, לא יודע מה איתך,

ב2007 לא יצאו כ"כ הרבה דיסקים עד עכשיו. של סימפוני מדהים, של דרים מדהים, של אפיקה מדהים, של סונאטה חרא של דיסק, מה עוד יצא השנה ששווה הזכרה?

למעלה