יש לך אולפן הקלטות בבית?
T The Young Amyrlin New member 8/3/07 #13 אפשר לשכור שעה-שעתיים באולפן, אם מתחלקים בכסף זה יוצא ממש ממש זול. וחדר חזרות נורמלי עולה אפילו פחות.
אפשר לשכור שעה-שעתיים באולפן, אם מתחלקים בכסף זה יוצא ממש ממש זול. וחדר חזרות נורמלי עולה אפילו פחות.
L lacrimosa girl New member 9/3/07 #27 לא נורא אז נוציא על זה קצת כסף...אחרי הכל, זה שווה את זה, זה נייטוויש
T The Cat Woman New member 9/3/07 #31 תוציאי את אם את רוצה.... לי אין כסף כרגע לקנות אפילו את הדיוידי שאני מתה לקנות
ס סער טובי New member 9/3/07 #33 זה ממש לא קצת. כשאנחנו הקלטנו שיר זה היה 5 שעות בערך, וכל אחד שם 100, אם אני לא טועה. שישה אנשים.
T The Cat Woman New member 8/3/07 #8 זה לא דבילי, ניסיתי ../images/Emo6.gif דווקא יצא יפה- שרתי את Feel For You כשהוא התנגן ברקע אם לא הייתי מתפדחת לחלוטין- הייתי גם משמיעה לכם... אבל אני אכן מתפדחת.
זה לא דבילי, ניסיתי ../images/Emo6.gif דווקא יצא יפה- שרתי את Feel For You כשהוא התנגן ברקע אם לא הייתי מתפדחת לחלוטין- הייתי גם משמיעה לכם... אבל אני אכן מתפדחת.
T The Young Amyrlin New member 8/3/07 #14 זה עובד רק עם שירה, מן הסתם אבל להגביר כלי שגם ככה בקושי שומעים זה באמת קצת דבילי...