ברוך הבא דניאל, בן 18 מנתניה
S Super Alonit New member 22/2/07 #42 אה כן, פרטים../images/Emo3.gif אלונה, 16, נס ציונה. נעים מאוד להכיר!
B blacknwhite New member 21/2/07 #14 ../images/Emo6.gif מבדר! אבל אני לא מסוגלת לשמוע... זה מוזר מדי... אגב, ראיתם איך טאריה נראית כשהיא רוקדת בהילוך מהיר? אה, וברוך הבא דני
../images/Emo6.gif מבדר! אבל אני לא מסוגלת לשמוע... זה מוזר מדי... אגב, ראיתם איך טאריה נראית כשהיא רוקדת בהילוך מהיר? אה, וברוך הבא דני
י ילדת הפרעות New member 21/2/07 #26 XDD עננקק גואוסט לאב סקור ממש הרג אותי, ומי שאמר פה שהיא נשמעת כמו פיץ העכבר- בול!!
L lacrimosa girl New member 22/2/07 #59 זה ענק ../images/Emo6.gif [ראיתי רק את GLS אבל זה היה ממש חמוד ]
I Itay Simons New member 23/2/07 #75 טוב, ניסיתי לראות את הגירסה המהירה של אובר דה הילס, ואח"כ את הגירסה הרגילה, וזה כל כך מרגיש לי עכשיו בהילוך איטי :| תנסו
טוב, ניסיתי לראות את הגירסה המהירה של אובר דה הילס, ואח"כ את הגירסה הרגילה, וזה כל כך מרגיש לי עכשיו בהילוך איטי :| תנסו
L LadySilkworm New member 23/2/07 #77 חחחח גם לי זה קרה ניסיתי לראות את ההופעה שהיא עשתה בהילוך מהיר, של גוסט לאב סקור, וזה היה איטי, אז ויתרתי. XD
חחחח גם לי זה קרה ניסיתי לראות את ההופעה שהיא עשתה בהילוך מהיר, של גוסט לאב סקור, וזה היה איטי, אז ויתרתי. XD
B BrowN EyeD GirL1 New member 23/2/07 #78 ענקק!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif