חח מה פאדיחה בזה?
C chen010189 New member 28/6/06 #33 מי יישמע כמה אני תורמת חחחח וכל הפורום פה כבר מוצף, כל חור chen010189 שאני אצלם בהופעות נראה לי בכלל אני פותחת שרשור, משרשרת אליו איזה 50 תמונות
מי יישמע כמה אני תורמת חחחח וכל הפורום פה כבר מוצף, כל חור chen010189 שאני אצלם בהופעות נראה לי בכלל אני פותחת שרשור, משרשרת אליו איזה 50 תמונות
C chen010189 New member 25/6/06 #11 זהו, מחר יהיו כנראה עוד../images/Emo26.gif יש היום מסיבת נוער בג'י ספוט ובייבי ג'י על ההיפ הופ לרוב מצלמים רק את הקהל, אבל אולי יהיו תמונות גם שלו.
זהו, מחר יהיו כנראה עוד../images/Emo26.gif יש היום מסיבת נוער בג'י ספוט ובייבי ג'י על ההיפ הופ לרוב מצלמים רק את הקהל, אבל אולי יהיו תמונות גם שלו.
C chen010189 New member 25/6/06 #13 יש מצב שהוא לא היה, והנה עוד... תמונה של בייבי ג'י, חדשה, משלשום שמעתי אתמול איזה מוזיקה שמים שם, חבל על הזמן, עושה חשק. וכל ההודעה הזאת מתחילה להיראות כמו שיר אז אני אפסיק כאן
יש מצב שהוא לא היה, והנה עוד... תמונה של בייבי ג'י, חדשה, משלשום שמעתי אתמול איזה מוזיקה שמים שם, חבל על הזמן, עושה חשק. וכל ההודעה הזאת מתחילה להיראות כמו שיר אז אני אפסיק כאן
K kombinaizer New member 26/6/06 #15 ../images/Emo207.gif גלריה חדשה חברה של תמר מותק בלי עותק צילמה תמונות מההופעה של פיפטי סנט לין אנחנו מחכים לתמונות מכפר יונה
../images/Emo207.gif גלריה חדשה חברה של תמר מותק בלי עותק צילמה תמונות מההופעה של פיפטי סנט לין אנחנו מחכים לתמונות מכפר יונה