nonoot זה Fאנק אינפנטילי

godgorf

New member
nonoot זה Fאנק אינפנטילי

כאילו יש איזשהו תפיסה שכל מי שהוא גיטרה עם ווא ווא, בס חשמלי וכלי נשיפה הוא Fאנק - לא שכחנו את הגרוב? כאילו אם זה ה"דור הבא" של fאנק אז נדפאנקנו! מה זאת הנישה הזאת שכל קופיף שקורה לעצמו "fאנק ירושלמי" יצא הדג נחש או מרסדס בנד. הלו! n.o.noot לא תפסתם מעצמכם קצת? קודם תתבגרו קצת, תלמדו לנגן קצת (תלמידי מגמת י' בצוללת יו יו), תפסיקו להסתוב עם סנר של צ'אד סמית קצת ואז תתחילו לפרסם את עצמכם... 2 אקורדים זה לא פיוז'ן מיי פרנד, ובאמת קצת תתפכחו מהאשליה-אפחד לא נהיה סטאר מכאלה דברים - זה מספיק גג לשתי הופעות מול חברים מהכיתה It just aint it. אחיי יש לכם על מה לעבוד, ובכל מקרה אתם עוד רחוקים מלקרוא מלעצמכם הדג נחש/מרסדס/פאנקנשטיין/קולולוש הבא....

חבל מאוד-

שזאת הגישה... אין מקום במוסיקה להשמצות, אין יותר טוב ופחות טוב, זה לא קפיצה לרוחק. במקום לעודד חברה צעירים שמה שמעניין אותם זה מוסיקה טובה אז להגיד להם שהם לא שוים כלום??? זה אדיר שהם רוצים ועושים ומקימים להקות, זאת בדיוק הדרך שכל מוסיקאי צריך לעבור בשביל להיות טוב... למה להתעסק בהשוואות? למה לדכא ? למה? n.o.noot תמשיכו. אתם מגניבים לאללה!! אל תיתנו לאף אחד להגיד לכם אחרת. לא סתם אמר ג'ורג' קלינטון- one netion under a groove

singlestroke

New member
אני לא יודע בכלל למה הגבתי.

כל מה שהיה צריך להאמר כתוב כאן. זהו.

singlestroke

New member
כמו שספי'לה אמר.

On nation under a groove. יותר מזה לא צריך. בנאדם, פ'אנק אינפנטילי ? No such thing. פ'נאק זה פ'אנק. לא השווינו את אין אונות לפ'אנקנשטיין. אישית אני מאמין שפ'אנקנשטיין הם הטופ של הטופ. אין אונות, חברים, תעבדו ואני מאמין שתגיעו לרמה של האחים הפ'אנקים. לאין אונות יש את ה-פוטנציאל להיות אחת הלהקות פ'אנק היותר גרוביות והיותר מצליחות בארץ אם לא בעולם. אני ועוד כמה ששמענו אותם מאמינים שבעזרת תמיכה, דחיפה, והרבה כישרון שנובע מהם, הם יגיעו רחוק. לא סתם הם זכו לטוס לניו יורק, לא סתם הם זכו בתחרות. לא סתם, אחי היקר, המוזיקה שהם עושים נשמעת כלכך טוב. יש להם את זה ויש להם את זה חזק. ברוך השם שזה קיים אני אומר, ברוך השם. ושתהיה בעניינים, לא. הם לא תפסו מעצמם. הם השמיעו את המוזיקה שלהם, ואנחנו אלה ששמנו אותם כלכך גבוה. הלהקה לא כזאת שתצא עם אקדחים שלופים ותגיד "אנחנו הדור הבא". אין אונות תתקדם בעזרתינו, כי לא ניתן למשמיצים כמוך להוריד אותם מהמקום האמיתי שלהם, בטופ. והשורה שלך על הגרוב... אם פספסת את הגרוב של אין אונות... לא יודע למה אני עומד מולך בכלל. אבל היי, אחי. על טעם ועל ריח...

shiepki

New member
יש לך טראומה מלהקות צעירות או משהו?

אני אישית שמעתי אותם ממש מעט וחשבתי שזה נחמד, לא נפלתי מהכיסא. אבל מה זאת ההתקפה המטורפת הזאת? דיברת כאילו הם קבעו מופע בניצנים והביאו את טאוור אוף פאוור בתור מופע חימום כמו שאמרת בעצמך- הם יודניקים ממגמת מוזיקה! וככה בדיוק צריך לתחיל כדי להגיע לרמה גבוהה בהמשך. אני בספק אם כל חברי פאנקנשטיין היה באותה רמה שהם היום בגיל 16. ובאמת כשהם העלו קטעים לפורומים אז הפידבקים היו מעולים.. הם לא התלהבו מעצמם מה הפואנטה שלך בכלל? להגיד להם לא לעשות מוזיקה בגלל שהם ברמה של תלמידי מוזיקה בני 16 (שזה בדיוק מה שהם)?

mosesg

New member
שמעי...

אני הגיטריסט מהמתלהבים האלה שאת מדברת עליהם למעלה... אני לא חושב שבאנו בשום כוונה להתלהב, כל מה שעשינו זה לפרסם את המוסיקה שלנו, במטרה לקבל תגובות, ביקורת בונה,ולהשתפר, בטח לא להתלהב. לא זכור לי על שום מקום שהשוונו את עצמנו חס וחלילה לפאנקנשטיין (המלכים!) מרסדס והדג נחש בייחוד בגלל שאנחנו נכון לעכשיו לא מנגנים אותו סיגנון בכלל. אם זה נראה כאילו אנחנו כן מתלהבים אז מצטערים זה ממש ממש לא הייתה הכוונה. כשאמרנו פאנק ירושלמי- אנחנו מנגנים פאנק (כן לדעתי מה שאנחנו מנגנים הוא קרוב לפאנק ונוטה לפיוז'ן, לפי מה שאני יודע בהגדרה של פיוז'ן לא כתוב שצריך יותר משני אקורדים, ובפאנק שני אקורדים זה לפעמים אפילו יותר מדי), וגם אנחנו ירושלמים, מכאן- פאנק ירושלמי. זה לא שום מקום להשוואה שוב חס וחלילה לגדולים בארץ. ההשוואה הייתה של אנשים שהגיבו לקטעים. אני לא חושב שיש מקום פה לבוא להעליב אולי אפילו להשפיל בפורום כזה, יכולת באותה מידה לשלוח מסר אישי ולהגיד לנו להירגע. נ.ב. כולכם מוזמנים לערב המגמה של כיתות י' בצוללת, יו יו, ב12 ליוני בצוללת, שמונה וחצי בערב- ערב בלוז..

mosesg

New member
כן שירשורים זה לא ההמחות שלי

זה במקור כמובן לgodgorf

אל תירגעו! שהיא תרגע!!!!

אתם לא צריכים להסביר את עצמכם בפניה. תמשיכו לנגן תמשיכו לאהוב מוסיקה וזה מה שחשוב.

mosesg

New member
חח תודה כפרה עלייך ספי

מי זה עופרי? מה השם משתמש המקורי שלו?

Funky Giraffe

New member
טוב כנראה שזה לא הוא

בכל אופן שמעתי כמעט את אותה הביקורת בערך מ"ה א ו ו ז" עופרי הפסנתרן/בסיסט עם הראסטות הבלונדיניות/עינים כחולות הירושלמי רק באייסיקיו...

godgorf

New member
וואי וואי . כמה דברים:

1) זה היה אמור להיות בשרשור של nonoot למטה..התפלק הזה- סליחה. 2) מה זה התרפסות הזאת? במקום להגיב בצורה רצינית לביקורת רצינית כותבים פה שטויות. יש לי ביקורת רצינית כלפי nonoot וfאנק בכלל בדבר האיכותיות המוסיקליות שלהם. לפי דעתי fאנק זה לא רק "שכל מי שהוא גיטרה עם ווא ווא, בס חשמלי וכלי נשיפה" אלא גם עם איזשהו עומק. fאנק לא זה לנגן 2/4 על הסנר ,בייסליין מסונקף וריפ ווא ווא (כן כן חוזר על עצמי בשביל להמחיש נקודה) בשביל עומק כזה צריך קצת בגרות וצניעות.לדעתי לnonoot אין עומק ומה שגרוע מכך אין להם צניעות. 3) שגלל שאין להם ענווה זה מה שהופך אותם למתלהבים ואדגים זאת: "six funky bitches" (הדף שלהם במי ספייס) "N.O.NOOT Fאנק ירושלמי אמיתי..." (החתימה של בועז בלום המתופף) "הכל בתכנון" (לגבי הופעה בת"א) וגם כל מיני דברים קטנים כמו לנגן קטע שלכם בהופעת מגמה בצוללת אבל לא חשוב. כלומר פאנק ירושלמי אמיתי (כמו קולולוש והדג נחש) שמנוגן ע"י שישה כלבות פאנקיים בני 16 שחושבים שהם מספיקים טובים ללכת להופיע בת"א (כן ראיתי הם קיבלו הזמנה רשמית בפורום). בקיצור my point is שצריך לתפוס פרופורציות כי ילדים בני 16 לא מסוגלים לעשות fאנק אמיתי (גם ג'יימס בראון לא) ולפני שהם מפרסמים וידאויים בלי ריסון הם צריכים: " תתבגרו קצת, תלמדו לנגן קצת , תפסיקו להסתוב עם סנר של צ'אד סמית קצת" "ואז תתחילו לפרסם את עצמכם". כשיהיה לכם משהו אמיתי להציע ולא ג'אם צוללת. ואני מכיר את הסגנון הזה טוב טוב וזה לא מה שיש לfאנק אמיתי להציע. פאנקנשטיין ניגנו קאברים במשך שנים לפני שהם הוציאו מקוריים ואולי כדאי שגם אתם. תודה

ובכל זאת-

אתה טוען שאתה נותן ביקורת רצינית אבל מה שאתה בעצם עושה זה משווה בין להקה של נערים בני 16 לג'יימס בראון. זאת לא ביקורת!! תתייחס למה שהם עושים באופן יחסי לגילם ולשנות התעסקותם במוסיקה. להעיז, לנסות, לפשל , לזייף, לא לפחד, אלה בדיוק הדברים שצריך לעשות בשביל להגיע לטופ במוסיקה זה אדיר שיש רצון, ויצירתיות ולבוא ולקטול את כל אלה כי זה לא דג נחש או לא פאנקנשטיין זה איך לאמר... ילדותי. זה אולי יישמע לך פלצני אבל פירגון וחוסר אגו הרבה יותר חשובים מטכניקה מטורפת או לנגן קטע אם 689 אקורדים תחשוב על זה

godgorf

New member
לסיכום כל מה שאני אומר זה

שיפסיקו להתלהב קצת (אתה זה כבר הוכחתי) כי הם לא all that(את זה גם הוכחתי) כשהם יהיו/יתקרבו לזה שיתלהבו עד הגג. (זה כאילו שהם היחידים שעושים מוסיקה בארץ..הם פשוט עשו הרבה רעש) - לא מנסה "לדכא" אותם או משהו..

Indian Friend

New member
איזה שטויות

אתה נתפס לדברים לא משמעותיים ועושה מכל זבוב פיל. אני לא רואה אצלם התלהבות-יתר ולא רואה שהם כ"כ תופסים מעצמם. וחוצמזה, אני מניחה שלהקה של חבר'ה בני 16 שמתחילים להרגיש שמכירים אותם [גם אם זה בקרב חברים וקצת יותר] די נרגשים כי זה לא קורה הרבה. ומותר להם ושימשיכו, זה נהדר כי זה נותן מוטיבציה ופוש להמשיך ולנגן וליצור וזה דבר כ"כ יפה. לא כ"כ כואב לפרגן וזה לא מזיק לאף-אחד. חבל על הגישה השלילית. יצירה זה דבר שצריך לטפח ולא לדכא. באמת שחבל על הגישה הזו.

יסקולקה

New member
בונאה יא נקניקיה!!!

למה מה אתה מבין במוסיקה?!?!..אני הייתי בהופעה שלהם לא מזמן וללא ספק הם הכניסו בי את הגרוב ..הם מעולים ובתור אחד שמבין במוסיקה אני יכול להגיד לך שהם ללא ספק העתיד של הפאנק והם עוד יהיו גדולים..אני לא מכיר אותם אישית אבל אני לא חושב שהם כאלה שחצנים כמו שאתה מתאר אותם בכל זאת קצת חבל שאתה מזלזל בהם ככה כי כשהם היו גדולים אתה תשב ותבין שאתה לא ממש מבין במוסיקה..

mosesg

New member
מה הוכחת?? מה את מטורפת?

ג'יימס בראון לא יודע לעשות פ'אנק? אז מי כן? godgorf- אני לא יודע אם את\ה בן או בת- אני אדבר בלשון נקבה בגלל שיש נקבה בפרטים את מטורפת, תחשבי מה שתחשבי ותסיקי מסקנות מפגרות מדברים שלא קשורים בכלל (הופעת מגמה חופשית של חומר חופשי-מה הבעייה בלנגן קטעים מקוריים????? מה מתלהב בזה??) יותר מזה אין לי מה להגיד לך

למעלה