nonoot זה Fאנק אינפנטילי

yaelcohen445

New member
נראה לי שהכוונה שלו הייתה שגם

ג'יימס בראון לא ידע לעשות fאנק בגיל 16. כי די ברור שג'יימס בראון יודע לעשות fאנק.

Funky Giraffe

New member
אתה לא בא לדכא, בכלל לא...

תפסיק, תן לאנשים להתקדם, אתה יודע שה"ביטצ'ז" וה"אמיתי" וכל השטויות האלה זה קקי שמקובל בז'אנר, זה סבבה, די כבר לנסות לדכא!!!!!!!! הם סבבה וכנראה שזה חלק מההוויי וזה באמת בסדר גמור.. אם יש לך בעיה עם זה אז אתה מתוסבך או משהו בסגנון... וחוצמזה, תקים להקה כבר ונראה אותך חכם על אחרים

זילבר2

New member
אוקייי.......תורי להגיב!

אני לא יודע אם זה בן או בת אז אני אתחייס בגוף של זכר! קודם כל נתחיל בזה שאתה אינפנטילי...נקודה! אין דרך יותר טובה להגדיר את העניין מזה. למה כולם מתפרצים עלייך? כי אתה לא בנאדם גם אם נניח אנחנו באמת כל מה שאתה חושב שאנחנו אתה עדיין לא בא לאנשים שעושים מוזיקה כזאת ואומר להם שהם גרועים בה או להוריד פרופיל וגם אם נגיד אתה כן רוצה להגיד להם להוריד פרופיל תגיד את זה אם זה באמת קרה כי חביבי אין לי מושג איך הגעת לזה שמהחתימה שלי(פ'אנק ירושלמי אמיתי) וממה שכתבתי בדף מייספיס(שישה כלבות פ'אנקיות) שאנחנו "מתלהבים". כי זה ממש לא העניין זה כמו שתבוא לפ'אנקנשטיין ותגיד להם שהם לא צנועים כי באחד השירים שלהם הם אומרים "Cause were the funky funky funknstein the band" עכשיו אני בטח יודע מה אתה חושב "מותר להם להגיד את זה כי הם באמת פ'אנקיים" או משהו בסגנון. בכל אופן מה שאני בא להגיד הוא שהביקורת שלך לא באמת שווה כלום אם זאת הבעיה שיש לך נגדנו. שלא נדבר על זה שלא היית חייב בכלל להגיב או לפתוח נושא אם אנחנו כל כך לא מעניינים אותך! והיי? תוריד אתה פרופיל מר בחור! :) שיהיה לך יום טוב יו יו...

shakedsham

New member
בועז אחי וNONOOT

אחי מה אתה טמבל? זה לא קרב פוקימון פה..כל אחד שולח קלף מנצח ואז מביס תשני....לא חשוב. בכל אופן אף אחד פה לא יוצא נגדך זה פשוט קצת ביקורת -אתה בקשת תגובות. שמע אתה די מצדיק את godgorf כי איך שהגבת עם ביקורת זה הדרך הילדותית ביותר. גם אני לא מסכים עם הרבה ממה שהוא אמר, בכל מקרה תגיבו לו בצורה יותר בוגרת ומובנת (מה כבר קרה?)...יענו הוא דיבר על דברים ספציפיים עדיף לא להגרר לויכוח והתנצחויות אישיות... ועכשיו דעתי האישית: גם אני לא מת על פאנק מבחינה מוסיקלית באופן כללי, מה לעשות אני פלצן מידי בשביל זה:) הקיצר אני הייתי יותר נהנה מהמוסיקה שלכם אם באמת היא היתה גם מאתגרת מבחינה מוסיקלית. כמובן על טעם ועל ריח... כמובן ניסיון וכו' רק יועילו לסיכום אם תתפתחו יותר מוסיקלית אני יותר אהנה... יום נעים וצח

זילבר2

New member
צודק אחי

עזוב ההודעה שלי הייתה התפרצות בכעס של רגע... חשבתי על זה ולא הייתי צריך לנסח ככה. בכל אופן אני לגמרי מכבד דעות נגדיות ואפילו קצת שמחתי שיש סוף סוף תגובה קצת רעה...לא מתכוון להשמע מתלהב ושחצן שוב אבל לא נתקלתי עדיין בתגובה כמו של גודגורף...אז זה היה חידוש מרענן כזה אפילו...בכל אופן הרגשתי קצת שהוא פוסל אותנו מהסיבות הלא נכונות ושגם הוא יל לנסח אותו אחרת ואפילו הוא לא היה חייב לדסכס על זה בפורום הזה(תרתי משמע) אלא לשלוח איזה מסר או משו.. בכל אופן אני גם מכבד את הדעה שלך בעניין ותודה רבה על התגובה

עזבו צודק לא צודק

תשמעו...עזבו עכשיו את מה שהמר מדופלם אמר, גמאני בן 16..ויש לי כמה הרכבי פאנק, והאמת שאחד הוא די מצליח, יעני הופענו הרבה, וגם ביום העצמאות. אבל זה לא ממש קשור...אני מכיר את ההרגשה של קבלת ביקורת חרא...ובייחוד, שרוב הצופים של ההופעה שלנו היו זקנים או מטאליסטים:S...אבל אתם גדולים!!!(לא חשוב אם לדעת אנשים אתם לא, אתם גדולים כי אתם עושים משהו שלכם ומביעים דעה)...תמשיכו לעשות מוסיקה!!!....ולא חשוב מה אנשים יגידו...(על לד זפלין אמרו שהם ישקעו, ותראו איך הם הפכו את העלבון לאגדה)...והכי חשוב...dont stop the funk,dont stop the funk...הכי בכיף שבעולם יהיה לכם!!...ובהצלחה

יוסדוס

New member
בקשר לביקרות..

(הבאתי גיחה קטנה P= ) יש ביקורת בונה-שמלמדת אותך ומחשלת אותך. ויש ביקורת כמו של godgorf- שהיא לא בונה אלא הורסת ומכשלת.

MenDelSonspirit

New member
לדיון אני ממש לא רוצה להכנס...

הכל נאמר... אני רק רוצה להגיד שאני מעריץ את ההגנה של כולם בנוגע ללהקות נוער. זה חשוב, לכל מי שמגדיר את עצמו כאוהב מוזיקה. זה מה שיגרום לתעשיה להתפתח(ואולי בשלב מסוים להגמל מתעשיית האינסטנט וכדומה). תמשיכו לתמוך במוזיקה איכותית(לא עוד אדם ששם לופ של תיבה, שר על כלום וקוצר את התהילה לבד). המון אהבה והערכה לכולם. רק תמשיכו...

עמית85

New member
מה השטויות האלה?

מה נראה לך? שמתחילים מלמעלה? יש לך מושג איזה ביצים צריך כדי לעלות בגיל כזה על במה ועוד עם חומר מקורי? דביל, תפרגן שיהיה להם בכיף, לא אהבת? תן עצות בונות.. למה להרוס? טוב מאוד, ילדים כאלה זה העתיד המוזיקלי של המדינה! תמשיכו הלאה , תנגנו מה שאתם רוצים, תהנו, תתמידו תשתפרו,אל תוותרו לעצמכם ואל תיכנעו לבינוניות. ועוד נקנה את הדיסקים שלכם!

למעלה