Pierrot - Shinkei Ga Waeru Atsui Y Pierrot - Shinkei Ga Waeru Atsui Yoru השם לא נכנס בכותרת... P=
K Keitarou New member 23/1/07 #18 Pierrot - Shinkei Ga Waeru Atsui Y Pierrot - Shinkei Ga Waeru Atsui Yoru השם לא נכנס בכותרת... P=
A alice123 New member 24/1/07 #19 עכשיו אני לא ממש שומעת משהו ^^;; אבל אני בהחלט חורשת בזמן האחרון על השיר - smile Ichiban ii onna של אן קפה
עכשיו אני לא ממש שומעת משהו ^^;; אבל אני בהחלט חורשת בזמן האחרון על השיר - smile Ichiban ii onna של אן קפה
S shui chan New member 24/1/07 #21 חורשת נון סטופ על Love so sweet החדש של אראשי 3> שיר קליט ומקסים כזה <:
N nadav1232 New member 24/1/07 #25 כל השירים ב-UTADA UNITED 2006 יפים *O* ממש אהבתי את ההופעה הזאת ^_^
M MiirenaMizer New member 24/1/07 #26 Moi dix Mois - Detresse אבל חוץ מזה אני מתקרחנת על השירים המוזרים (לא יפנית) שהולכים להיות במסיבה שלי מחר XD
Moi dix Mois - Detresse אבל חוץ מזה אני מתקרחנת על השירים המוזרים (לא יפנית) שהולכים להיות במסיבה שלי מחר XD
M MiirenaMizer New member 24/1/07 #28 את עוד לא ראית מה הוספתי בסוף. אני כבר מדמיינת אותך מתקרחנת D: (לא יודעת מה יש לי מהמילה הזאת)
O oracle New member 24/1/07 #30 Kumikyoku (Yoshitsune) Raise Kaiko של Onmyouza~ כי זה מה שיצא בפלייליסט הרנדומלי שיש לי בנגן mp3.. ^_^ בלדה יפהפיה *__*
Kumikyoku (Yoshitsune) Raise Kaiko של Onmyouza~ כי זה מה שיצא בפלייליסט הרנדומלי שיש לי בנגן mp3.. ^_^ בלדה יפהפיה *__*
K Keitarou New member 29/1/07 #54 ../images/Emo45.gif בהחלט~! =) Eric Clapton and BB King - Three O'Clock Blues
S sonaku New member 25/1/07 #36 בדיוק סיימתי לראות הופעה(צרובהXD)של קאגררה ^^ ראר 3: *מרקדת עם הכיסא*