Nsync

Nsync../images/Emo41.gif

קיימים פה מעריצים שלהם? אם כן עשו טובה תשרשרו תמונות!! אני אתחיל עם אחת

למה?!

הרי זה פורום של מוזיקה, של להקות, של זמרים... אני דווקא חושבת שזה יהיה מצוין אם יסימו תמונות (כמובן שלא בהגזמה!) זה רק יגוון קצת... אבל זאת רק דעתי..אתה המנהל פה, לא?!

רוצים תמונות?

תורידו תמונות מהאתרים הרשמיים של איזה זמר/זמרת/להקה שאתם רוצים. בפורום מדברים ולא מחליפים תמונות. לפחות לא כאן.

זה לא פורום מוזיקה...

זה פורום MTV MTV זה ערוץ בטלויזיה... שמשדר מוזיקה המהות של הפורום זה לדבר על הערוץ... (תוכניות,מנחים,מבצעים בערוץ,ספיישלים וכו´) אממ...זהו

the bra1n

New member
תגידו משהו

מותר לדבר גם על קליפים? אתם יודעים, לחוות דעה על קליפים וכאלה?

tchch

New member
לאאאאאאאאאא

לא אן סינק!!!! רק לא הם!!!!! בבקשה!!!!! תשלחו לה לאימייל או משהו אבל לא פה!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה לא?!

אני חושבת שהם די נחמדים... נכון, יש להם צד שכול אחד ואחד מהם דומה להומו...אבל יש להם כמה שירים נחמדים!

tchch

New member
because i´m hate nsync

הם הלהקה הכי מגעילה שאני מכירה!!!!! אחד מהם דומה להומו?! כולם שפ הומואים... הם לא להקה! כי רק שתיים שרים! השאר מיותרים! לאאאא לא אן סינק!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני שונאת אותם!!!! הם כאלה מגעילים!!! ג´סטין-יש לו קול של בת! לאנס-הוא בחורה! ג´יי סי-סתם הומו שמתלבש כמו בת! ג´ואי-דומה לכלב בולדוג! כריס-סתם שמן מתלהב,שחושב שהוא יפה, ושאם הוא יעשה רסטות ויעשה איתן שתי קוקיות אז הוא יהיה יפה!*חחחח, לא!*

tchch

New member
לא...מה פתאום?!

חחחח... לא התעצבנתי! מה פתאום אחותי! רק אמרתי לא לשרשר תמונות של "אן שפיח" המגעילים!!! חחחח...אל תשימו לב...(אן שפיח)חחחחח קיצר לא עיצבנת אותי!

tchch

New member
יש פה....

מעריצות ווסט או בקסטריט בויז (המופלאים...)

אמממ אני!!

בעיקרון אני אהבתי את הבקסטריט בויז וכל החדר שלי היה מלא פוסטרים... אבל עכשיו פחות...יש לי את רוב הדיסקים שלהם...ואני מכירה כמעט כול שיר שלהם בע"פ... הייתי רושמת גם לפעמים בפורום בתפוז... אבל פתאום נגמר ה"קצ´"... מבינה למה אני מתכוונת??

tchch

New member
ת´אמת...

אני לא מבינה...כי זה לא קרה לי וזה לא יקרה לי!!!! אני חולה על בקסטריט בויז!!!!!

למעלה