Nsync

כול אחד והגישה שלו!

אני עדיין אוהבת אותם, אני עדיין חושבת שהם אחת הלהקות הכי טובות שהיו בעשור האחרון!!! אני עכשיו פחות בקטע שלהם, הורדתי פוסטרים (ויש כמה שנשארו על הקיר שלי...)... אני גם ניסיתי לראות עוד כיוונים...לדוגמא: אמינם... אני פשוט מתה עליו!!!
אבל תמיד יהיה מקום בליבי לבקסטריט בויז! את זה אני מבטיחה לך!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תפסיק לרדת על אן סינק תשמור את מחשבות שלך עליהם לעצמך ודרך אגב רואים שאתה אפילו לא מכיר את הלהקה

התכוונת אלי?!?!../images/Emo12.gif

אם כן... תראי, לא התכוונתי לפגוע באף אחד...פשוט אמרתי את מז שאני חושבת, מותר לי!! וחוץ מזה? למה את חושבת שאני לא מכירה אותם? את מכירה אותי שאת אומרת את זה? את יודעת מה אני בדיוק יודעת עליהם ומה כן?

tchch

New member
סליחה?!

חצופה!!!! למי את קוראת בן? היא אמרה לך פעמיים שאני בת,מה לא מובן לך? פורום סיינפלד? יש פורום כזה? שיהיה... אני מעריצה את בקסטריט בויז!!!!! וכתבתי את זה בהודעה הקודמת שלי!!! את "קצת" קשת הבנה אבל לא נורא זה יעבור (מקווה בשבילך)... (אני מדברת ל"אפרת רוסו", למי שלא הבין...)

אופס סורי

את באמת בת tchch אבל אני חייבת לציין שיש לך ניק ניים דומה לבן הזה tuchi(מפורום סיינפלד)

tchch

New member
תשמעי "מותק"

אין לי כוח לריב איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתחילי איתי, אני מזה לא מציעה לך!!!!! אז תסתמי את הפה שלך ואת ההערות שלך תדחפי את יודעת לאן...טוב אני יגיד לך...כי את "קצת" קשת הבנה...לתחת!!!! מובן או שאת צריכה שאני יגיד לך את זה עוד כמה מאות פעמים כדי שתביני? מזה אין לי כוח לריב איתך!!!! ...בינינו...למי אין טעם לי או לך?...תחשבי על זה... (אם הבנת) טוב עזבי...למה שאני יוציא את העצבים שלי על מישהי שגם ככה לא תבין? את הרי קשת הבנה...

טוב אולי גם 2.4 מליון אנשים

הם קשי הבנה כי גם הם עדיפו את אן סינק על בקסטריאיכס אין לי שום עניין לריב איתך זכותך לאהוב את מי שאת רוצה אבל את הדעות על להקות אחרות תשמרי לעצמך ואם התכוונת בטעם הרע לסיינפלד כדי שאני לא יתחיל

tchch

New member
אה, ועוד משהו...

אם את עצבנית בגלל מה שאמרתי על אן...את יודעת..(איכס) אז...את יודעת את מה זה מעניין לי...!

BUTTERFLY GIRL

New member
טוב בואי אני יסביר לך משהוtchch

אפרת לא התעצבנה על זה שאת קוראת לאן סינק המושלמים אייך שאת רוצה היא רק התכוונה שזה ילדותי מה זה מעניין אותנו מה את אומרת עליהם אני למשל יכולה לרהגיד בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס בקסטרפיכס מליון פעם ואני בטוחה שזה לא יזיז לך נכון אז זהו ודרך אגב עם זה כול כך לא מעניין אותך אז למה טרחת להגיב כדי לבהיר את העניין

BUTTERFLY GIRL

New member
גיא????

חכי שניה אני יבדוק בכיס מאיפה לי??? תתקשרי אליו חמודה ותבדקי בעצמך

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני!!! חחפפפפ של ווסטלייף כמובן!!! אני םשוט שרופהההההההה עליהם!!!! ושאלה למנהל... כששלחתי פה שאלה על הערוץ לא קיבלתי תשובה אבל לא נורא.. מה שהכי אני רוצה לדעת זה מה יש לדבר על הערוץ הזה??? לדעתי הוא חרא של ערוץ בזמן האחרון! מצפצפים על דעתם של צופים יורדים על זמרים.. מי הם חושבים שהם??????????????????? כאילו אם לא היו זמרים לא היה ערוץ בכלל אז על מה יש לדבר פה לא הבנתי?! על מה שעושה את הערוץ - הזמרים והצופים!

BUTTERFLY GIRL

New member
אן סינק להקת הבנים הכי טובה

שקיימת כיום להקת הבנים הכי טובה של עשור היא טייק דאט שאולי רוב אנשים כאן לא מכירים אבל בעצם כול שאר הלהקות הם חיקויי שלה

tchch

New member
לBUTTERFLY GIRL

חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!! באמת, בדיחה טובה!!! אמרו לך פעם שאת מצחיקה? כי אם כן אז....הם טעו ובגדול!!! בקסטריט הם לא יכולים להיות חיקוי של אן סינק!! הבויז כבר קיימים 9 שנים ואפילו יותר ואן...(בעעע) פחות...לא יודעת כמה זמן ולא מעניין אותי!!! (אבל הם קיימים פחות מהבויז המופלאים) אז לפני שאת אומרת משהו...תבדקי אותו...

למעלה