OייCוםםם עונההה 7

NP16

New member
וואי,כל הכבוד לזוכת 8 ..

היום אני אדע מי זאת ספציפית,בהצלחה לי עם הרצון
[זה לא שום ספוילר סמוי,אז אל תקשקשו לי]

JoNy Boi

New member
חח טוב הצחקת אותי!!../images/Emo58.gif

ג'זלין יפה מאוד אבל מממממממממש לא הזוכה הכי מצליחה כי ילדי פורום לא קובעים מי הזוכה המצליחה אלא האהובה

efif1212

New member
לא קבעו את זה "סתם"

אלא אחרי תחקירים עפ"י כמה הזוכה מצטלמת, עושה קמפיינים, מופיעה באירועים חברתיים, כמות הידיעות עליה באינטרנט. אתה יודע מה, סתם בשביל הניסיון- תקליד בגוגל את השם של הזוכה של עונה 8, את דניאל, ואת ניקול. תראה לבד מה הולך שם.

אתתת רציניתתתתתתתתתת???

זההה באדוווקקק??????? מעניינותייי עונההההה 8 כבררררררררר ודניאללללללללללווהיייתתתת המושלללללללללללללללמממממממממממממממממממממממתתתתת תמיידדד תהיההה מקוםם 1 לנצחחחחח @@@

מזההה הפורוםםםם הרישמייי הזההה??

מעניינותייייייייייייי מהה דניאלללילההה קוראאתתת שמהההה??? תביאייי קישורר נראההה מזהההה אוליי ישש להםםם טעםםםםםםםםם בסגידההה LLOL

JoNy Boi

New member
איזו גוזמה..

זאת רק בחורה .. גם אם היא ממש יפה לא צריך כל הזמן לסגוד לה..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא דיברתי על ההצלחה שלה,

דיברתי על המראה שלה. אתה חושב שאיווה מכוערת,סבבה. אני חושבת שניקול מזוויעה,סבבה.

אתה יודע מה מצחיק?

שאתה אומר שקיילן זוועה, אבל ג'ניס אהבה את הקאבר שלה מאוד מאוד מאוד וזאת אותה ג'ניס שרצתה ששאנון אהובת ליבך תזכה. אז איך תסביר את זה?
חחחחחחח.. אחרת היה לה טעם ממש רע הא?

הקאבררר שללל קיילןןן היההה מזעזעעעעעעעע

ברמוותתת הכייי קWותתתת וג'ניייסססססס לאאא תמיידדדדד קלעעההה היווו להה מלאאא קליעוותתת כמוו Wאנוווןןן הסגידההה אבללל גםםם בדירווגגג הWופטייםםםם היאא לאא הייתהה מקוםםם 1 כייי לפעמייםם היאא אמרההה פאתתטטט כמווו עללל שללל קיילןןן אבללל נולהההה מרייןןן שהיהה אלוףףף אמררר שזהה מזזעזעעעעע והיאאא כאילווו התחWמלההה XDDDDDD והכייי כואבבב שנייגגלל זכההה אצלייי מקוםםם 1 כייי כללל החייםםם הואא חWבב כמונייי עדדד לעוננהה 7 הפאתטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

טופ מודל חמוד..

תדע לך שאני נמנעת להכנס לפורום רק בגלל ההצפות שלך והסגנון כתיבה המזעזע הזה!! אני באמת לא מבינה, אתה לא יכול לכתוב נורמלי?? באמת הוצאת את החשק לקרוא פה...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לצומת ליבן של המנהלות

שגם בצורה כלשהיא אשמות.אני בטוח שהיא לא היחידה.

elena20

New member
../images/Emo45.gif אני פשוט מתעלמת מההודעות

לא טורחת לקרוא מה הוא כותב.

למעלה