O.K היום אני נדיב במיוחד ולכן.

NirNova

New member
O.K היום אני נדיב במיוחד ולכן.

בקרוב...תמונות נדירות של NOVA

ברררר

New member
יבש פה כמו המוות!!!../images/Emo150.gif

אז
השיר שלכם היום
שלי:חום יולי אוגוסט- אבל בגרסה של סינרגיה כמובן.....

D i s o r d e r

New member
באמת יבש פה

מה קורה אנשים?! מה שלומכם? מתגעגעים אלי, הא?! לא נורא, החדשות הרעות הן שאני חוזרת ממש עוד מעט, והחדשות הטובות הן, שאני משמיעה את NOVA ברחבי לונדון... אתמול ישבתי בּ"ספיאצו" (זה המסעדה הקבועה שלי...) ואיתי בשולחן ישב שחקן מנבחרת אנגליה, ששכחתי את שמו מרוב שהוא היה יפה... החתיך ממש התלהב, עד שכמעט אמרתי לו שזו הלהקה שלי... יום לפני זה הייתי בבית של פול יאנג (זמר) שהכרתי בביקור הקודם שלי בלונדון, והוא ממש ממש ממש התלהב, הוא ביקש ממני להודיע לו ברגע שיוצא הדיסק... זהו חברי, תעשו חיים, תשמרו על עצמיכם, ואני אלך לי קצת לרקוד בגשם...

dsol

New member
ברור שמתגעגעים !

ןלמה חדשות רעות שאת חוזרת ? אנחנו רוצים אותך בחזרה חח אבל את בטח נהנית אז זה כן חדשות רעות בשבילך אממממ ולפי מה שאמרת אני צופה לנובה מסע הופעות ברחבי אירופה בשנה-שנתיים הקרובות

D i s o r d e r

New member
ל-NOVA

יהיה סיבוב הופעות באירופה, גם בלי העזרה שלי... אני בטוחה. ומה שלומך?

dsol

New member
אני בסדר ^

אמממ מעניין אם הם לוקחים איתם את המעריצים שלהם לסיבוב הופעות באירופה או שנצטרך להגיע לבד.... אני תומך בזה שהם יקחו אותנו

D i s o r d e r

New member
אויייי עדית שלי

מה שלומך?! אני צריכה את השם של הדיסק שביקשת, כי קניתי מחשב חדש, והשם נמצא בישן... (כנראה אני אקנה אותו מחר) מתגעגעת אלייך, ת'יודעת?!

Amber

New member
מיטל...

מפיצת הבשורה הרשמית
לונדון...
כדורגלנים יפיופים...
לונדון...
מוזיקה בלונדון...
מסעדה בלונדון...
גשם... בלונדון... (ובכלל גשם כרגע זה מבורך)

michaliron

New member
רגע רגע רגע!!!

פול יאנג שמע את נובה???????????????? נו, שיקדם לנו עינינים!!!!!!!

../images/Emo98.gif

נמ...נראה לי drowning של ג'ק גונסון. ונצל"ש קטן... מחר בטוח יש בלוג? ואם כן, הבלוג ב9 או ב9 וחצי? שכחתי
... ואם אפשר אז גם פרטים על ההופעה ביום שישי? תודה
.

dsol

New member
ואהההה

אני מקווה שמחר אני לא יעבוד לילה

למעלה