כן.........
M michaliron New member 3/8/05 #46 אם כבר פורים... קבלו את ניר!!!!! מסתתר שם מאחורי התופים במראה היפי....
ב ברררר New member 3/8/05 #40 ../images/Emo127.gif תמונות מקסימות! הייתם בבראשית? למה לא אמרתם? הייתי באה!!!!
D D i s o r d e r New member 3/8/05 #54 באופן חד-פעמי אני אחרוג ממנהגי, ואראה לכם איך אני נראית כשאני מגיבה לכם בפורום... אני מקווה שאף אחד לא יקבל התקף לב, ואם כן, חייגו ניין-וואן-וואן. או ליחצו כאן.
באופן חד-פעמי אני אחרוג ממנהגי, ואראה לכם איך אני נראית כשאני מגיבה לכם בפורום... אני מקווה שאף אחד לא יקבל התקף לב, ואם כן, חייגו ניין-וואן-וואן. או ליחצו כאן.
ב ברררר New member 3/8/05 #56 איזו מתוקה! מה את רוצה מעצמך?! הא?! מכות!! חייגתי לקופידון אבל את לא רוצה הכרות...
D dsol New member 4/8/05 #57 ואייי את חמודההההה ! בכלל לא תיארתי לעצמי שתיראי ככה חח לא יודע תמיד לא רצית לשים תמונה וזה אז כבר העלתי מחשבות מפחידות ~_~ אבל את ממממש יפה וחמודה
ואייי את חמודההההה ! בכלל לא תיארתי לעצמי שתיראי ככה חח לא יודע תמיד לא רצית לשים תמונה וזה אז כבר העלתי מחשבות מפחידות ~_~ אבל את ממממש יפה וחמודה