Of Gods and Men יצא לאוויר העולם

Moshe972

New member
../images/Emo202.gif כן יירבו ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

בהתחלה לוקח זמן להיכנס לפרק. בהתחלה הייתי בטוח שאנחנו בתכנית ארוחת בוקר עם ניליקס רק במקום בוואיג'ר בספינה המעפנה שלו מתחילת הסדרה. והבנתי שניליקס...סליחה פיליפ משהו - הוא בעצם מישהו אחר שתקוע בחור בגלקסיה. מסתבר שגורלו של השחקן הזה הוא לנסוע בספינות מתפרקות. העיקר שהחזירו שחקן מעולם טרק ולא סתם שחקן - ידידי EBOW יאשר... האפקטים היו ברמה המצופה מ CGI של הפקת חובבים. בטח יותר טוב מהמקורית. בכל מקרה אני בטוח שאיכות השידור פוגמת. הופתעתי מכמות השחקנים מעולם הטרק שהופיעו אך דווקא בשל כך היה לי קשה להאמין להכל. לאחר הצפייה הרגשתי כמו שהתעוררתי מחלום בו כל עולם טרק התבלגן וסדרה אחת מעורבת בשנייה (לא שהיו חסרים לי חלומות כאלה...). אם נניח הצוות הישן היה מופיע לבדו אז בסדר. אך דווקא העובדה שכולם יחד הפריעה לי. על הגשר של הספינה המקורית אנו רואים את צכוב ואוהרה ואז את הקפטן של אנטרפרייז B (גרסת 2007) ואז את ליטה שנראית אגב יותר טוב משנה לשנה בייחוד בלבוש מינימלי בצבע ירוק.(אם רק היו לנו ירוקות במאה ה-21) ואז מרטוק (בתור קלינגוני השבוע) הייתה הפתעה נחמדה ואני חייב לציין שהמשחק שלו היה המרשים משל כולם. ואז הבן של סיסקו שהופיע בתור גרסה צעירה של סיסקו רק וולקני. סבול הופיע בתור עצמו או מישהו אחר אני לא סגור. ועוד מישהי שלא הייתי בטוח לגמרי מי היא בתמונה משמאל מתחת לסבול. בל נשכח את הסג"מ הנצחי שקיבל קידום למשהו לא מוגדר בדיוק - סג"מ קים. בקיצור כל הבלאגן הזה לא בריא לפרק שמנסה להיות ריאליסטי. אני לא אתייחס לעלילה כי למען האמת היא לא מזיזה לי (לא קאנון). אני מרגיש טוב רק מלראות את החברה האלה שוב. ואחרי כל כך הרבה זמן זהו חידוש מרענן.

EBow

New member
?

אתה בטוח שלא עישנת משהו לפני/בזמן שראית את זה? לא נראה לי שהבנת בכלל מי זה מי ומה הולך שם...

Moshe972

New member
כפי שאמרתי

אני לא אתייחס לעלילה כי למען האמת היא לא מזיזה לי (לא קאנון).

subatoi

New member
המישהי הלא מזוהה

זו קריסטל אלן. משום מה היא קיבלה קרדיט גדול בהתחלה שאחרים לא קיבלו, למרות שהיא לא דיברה בכלל ואחרים כן. אולי זה משתנה בחלקים הבאים.

נראה מעניין ושווה צפייה

כבר נכנסתי לזה ואז אחרי 8 דקות הבנתי שאני חייבת להתכונן לצאת. בעסה!! נו טוף, המשך יבוא...

subatoi

New member
תורי.

סופסוף יצא לי לראות את זה, למרות האיכות המקרטעת והסאונד החלש, היה סבבה. היה מגניב לראות עלילה חדשה, לא-של-חובבים אבל גם לא רשמית, ועם שחקנים "משלנו". ואם זה מערב יקומים חלופיים וכאלה, אז בכלל זכינו. מעבר למה שכבר כתבתי בהודעות האחרות בשרשור הזה, עוד הערות וניטפוקים: 1. המידע ש"ניליקס" הראה לצ'רלי כשהוא ביקש show me, היה אמור להיות בקשר למוות של קירק, לא? במקום זה ראינו תמונה של קירק בצעירותו, תמונה של צ'רלי בצעירותו (מה הקשר?), תמונה של הגרדיאן (מה הקשר2?), וזהו. מה הקשר בכלל למוות של קירק? במקום זה קיבלנו סקירה קצרה של מה שהולך להיות בהמשך הפרק הזה... קטע לא ברור. אם כבר השתמשתם בתמונות רשמיות של מב"כ, היה קשה לשים תמונות שרלוונטיות לנושא השיחה ביניהם? לא הבנתי. 2. העובדה שיש העתק מוזיאוני או שהאנטרפרייז נמצאת במוזיאון, תמיד תשעשע טרקים, אני מניח. 3. חבל שלא השיגו את השחקן המקורי ששיחק את צ'רלי. 4. ג'יימס קוולי מ-New Voyages ששיחק את האחיין של קירק זה מגניב, כי בפרק הקרוב שלהם יהיה האחיין של קירק (שקוולי מגלם, כמובן). וספוק שלהם, שברח לי כרגע השם שלו מהראש, גם מופיע בתור הנווט על הספינה של היקום האחר. 5. כשאוהורה, צ'כוב והרימן משתגרים למטה, יש איתם שני אנשי צוות חמושים. אחד, מטבע הדברים בעל חולצה אדומה, והשני, משום מה, בעל חולצה צהובה. 6. מה שמזכיר לי - למה יש מדים כאלה ישנים בעולם הסרטים? אולי זה רק בגלל ספינת המוזיאון. הגיוני. 7. היה טאץ' יפה ל"אנטרפרייז", כשהספינות שהמריאו מוולקן נראו כמו ספינות וולקניות, שראינו רק בספינה ההיא. וזהו בינתיים.

papal

New member
ספוילרון- זה רק אני שחושב ככה?

או שהבן של אוהורה- דומה קצת למשה שבח?

n i v1

New member
הבן של אוהורה

אני חושב שג'ייק סיסקו הוולקני שיחק ממש רע. הרגשתי שהוא עושה טובה שהוא משחק, הוא היה לא אמין. הרגו אותי כל החיוכים של הילדים החצי וולקנים.

papal

New member
הוא לא שיחק טוב זה ברור ,לא?

אבל, איכשהוא- הוא עדיין מזכיר לי את משה! (וזו מחמאה!)

EBow

New member
רק הוא?

אולי פרט לוולטר קוניג וגם בזה אני בספק, המשחק של כל הדמויות הרגיש כמו משחק של שחקנים מתחילים באודישן גרוע. מכיוון שאלה אינם שחקנים מתחילים והם לא באודישן, אני מסיק שהבימוי והתסריט תרמו להרגשה הזו.

Moshe972

New member
אני מכיר מישהו שדומה לניליקס

תחליטו אתם אם זו מחמאה או לא אני לא משתמש בשמות מלאים

למעלה