../images/Emo182.gif היי ))))))
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יומיים שלא הייתי פה וכבר התגעגעתי.. אכן כי כן חזרתי אתמול מטיול מהצפון (חעחעחע חרמוןןןןןןןן) כןןן הייתי בחרמון היה שיא הכיףף אבל ברכבל? ממש ללא! כי איזה ילד מטומטם מאנייק שהלוואי והיה נופל מהרכבל זרק עליי חבוטה של שלג! ועוד אחד ששאלתי אותו למה כל הרכבלים ריקים ואמר לי כי אני דפוקה אז הספסל שאחריו אמרו לי:"אל תתייחסי הוא סתם רוצה לעשות אותך" וואיי איך נבהלתי באותו רגע.. ילדים כאלה דבילים!!
בוא'נה כמה טוב שאני לא המין הגברי חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מה שכן? שאני נמשכת אליהם חוחוחוחו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לבינתיים? בגילי הנחמד? אני פנויה ומבוקשת חחחחח וואיי צילמתי פיל אחד מלא תמונות... וגם בפלאפון שלי אבל כוס אוחטוקק אני לא יודעת איך מכניסים למחשב סעמעמק ערסס!! בקיצורר היה משעמםםםםםםםםםם! ורבתי עם חברה שלי על המיטה בבית הארחה הזה שישנו שם (פיככככככ הרגשתי שם כמו בשואה בעעע ) בקיצור בנות?? אין כמו הבית!! אוהבת אתכןןן שמחה שחזרתי! וואווו אז יומיים שלא הייתי פה.. מה התחדש??
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יומיים שלא הייתי פה וכבר התגעגעתי.. אכן כי כן חזרתי אתמול מטיול מהצפון (חעחעחע חרמוןןןןןןןן) כןןן הייתי בחרמון היה שיא הכיףף אבל ברכבל? ממש ללא! כי איזה ילד מטומטם מאנייק שהלוואי והיה נופל מהרכבל זרק עליי חבוטה של שלג! ועוד אחד ששאלתי אותו למה כל הרכבלים ריקים ואמר לי כי אני דפוקה אז הספסל שאחריו אמרו לי:"אל תתייחסי הוא סתם רוצה לעשות אותך" וואיי איך נבהלתי באותו רגע.. ילדים כאלה דבילים!!