OFF ארוך לסופ"ש

../images/Emo15.gifחחח אהבתייי../images/Emo6.gif

חנלה אופה קטנה יש לה קמח מים כל היום היא לשה לשה בצק בידיים
טעיתי?

סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילד נתקע בדיבורו? "מגמגם"? שטף דיבורו מהיר/איטי מידי? רונית ניידיץ קלינאית תקשורת במרכז "צעד צעד" תתארח בפורום אבחון וטיפול לילדים במהלך הסופ"ש. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=92937560
חומר למחשבה - מפתחים דיון שבועי, והפעם.... ביטחון פנימי בילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92917534

lililulu

New member
../images/Emo207.gif ניצלוש מנוצלש! כנסו בקשה!

רציתי להגיד לכן שאני יתגעגעעעעעעע........ אני נוסעת עוד מעט לסוף שבוע עם אמא ואבא בצימרים בצפון הרחוק והקר! מקווה שיהיה לי כיף ושאני לא יחזור חולה כי גם ככה ני מצוננת כמו כל המדינה בערך! אז ביום שבת בערב אני יחזור וכשאני מגיעה?! י-ש-ר אני חוזרת אליכן [סליחה אליכם! עכשיו יש פה גם בנים! אפילו בנים חתיכים
] אז יאללה תהנו ואל תשכחו לענות על הסיכום השבועי של דילב חחחחח אני יענה כשאני יחזור! ודילב לא לחשוב יותר מדי על פופי מן כי אז את תשכחי לעשות סיכום שבועי
ביי ביי אוהבת!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifתהנייייייייייייייייי

למרות אני לא אוהבצת כ"כ טיולים שהם לא בתי מלון חחחחחחחחחחחחחחח אצלי זה או בבית או בבתי מלון חחחחחחחחחחחחחחחחחח או בפארקים חחחחחחחחחחח עזבו אני ילדה מפונקתתתתתתתתתת

lililulu

New member
חחחחחחחח מישהו אמר טיולים?!

גמאני לא סובלת טיולים
אני הולכת לצימרים! זה כזה בית עץ כזה שיש בו מספיק מה לעשות [טלוויזיה, ג'קוזי, סאונה...] חחחח זה מה שראינו באתר שלהם באינטרנט... מה שאומר שיש לי מספיק מה לעשות ואני לא מתכוונת לצאת לשום טיול

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעדיין חחחחחחחחחחחחחח

לא אוהבת מקומות כאלה חחחחח אבל אם את אוהבת אז סבבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifעאעאעאעא

שבלולללללללללללל יפשליייייייייייייייייייי געגעתיייייייייייייייייייייי מאוווווווווווווווווה אפשר להתקשר אליךךךךךךךךךךךךךךךךך?

../images/Emo15.gifיאא אני גרה בצפווון../images/Emo9.gif

ותיזהריי אם אני יראה אותך אני ו"פופי מן" נרביץ לך !!!!!!!!!!!!

למעלה