|off| סתם בא לי לכתוב

magicgirl1983

New member
|off| סתם בא לי לכתוב

יש לי בלוג...ואני כותבת בו מלא זמן. וכתבתי על כך שאני דיי שמחה ששירי מימון לא זכתה... הרשומה הגיעה היישר לעמוד הראשון של תפוז ופה התחילו הצרות. כל אוהבי הנינט והסקעתים למינהם תקפו אותי בכך שאני לא יודעת מה היא מוזיקה טובה ושאני אדם ממורמר.. לא חשבתי שיש כל כך הרבה אנשים שאוהבים את האינסטנט פודינג הזה. ואני כמובן תמיד חשבתי שעל טעם ועל ריח אין להתווכח. אבל מסתבר שיש ויכוח...בדיוק כשם שאינם מוכנים לקבל את הדיעה המוזיקלית שלך הם גם לא יקבלו את הדיעות היותר חשובות בחיים שלך. בכל מקרה, הוצאתי את הרשומה מהבלוג שלי באופן זמני... דרך אגב..מהיכן שאני באה - כולם מסכימים איתי שהיא פרחה ושיש זמרים פי אלף יותר טובים. אבל כנראה שמבחינת רייטינג והכל היא המנצחת...

elley

New member
לדעתי מקום 4.

לא שראיתי (אין לי
בבית). אבל הכי גדולה חנה לסלאו ! השחקנית הטובה ביותר בפסטיבל קאן ! כפיים !

magicgirl1983

New member
חחחחחחחחחחחח

אני מכירה כמה שיגידו שאין שומדבר רע... אני חושבת שזו לא דרך לכבוש את לבבות האנשים...אלא דרך להשיג זי!ן

אני חולק עליך....

מחשוף היא הדרך הנשית להסיג צומת לב + כוס של ריר אגב, מחשוף היא גם הדרך הנשית להיות נשית - ושיחנקו הגברים המזילים האלה - לא כל מחווה נשית המערבת אזורים ארוגניים מטרתה המקורית היא זין. בושי לך !.

magicgirl1983

New member
זיון...לא זין

זין אני יכולה להשיג מבלי לשאול את הבחור...ראי לורטה בוביט...

ראי? איזה ראי בראש שלך ?

בשביל מה יש בתפוז פרופילים, יש לך כוס ואת יודעת להישתמש בו, אבל בעכבר לא ?

magicgirl1983

New member
נו דיי להתווכח

יש עוד משהו שרצית לומר בנושא המחשוף או לא? זה שזה נשי זה אחלה...אבל לא כל אחד אוהב את זה..

מה שמהפליא אותי ....

שזה ממש מפריע לך ? למה בעצם ? אם את חושבת שאחת שחושפת את עצמה פועגת ביכולת שלך להיתקבל על סמך היכולת השיכלית שלך ולא על סמך הנתונים הטיבעיים שלך, אז צר לי, גברים מונעים בראש ובראשונה ע"י האינסטינקטים שלהם (שלנו, כשייך לקבוצה ...) ולאחר שבריר שניה מגיע המחשבה, ככל שעולה האינטליגנציה ויורד הביטחון העצמי, היכולת להסתיר ולהסוות ולהכחיש את זה גדלה - אבל הבסיס זהה.

magicgirl1983

New member
באופן העקרוני פאקצות מפריעות לי

הן נותנות לנו שם של - מטומטמות וזונות... ולכן יש גברים שיגידו שנשים כולן באשר הן, הן זונות. כמו שיש כמה גברים שעושים לכם שם רע... זה שלגברים אין מנגנון שמזרים דם בצורה נכונה לשני קטבי גופם זו בעיה שלהם...אני לא אשמה שגבר מסויים חושב עם המוח הקטן שלו.

למעלה