|off| סתם בא לי לכתוב

תסכולים ....

זה באמת מתסכל, אבל את לא יכולה לשנות כלום - לך יש את השכל להיות מעל זה ולכן אין היכולת לחשוב בצורה אחרת - הן קצת דומות לגברים שהן יסיגו בצורה זו. ואל תתמודדי עם רגש התיסכול הזה ע"י עטיפתו במילים קבוצתיות "לנו שם של", זה רק אצלך בכאב הזה. והינה משכת אליך גבר שמענייך אותך ומסתכל עליך בגלל שאת סקסית, זה הזמן לבדוק אם יש מצב שגם השכל שלך מעניין אותו. אם לא, יש מפיק בחורות עם מחשוף עמוק, את רק תהיי מתוסכלת ממנו. ואולי פשוט תזדייני איתו, ותיזרקי אותו לפח כמו שהוא חשב שהוא יעשה לך... אגב, זה המוח הארוך (שגם בהגדרתו המקורית אחראי לפעילות העיצבית האוטומטית...)

גם זיון את יכולה להסיג בלי לשאול

רק תהייה מעודדת מספיק לאגו המחוק והשאר יעשה הטבע.

magicgirl1983

New member
????????????

כדי להשיג זיון זול זה דורש יותר עבודה מאשר פשוט .... נכון לקחת זין של בחור זה קצת מלכלך אבל אם תסמם אותו תקשור את הדרדלה לבלון הליום ותשחרר את הבלון זה יכול להיות מצחיק... לעיתים גם זילות של מישהו לא יכול לתת לו להשיג זיון. לא נראה לי שאם אעמוד עם איזו חולצת מחשוף אדירה עם מכנסים הדוקים ישיגו לי זיון...אבל זו אני...

פו הניסיון שלך ושך הפורום גדול משלי

מעצם הניטיביזם שלי (אני זכר) להסיג זיון מזכר אחר על בסיס היותי נקבה הוא מעט קשה בשבילי. מדונה עשתה את זה פעם - עמדה ערומה על הכביש וניסתה להסיג טרמפ- לא עצרו לה (זה מתועד). לפעמים המקום עושה את ההבדל, אם תעמדי בצורה כזו בתל-ברוך, תהיי בתוחה שתסיגי לפחות 20 כאלו בלילב אחת ותצאי גם עם קופה - כניראה גם עם אידס...

karnity

New member
רבותיי!

כל הדיון הזה הוא למטה מרמתו של הפורום! ... אז נכון שרצו כאן קצת "בדיחות גסות" פנטזיות מיניות וכדומה... אבל כל זאת לא נותן לגיטימציה להשמצות! סליחה מג'יק... אבל האם את מכירה את מימון על בסיס אישי? ונניח שהיא "פרחה" האם זה עושה אותה פחות טובה ממך? או האם את יודעת זאת לבטח? ונניח שהיא אם כל פרחה - מה רע בזה?? את בדיוק כמו הגברים שאת טוענת שחושבים על כלי הזין שלהם עשית בדיוק את אותו הדבר!! או.קיי. מקובלת עלי הסלידה מהארוויזיון אבל השמצות לא מקובלות עלי בכלל! אני הייתי מוחקת את כל השירשור המטופש הזה אבל גרטרוד לא מסכימה.. אז אנא...

karnity

New member
הספיק לך למה?

לגבש דיעה על אדם שאת לא מכירה???? האם לא ידוע לך כי העתונאי/הכתב/המראיין עלול לעוות דברים כדי לחגרום למרואיין שלו להצטייר באור אחר??? זו פעם ראשונה שאני אומרת את זה אבל... תתבגרי!

magicgirl1983

New member
אאוצ'

אין לי מה להגיב לזה... תראי אני לא יכולה להגיד לך מה לחשוב. אני רק יכולה להגיד לך מה אני חושבת...אני חושבת ככה. והמראיינת שראיינה את שירי היתה מאוד בעדה לפי השאלות ולפי השיחה הכביכול אישית איתה.

karnity

New member
לא ביקשתי שתשני משהו במחשבה

כי כמו שאמרת לא ניתן לדרוש זאת מאדם אחר... הבקשה/דרישה שלי היא לא להשמיץ אנשים באופן פומבי בצורה כה בוטה!

קרנית, נסחפת

גברת מימון עונה על הגדרת "אישיות ציבורית" ויחד עם זאת באה הבקורת. המילה פרחה היא ממש לא קיצונית ואני משוכנע כי לא תגיבי באותה תוקפנות (מחיקת הודעה) אם נפתח בשרשור הסתלבטות על ג'ודי-אני-מנהלת-את-המדינה-ניר-מוזס-שלום-וכ'ו. פרחה בשפה היא אשה רדודה, שטחית שאת מירב משקלה היא שמה על מראה חיצוני. כל הדברים הנ"ל יכולים להראות בברור בכתבה.

karnity

New member
יש הבדל בין ביקורת לבין השמצה

אם פרחה היא אשה רדודה, שטחית שאת מירב משקלה היא שמה על מראה חיצוני, לדבריך... אזי כך הן רוב הנשים באוכלוסייה המערבית.. ולא צריך להיות סטטיסטיקאי מוכשר כדי לדעת זו; ניתן לראות כמה פורחת תעשיית הקוסמטיקה, הפלסטיקה, האופנה והדיאטות.... אז מה הכוונה כאן? לנפנף ברדידותה לכאורה של מימון או כל אשה אחרת? מה הפואנטה בלקרוא למישהי "פרחה" כגנאי? זו מבחינתי השמצה ... בכל מקום שישפטו אדם רק על פי ראיון TV, כתבה בעיתון או כל אמצעי תקשורת אחרת - זה יפריע לי, כיוון שאף אחד, פרט לאנשים המקורבים באמת לאותו אדם, מכיר ויודע מי ומה הוא. "ניתן לראות בברור בכתבה?" האם גם אתה מאמין לכל מילה שכתובה בעיתון??? וחוץ מזה, מה אכפת לי אם את מימון מעניין המראה החיצוני? או איפה שלמה ארצי קונה ג'ינסים ומגבות? או מתי בפעם האחרונה עידן רייכל חפף את שערו? ועוד דבר.. החברה המערבית מלמדת נשים מצד אחד להתעסק במראה החיצוני שלהן כ-ל ה-ז-מ-ן ונשים נמדדות עפ"י המראה שלהן ומצד שני, מטיחה נגדן ביקורת כשהן מגדילות את החזה? מי הצבוע?

התעלמת מנושא אחד

"אזי כך הן רוב הנשים באוכלוסייה המערבית" אבל היא אישיות ציבורית. היא בחרה לעמוד מלפנים. אני יכול לקרוא לך פרחה עם חברים שלי שראו אותך או שיאמינו לי מאחורי הגב, אבל זה מאחר ואת לא עומדת בחזית.

karnity

New member
אני לא חושבת שיש הפרדה בנושא

בין אדם פרטי לציבורי. הקביעה שהיא "פרחה" הרי נובעת לא מהיכרות אישית עם מימון אלא על סמך המראה החיצוני בעיקר.. האם אתה מאמין שהקנקן מעיד על תוכנו? האם אתה מאמין שאיזושהי כתבה מתארת את מימון בצורה אמינה ומקיפה? ודבר נוסף שהפריע לי הוא שמימון כמו נשים "ציבוריות" נוספות סובלות מביקורת רבה יותר על בסיס המראה החיצוני מאשר גברים. כל חוכמולוג טרח לזרוק אמירה כלשהי באשר לשמלה, לחזה, למחשוף.. וכו' וכו' - זה הדבר שהופך את הכל לרדוד ... הרי מה שאמור לעניין אותנו הוא יכולת השירה שלה בלבד, לא?

"פרחה" הוא בטוי קנקני.

יהודית רביץ לדוגמא לא מבוקרת על מראה חיצוני מאחר ולא עליו היא שמה את הדגש. כנ"ל חווה אלברשטיין והיום גם ריטה לא (מאז הכתף).

למעלה