|OFF| עזרה מקוראי הקינדל שבינכם

Poke King

New member
|OFF| עזרה מקוראי הקינדל שבינכם

הלו,
אני קורא סמוי, ואם אני לא טועה חלקכם משתמשים בקינדל להנאתכם.
אני מתלבט אם לרכוש אחד וחשוב לי לשמוע דעות מהצרכן הישראלי לגבי המכשיר הזה.
כנראה אני ארכוש את הקינדל הכי זול, ככה שאם לא ילך לי עם המכשיר יהיה לי הפסד מועט.

אז איך החוויה שלכם איתו? האם נוח לקרוא ממנו? האם צריך לרכוש מטען קיר/ סקין מגן ושאר שטויות.

בבקשה שתפו והחכימו אותי

יעלי1232

New member
אני מאוד (מאוד) מרוצה מהדגם הפשוט

נוח לקרוא ממנו כמו מספר מודפס, רק בלי החסרון של להחזיק ספר כבד.
יש מילון אנגלי-אנגלי. אני מוצאת את זה יעיל.
יש הרבה מאוד קלאסיקות ב 1$ או בחינם באמזון, זה גם נחמד.
האפשרות שאמזון נותנים לך להוריד לקינדל דוגמה של 7% מהספר לפני שאתה מחליט לקרוא אותו- יעיל וחסך לי כמה ספרים שהתחלתי וויתרתי עליהם.

ציוד- לי יש תיק קטן. לא הכרחי אבל נחמד. וכיסוי סיליקון שרכשתי באיביי תמורת 20 ש"ח.
מטען- המטען שיש לי לגלאקסי 2 מטעין את הקינדל, לא צריכה יותר מזה.

בהצלחה

avivs

New member
אני עם קוראים אלקטרוניים

כבר ארבע שנים בערך. לא היה רגע אחד שחשבתי לחזור לאחור. האמת, לא זכור לי ששמעתי מישהו מתחרט על שקנה קינדל.
ברור שזו חווית קריאה מעט שונה, אבל מתרגלים מהר מאוד. זה יותר טוב לעיניים, יותר טוב לעומס הספרים בבית, יותר קל להשיג ספרים ובכללי יותר נוח.

מבחינתי זו השקעה מעולה.

avivs

New member
אפשר להרשם,

אם מעדכנים כתובת של חו"ל. היה לי את זה תקופה מסוימת. הבעיה היחידה והדי גדולה - היתרון הגדול של משלוח מהיר לא ממש שווה כלום מחוץ לארה"ב. אבל הנחה על ספרים כן אמורים לקבל, וגם ספר חינם בחודש.

היה לי את זה לחודש התנסות, אם אני זוכר נכון, וקיבלתי ספר בחינם.

יעלי1232

New member
ניסיתי את זה- אבל הם רצו מסמכים מוכיחים

חשבון טלפון או חשמל או משהו שמוכיח שאני גרה ב US.
אז זה החזיק לחודש - שבו רכשתי במחיר מלא ספר אלקטרוני שמשום מה החליטו לא לאשר אותו למכירה בישראל...

לי יש קינדל טאץ' ואני מאד מרוצה.

נוח מאד לקרוא ממנו. מקבלים כבל לטעינה כשקונים את המכשיר וזה מספיק. לי יש נרתיק להגנה, אך זה לא הכרחי.

מיכאל ג

New member
יש לי פייפרווייט, מרוצה ממנו מאוד

המטען שלו הוא בדיוק כמו של כל מכשיר אנדרואיד - usb micro. יש לך סמראטפון אנדרואיד? לא צריך מטען.
גם מגנים ועטיפות לא קניתי, סה"כ אני לא לוקח אותו לפריסה בשטח, והפלסטיק שלו די קשיח.

מיכאל ג

New member
שאלה קשה

האם ניתן לקרוא ממנו בחושך? כן. הדף בהיר והכתב ברור. השאלה האם נעים לאדם לקרוא בחושך ולי לפחות זה מעייף את העיניים (האמת היא שאני משתמש בזה בתור אמצעי עזר להירדם לפעמים), אבל יש לי בעיות ראיה כאלו ואחרות אז אולי זה עניין אישי.

היתרון הגדול של מסך מואר לדעתי הוא קריאה בתנאי אור בינוניים - למשל עם מנורת קריאה שלא בדיוק מכוונת לדף - אז התאורה הפנימית משלימה את התאורה מהסביבה.

אכמו

New member
הייתרון שלו מבחינת תאורה

זה שאפשר לשלוט בעוצמה שלה, ממואר מאוד עד חסר תאורה לגמרי.

אכמו

New member
ממליצה בחום

לא חשבתי שזה יהיה אפשרי, אבל מאז שאני קוראת עם רידרים למיניהם (בהתחלה של סוני ומשם עברתי לקינדל) אני קוראת יותר. יש משהו במיידיות הזאת - רוצה ספר? הוא יכול להיות שלך בתוך שתי דקות. וגם כמובן כל מה שאמרו קודם - המשקל הקליל, נוחות הקריאה, כמות הספרים שאפשר לשים עליו, הסוללה שמחזיקה שבועות, האפשרות לחפש משמעות של מילים במילון המובנה, או לחפש מילים בתוך ספר מסוים או בכל הקינדל (שימושי במיוחד בקריאה של סדרות ארוכות עם המון דמויות, לזכור מי זה מי). והאמת, ההפרש בין הזול ביותר ל-paperwhite די קטן, אם כבר נראה לי שעדיף ללכת על המכשיר הטוב יותר. קשה לי להאמין שתצטער

Poke King

New member
וברשותכם מוסיף עוד שאלה של פורמטים

איך הקינדל הפשוט מתפקד בעניין קריאת PDF, WORD, EPUB?

יעלי1232

New member
אתה צריך להמיר את הפורמטים ל MOBI

אחרת הוא לא קורא אותם לדעתי
אבל ההמרה פשוטה דרך קליברה.

Poke King

New member
קליברה?

אני מניח שזה תוכנה, האם היא חינמית ומה השם שלה באנגלית.

אהבתי את החתימה שלך HP!

למעלה