|OFF| עזרה מקוראי הקינדל שבינכם

מ י כ ל 0

New member
שאלה שקשורה לנושא

היי,
בתור אחת שקוראת הרבה ספרים רק בעברית אבל לא באנגלית.
האם הקינדל יכול להתאים לספרים בעברית? או שכדי לי לקנות את המכשיר העברי שמוכרים בארץ?

תודה רבה למי שעונה!

אכמו

New member
תלוי

מבחינה טכנית, כיום אין בעיה לקרוא ספרים בעברית על הקינדל. לפעמים צריך לעשות לקובץ של הספר המרה לשם כך, אבל זה באמת לא מסובך.

הבעיה היא המבחר - נכון לעכשיו המבחר של הספרים בעברית קטן מאוד. המכשיר "עברית" של סטימצקי נחות מהקינדל מכל בחינה - הוא יקר, איכות המסך שלו הרבה פחות טובה וזמן הסוללה שלו הרבה יותר קצר. הייתרון היחיד שלו הוא שאפשר לקרוא עליו ספרים מהחנות האינטרנטית של סטימצקי (אלה ספרים מוגנים שאי אפשר לקרוא במכשירים אחרים, גם לא בקינדל), אבל גם זה לא להיט, כי המבחר שם קטן.

דיאנה1

New member
את הספרים של ״עברית״ אפשר

לקרוא גם על אייפד. לא אידאלי אבל עובד.

The Jabberwock

New member
כמו שאכמו כתבה. וגם...

ניתן לקרוא על הקינדל ספרים ממנדלי. כל ספר שם מגיע בפורמט איפאב וגם מובי.
בשום אופן לא לקנות את ה"עברית". מכשיר מיושן ומוגבל. אם אני לא טועה, הם גם הפסיקו לשווק אותו.

Yuli Gama

New member
מצטרפת

אני עם סוני כבר מעל שש שנים.
דרדרתי את כל הסביב שלי לרידרים.
לשני ההורים שלי יש (הם קוראים ברוסית)
לבעלי יש, לי יש כבר צכשיר שני של סוני.
זה נהדר. קוראים יותר מהר, אפשר לשלוט בגודל אותיות. אפשר להכניס לרידר סדרות שלמות ולקרוא במשך ימים בין הטענה להטענה.
אם אין לך רגשי אשם בעניין של הורדות אז גם יש זמינות מידית של כל ספר חדש שיוצא.
ממליצה בחום.

D O 7

New member
אזור אוקטובר-נובמבר נשמע הגיוני, אבל

אצל אמזון הכל בשושו. הם לא מנדבים מידע ממש כמעט עד ההכרזה.

avivs

New member
כן, בשנים האחרונות

הם דואגים להוציא ליין חדש של מוצרים לפני חג המולד.
אני חושב שהפעם לא תהיה קפיצה משמעותית בטכנולוגיה. בפעמים האחרונות הם עברו למסך מגע ואז למסך מואר. אולי הפעם יהפכו לצבעוני, אבל מבחינת ספרים רגילים לא נראה לי שזה ישנה יותר מדי.
הכי הגיוני שייצא דגם משופר עם מסך יותר מגיב, כמו ששיפרו את הדגם הרגיל בפעם האחרונה.

D O 7

New member
יהיו כנראה שיפורים קטנים

לא נראה לי שיהיה צבע, וגם לא נראה לי שב- E-ink יוסיפו צבע בשנים הקרובות. מי שרוצה צבע שיקנה מכשירים אחרים (אייפד, קינדל פייר (שאותו אין ממש סיבה לקנות בארץ) וכו' וכו' ).
הצבע של המסכי טריטון (המסכים הצבעוניים שפותחו) לא נראה טוב, ואני לא חושב שאי פעם הוא יראה באמת טוב במכשירי E-Ink. הצבעים במסכים האלו די נראים "צבעים מתים", וזה לא נראה כל כך טוב. המסכים האלו כבר פותחו מזמן עבור אמזון, יש סיבה שהם לא נכנסו לשוק.

גם הלקוחות כבר לא ממש מבקשים צבע ברידרים כמו שביקשו לפני שנתיים. השיפורים שככל הנראה יהיו הם כנראה ברמת איכות המסך.

אני משתמש בטאבלט טאב 2 של סמסונג

מאד מרוצה. הוא קצת יותר כבד מהקינדל, אבל בתמורה אתה מקבל כמעט מחשב של ממש - פחות נוח לכתיבה מרובה ולגלישה בפורומים....אבל ניתן גם להשתמש במפות גוגל, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים...

pix37

New member
גם לי יש דגם ישן מאוד ואני מרוצה

יש לי דגם ישן מאוד ופשוט מאוד (אחד הדגמים הראשונים שנמכרו) אשר קיבלתי במתנה לא מזמן.
סה"כ הקריאה נוחה והתפעול פשוט מאוד.

קל לאתר את כל הספרים שאני מחפש, להוריד אותם (בעיקר היום שלא כל ספר מוכרים לבעלי IP ישראלי)

הקריאה נעימה מאוד ובהחלט מזכירה ספר.

סה"כ טעינה אחת מספיקה להמון זמן קריאה והמתנה כך שלא הייתי משקיע במטען קיר אלא אם אתה מנותק ממחשב במשך שבועות ארוכים.
קין בסיסי כדאי לקנות על מנת שתוכל לסחוב אותו לכל מקום בלי לפחד משריטות.

למעלה