אני שוקוו
Well-known member
אינסווו אני תולה בך תקווהבהגדרה הכללית אכן..
אך מדוע?
חופש הביטוי
הזכות להפגין
היכן את חשה שהדמוקרטיה נעלמת לך?
את באמת מאמינה שניתן יד לפגיעה בזכויות נשים למשל? או פגיעה בלהטב?
אינסווו אני תולה בך תקווהבהגדרה הכללית אכן..
אך מדוע?
חופש הביטוי
הזכות להפגין
היכן את חשה שהדמוקרטיה נעלמת לך?
את באמת מאמינה שניתן יד לפגיעה בזכויות נשים למשל? או פגיעה בלהטב?
נראה את זה בערוצי הספורט ?@יונתנסקי
Us classic התעמלות מכשירים בתחילת אוגוסט, גם סימון ביילס נרשמה. אם מעניין אותך
אני מצפה לזה.
כבר בתחילת הנאום אני אומרת
"שקרן בן שקרן"
אין אחריות
תמיד מאשים את הזולת.
מכל ה"ספינים" לכאורה, דווקא זה אחד מאלה שאני יותר מאמין בהם. אפילו מהדברים שנאמרים כאן בפורום (אם הם מייצגים משהו). חלק גדול מההתנגדות לא קשור לרפורמה אלא לבן גביר, סמוטריץ׳, דרעי, קרעי. אני בטוח שגם אם מחר הרפורמה מתה לגמרי, ההפגנות יתחדשו תחת כותרת אחרת (משמר לאומי, חרדים, רפורמה בתקשורת, בן גביר, ממשלה קיצונית, שחיתות). הכמויות ירדו, כן, אבל זה לא ישים סוף לסאגה. מטרה משמעותית של המחאות היא להחליף ממשלה.,רוצים להפיל את הממשלה". חחחחחח
אהה אבל אם לא תעבור המהפכה המשפטית יהיה אל מי לפנות,מכל ה"ספינים" לכאורה, דווקא זה אחד מאלה שאני יותר מאמין בהם. אפילו מהדברים שנאמרים כאן בפורום (אם הם מייצגים משהו). חלק גדול מההתנגדות לא קשור לרפורמה אלא לבן גביר, סמוטריץ׳, דרעי, קרעי. אני בטוח שגם אם מחר הרפורמה מתה לגמרי, ההפגנות יתחדשו תחת כותרת אחרת (משמר לאומי, חרדים, רפורמה בתקשורת, בן גביר, ממשלה קיצונית, שחיתות). הכמויות ירדו, כן, אבל זה לא ישים סוף לסאגה. מטרה משמעותית של המחאות היא להחליף ממשלה.
לא הצלחתי לקרוא מה כתבת...זאת המטרה שלהם, להפיל את הממשלה !!!
זה נכון,זאת המטרה שלהם, להפיל את הממשלה !!!
הייי נשמה טובה
למי את מדברת שוקו?תגדילי!!
לא אלייךלמי את מדברת שוקו?
לא אלייך
ולאור כל מה שכתבתסיכום דבריו החשובים של רה"מ:
- משך שלושה חודשים היד שלנו לצד השני נשארה באוויר
- גילינו אחריות וחלקים רבים מהרפורמה שונו. הוסרה פסקת ההתגברות המוחלטת. תיקון עילת הסבירות רק יחזק את הדמוקרטיה ולא יסכן אותה
- יש באופוזיציה גורמים אחראיים שהיו רוצים להגיע להסכמה אבל מפחדים מראשי המחאה שמעוניינים להמשיך בכאוס ולהפיל את הממשלה בלי קשר לרפורמה. שמח שחלקם יצאו נגד סרבנות
- ישראל תמשיך להיות דמוקרטית וליברלית ולא תהפוך למדינת הלכה
- הדיבור על הרס הדמוקרטיה - אבסורד, ניסיון הפחדה
- מקריא ציטוטים של אהרון ברק, לפיד, המצע של גדעון סער, התומכים בשינוי שעובר שיעבור בשבוע הבא
- סרבנות מצד אחד תוביל לסרבנות בצד השני. כשהצבא מאיים על הממשלה, זו הפגיעה בדמוקרטיה. אם הצבא יצליח - זה קץ הדמוקרטיה. הצבא כפוף לממשלה. בדמוקרטיה מתוקנת - היד שמכריעה אינה היד שאוחזת בנשק אלא היד שמכניסה את הפתק לקלפי
מי ששונא אותו יקח מכל נאום את מה שהוא רוצה לשמוע ולהבין. אפשר לטעון שהוא ראש ממשלה של כולם בכך שלא מעביר את הרפורמה כלשונה, לא מפטר את היועמשית, לא עושה צעדים קיצוניים כדי להתחשב בצד שלא הצביע לו. אם היה דיקטטור היה מתחשב רק בבייס. הוא נתן כבוד לגורמים האחראיים באופוזיציה ולרמטכלים לשעבר שיצאו נגד סרבנות וקראו להשאיר את צהל מאוחד ומחוץ לפוליטיקה. הוא הקפיא חקיקה לחודשים.ביבי אתה מביא עלינו חורבן,
אתה לא ראש ממשלה של כולם,
אתה מסית, מבזה, זורה שנאה ופילוג,
מאשים מאשים מאשים, אבל אתה בעצמך האשם
אתה אשם!
לך, לך כבר, צא מחיינו,
מילת כבוד אין לך
מילה טובה אין לך
מילת אחדות לא אמרת,
אתה האשם! אתה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.