וואי וואי לקום לפני 7 בבוקר ולהיות בחוץ כל היום בחום הזההאחים לנשק פרסמו,
להלן בקשתם:
צאו לרחובות, מחר אין מקום אחר להיות.
עדיף כבר דיקטטורה
וואי וואי לקום לפני 7 בבוקר ולהיות בחוץ כל היום בחום הזההאחים לנשק פרסמו,
להלן בקשתם:
צאו לרחובות, מחר אין מקום אחר להיות.
תודה תודה תודה!לכל מי ששאל, וזקוק למידע,
ולכל מי שהמדינה חשובה,
להלן סרטון מפורט
מכח קפלן עבורכם:
בול!לחולה שלום - למדינה פחות!
מריי היא נפגעה לא בכוונה!!!קוראת על מפגינה שנפצעה קשה באחת ההפגנות
הלב נקרע...
ואז קוראת את התגובות מטה ואת איחולי המוות ואת הלייק הצוחק...
ומבינה
האנושיות נעלמה מהעולם.
כמה עצוב כמה עצוב.
שוקו אהובה,הנסיבות עדיין בבירורמריי היא נפגעה לא בכוונה!!!
התגובות והלעג, נוראיות!!
איבדנו את זה !!!
כולם!!
כן מריי יקרה ממש כךשוקו אהובה,הנסיבות עדיין בבירור
אבל לא האשמתי אף אחד...רק אמרתי שיש מפגינה שנפצעה קשה
התגובות...מזעזע
כמו שאמרתי...האנושיות נעלמה לה.
״קבוצה של אנשים שהחליטה שהיא החלק הטוב של העם״?אני כמובן נגד כל אלימות , פגיעה באנשים וכל שיח אלים אחר. אין לכך שום הצדקה.
ובלי שום "אבל", ברצוני להביא לפה את הצד השני .
אני, ואני מניחה שיש עוד רבים שכמותי, מזועזעת מכך שקבוצה של אנשים מחליטה שהיא החלק הטוב שבעם , שהיא חכמה, טובה, מוסרית וצודקת משאר העם . לקבוצה זו אין קווים אדומים והיא מנסה לכפות את דעתה בכל אמצעי, כולל כאילו שאינם דמוקרטיים. וכמובן מי שחושב אחרת , מתויג כבבון אלים ונגרר.
מבחינת הקבוצה הזו, כל האמצעים כשרים . החל משיבושים במערכת הבריאות , פגיעה כלכלית במשק וכלה בפגיעה בצבא .
אני רוצה להזכיר לכולם שלכל שבת יש מוצאי שבת. היום קבוצה אחת מוכנה לזרוק את התינוק עם המים, מחר זו תהיה קבוצה אחרת. ההיסטוריה שלנו היא הוכחה שזהו מרשם בדוק לאסון לאומי!!
נראה שלא ממש למדנו משהו מההיסטוריה שלנו!!!
אני לא אגיב על הקטלוג של מי שמסרב להיכנע לדיקטטורהאני כמובן נגד כל אלימות , פגיעה באנשים וכל שיח אלים אחר. אין לכך שום הצדקה.
ובלי שום "אבל", ברצוני להביא לפה את הצד השני .
אני, ואני מניחה שיש עוד רבים שכמותי, מזועזעת מכך שקבוצה של אנשים מחליטה שהיא החלק הטוב שבעם , שהיא חכמה, טובה, מוסרית וצודקת משאר העם . לקבוצה זו אין קווים אדומים והיא מנסה לכפות את דעתה בכל אמצעי, כולל כאילו שאינם דמוקרטיים. וכמובן מי שחושב אחרת , מתויג כבבון אלים ונגרר.
מבחינת הקבוצה הזו, כל האמצעים כשרים . החל משיבושים במערכת הבריאות , פגיעה כלכלית במשק וכלה בפגיעה בצבא .
אני רוצה להזכיר לכולם שלכל שבת יש מוצאי שבת. היום קבוצה אחת מוכנה לזרוק את התינוק עם המים, מחר זו תהיה קבוצה אחרת. ההיסטוריה שלנו היא הוכחה שזהו מרשם בדוק לאסון לאומי!!
נראה שלא ממש למדנו משהו מההיסטוריה שלנו!!!
אין בעיה לצאת לרחובות, להפגין להשמיע קול, אין בעיה!!!אני לא אגיב על הקטלוג של מי שמסרב להיכנע לדיקטטורה
אני כן אגיב על ההיסטוריה
ההיסטוריה לימדה אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות לא היו לנשים זכויות
ההיסטוריה מלמדת אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות האפרו-אמריקנים היו עדיין עבדים
ההיסטוריה מלמדת אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות החומה בברלין הייתה עדיין ניצבת
(ואני יכולה להמשיך עם כל כך הרבה דוגמאות מההיסטוריה שרק כשיצאו לרחובות הגיע השינוי)
ההיסטוריה מלמדת אותנו שבכדי לעשות שינוי יוצאים לרחובות
ומי שרוצה שינוי זכותו המלאה והדמוקרטית (לפחות עדיין אנחנו בחצי קלאצ' דמוקרטיה) לצאת לרחוב ולהפגין, ולהגיד את מה שעל ליבו, ולדרוש את השינוי!
כי אין ברירה אחרת.אין בעיה לצאת לרחובות, להפגין להשמיע קול, אין בעיה!!!
אבל למה לשבש חיים של אחרים, למה..???
ברור שמותר וגם רצוי למחות. השאלה היא על מה מוחים, מידתיות ואיפה הקויים האדומים עוברים. לצערי אני לא רואה מחאה וענין בנושאים מוסריים וצודקים מעין כמותם כמו מצב מערכת הבריאות בסתם יום חול לא מוצלח , מצב הקשישים ועוד נושאים בוערים אחרים איך אפשר בכלל להשוות בין תיקון עילת הסבירות (שהוא נושא שיש עליו הסכמה רחבה, כפי שניתן היה להבין מהשיחות בבית הנשיא) וביטול העבדות, זכויות נשים או שילטון טוטליטרי ? זה אותו הדבר?אני לא אגיב על הקטלוג של מי שמסרב להיכנע לדיקטטורה
אני כן אגיב על ההיסטוריה
ההיסטוריה לימדה אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות לא היו לנשים זכויות
ההיסטוריה מלמדת אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות האפרו-אמריקנים היו עדיין עבדים
ההיסטוריה מלמדת אותנו שאם לא היו יוצאים לרחובות החומה בברלין הייתה עדיין ניצבת
(ואני יכולה להמשיך עם כל כך הרבה דוגמאות מההיסטוריה שרק כשיצאו לרחובות הגיע השינוי)
ההיסטוריה מלמדת אותנו שבכדי לעשות שינוי יוצאים לרחובות
ומי שרוצה שינוי זכותו המלאה והדמוקרטית (לפחות עדיין אנחנו בחצי קלאצ' דמוקרטיה) לצאת לרחוב ולהפגין, ולהגיד את מה שעל ליבו, ולדרוש את השינוי!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.