Oh Happy Day!!

Oh Happy Day!!../images/Emo220.gif

הגיע היום בדואר שלושת הסינגלים של Harrowdown Hill של ט'ום יורק. דיסק אחד, 7" אחד ו12" (למי שלא מכיר, מדובר על אלבומי וניל במהירות 45). איזה חוויה - וכאילו שזה לא מספיק שליחיי בחו"ל מספרים לי שנרכשו עבורי עוד 3 סינגלים שחסרו לי מה שמעמיד את הספירה על 24 סינגלים ו 47 אלבומים(ep\Lp\single) של רדיוהד סך הכל (לא כולל תקליטים) נכון לעכשיו....אני חושב שכמעט השלמתי את האוסף. אני כל כך מאושר.....

פוֹלי

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

מזכיר לי שמזמן לא ערכתי שופינג באמאזון...

V e g

New member
נשמע נפלא...

אם יש נדירים במיוחד או משהו כזה שתרצה לספר לנו או אם יש תמונה... feel free

תמונה...

זה האוסף שלי...אם אתם חושבים שאתם רואים כפול..אז לא - מדובר בגירסאות היפניות של אלבומים כמו the bends ן pablo honey. בכל אופן, חסרים שם עדיין הסינגלים האחרונים שרכשתי (טרם הגיעו) וגם הגירסא הרגילה של httt שכרגע לא נמצאת אצלי... לגבי דברים נדירים, לא יודע בדיוק מה נחשב נדיר ומה לא..אבל אתם תשפטו.. זהו:)

פוֹלי

New member
אויש...

אם רק הייתה לי מצלמה דיגיטלית. אני אנסה להתארגן ולהעלות גם

scooby4

New member
עוד יותר מגניב היה

אם היה לך סדין של אלפי ראשים בגודל בינוני של ת'ום יורק מחייך עם משקפי שמש.

אני חושב שזה היה פשוט מוזר..

למרות שלא הייתי מתנגד למצעים עם הדפסים של אמנסיאק או קיד איי...

scooby4

New member
../images/Emo45.gif

(אני רוצה לומר: "תמיד מפלצות שבוכות עזרו לי להירדם" אבל אני לא אומר, אני רק אכתוב שרציתי).

kittycatbone

New member
הולי שיט../images/Emo2.gif

איזה אוסף מדהיםםםם
גם אני רוצה
בכל מקרה תתחדש!!!^^ ודי מבדר אותי ש47 זה מספר הדיסקים שיש לך..XD (כי זה מספר רע
)

אהמהמהמ

מסתבר שטעיתי בספירה...זה בעצם 41
....וזה רק מספר הדיסקים שיש לי של רדיוהד....

פוֹלי

New member
מצרפת גם ../images/Emo13.gif

העפתי החוצה מהדורות כפולות (יפן/ארה"ב). ולא הכנסתי בוטלגים רשמיים. יצא שהיו בחוץ עוד 15 דיסקים בערך.

פולי.....

אני קצת מאוכזב...מלבד airbag - hwo am i driving i ו no surprises בתקליט אין לך שם דברים שחסרים לי שממש רציתי... למרות שאני חייב לציין שהסינגלים מפאבלו האני מגניבים מאוד... בכל אופן, אני כבר אנצל זאת בשביל לשאול אותך פולי היקרה- האם יש ברשותך עוד airbag - how am i driving????? אני פשוט חייב....חייב להשיג את האי פי הזה....ומוכן לשלם עליו בעין יפה...וברגל שמאל...ואולי כליה...או חצי כבד?

פוֹלי

New member
אין לי, סורי.

רוב הדברים היותר "נדירים" נמצאים אצלי באוסף מטורף של קלטות וידאו (יותר מ 1000 שעות צפייה), הקלטות מתחילת הדרך וכל מיני בוטלגים ביזאריים. ומניסיון - אתה רוצה את הכבד שלך שלם. תאמין לי. חצי כבד זה כואאאאאאאאאאאאאאאאאב.

למעלה