Oh Happy Day!!

lazy

New member
יש לי 2 עותקים של AIRBAG...

ואולי יבוא לי למכור אחד מהם יום אחד... עותק אחד קניתי כשהוא יצא, ואת השני קיבלתי בחינם ביחד עם קופסה בזכות העובדה שקניתי את כל הסינגלים של אוקי-קופיוטר דרך חבר הולנדי... הייתי מצלם לכם את האוסף שלי, אבל רובו שוכב בנחת בסלון אצל ההורים שלי (חוץ מהתקליטים שזרוקים איפשהו בדירה של אחותי). והיו לי גם לא מעט קטעי עיתונים, אבל החלטתי להיפטר מהם אחרי שהם החלו להעלות אבק...

פוֹלי

New member
lazy - תמכור אחד לילד, הוא נואש...

והקטעי עיתונות שלך עוד חיים בנחת

lazy

New member
אני שמח לשמוע... ../images/Emo8.gif

ואני אחשוב על זה... למכור דיסקים של רדיוהד זה נושא רגיש אצלי...

../images/Emo4.gifכן, אני נואש!!!

בהעדר אופציה טובה יותר, אני אאלץ לשלם סכומי עתק על אלבום שיגיע מארה"ב במצב לא ידוע... כמובן שאני מעדיף שזה יהיה מישהו מהפורום....

kittycatbone

New member
אני חייבת לציין

שכל הציורים בסינגלים (או איפים?
) של אמניזיאק פשוט מדהימים
אני כל כךךך אוהבת את הציורים מהאלבום הזה

FunkyMonk

New member
אוקיי, לכבוד הזמנה קרובה מאמזון..

פעם כבר ענו לי על השאלה, אבל ברוב טיפשותי לא שמרתי רשמים... אני רוצה את איירבג, שלא קיים. אבל אני רוצה את השירים שמופיעים עליו.. אילו סינגלים אתם ממליצים? שיכללו גם את השירים של איירבג.. (הוצאות יפניות?)

אני נעלב עמוקות..כי אני עניתי...

תעשה חיפוש בפורום..אתה בטח תמצא את התשובה כי זה בטח בעשרה העמודים הפעילים של הפורום...

ושוב...עשיתי לך את העבודה

ואני חייב לציין...שאני עושה אחלה עבודה.. a reminder - paranoid android, karma police, running from demons meeting in the aisle - karma police, no surprises & lucky pearly - paranoid android, running from demons polyethylene - paranoid android palo alto - no surprises ואת airbag אפשר כמובן באוקיי קומפיוטר... אני יודע בוודאות שאת רוב הסינגלים המוזכרים פה ניתן להשיג באמזון...באי ביי בטוח אפשר את כולם...ובכלל הרבה יותר קל להשיג אותם מאת airbag how am i driving הביצועים אותם ביצועים בדיוק.

V e g

New member
חוץ מ...

Pearly, שהוא הגרסא היפנית לעומת Pearly* האמריקאי, שנמצא ב-airbag, אבל השוני בקושי מורגש... האמת, פרינציפ הייתי עושה הכל להשיג את Airbag למרות שאיש שאוסף דברים אני לא ממש... אבל האוספים של שניכם מרשימים ביותר...

פרנציפ אני רוצה...

הבעיה היא שלקנות אותו יד שנייה ממישהו שאני לא מכיר ולא תכלס יודע באיזה מצב הדיסק זה קצת מסוכן...מה גם שהמחירים נעים בין 20 דולר (שזה בטח לא במצב מי יוד מה) ועד 100 דולר...שזה מטורף..

FunkyMonk

New member
תקנה חמישה שונים ב-20$.

הסיכויים טובים שאחד או יותר מהם יהיה במצב סביר+. תשמור את האחד הזה, ואת השאר תמכור שוב פעם ב-20$ כל אחד, ואם יש כאלו בנמצאים במצב יחסית טוב תמכור אותם ביותר, ואז לא תפסיד כלום (ואולי גם תרוויח קצת). וחוצמזה, עבור 10 שנים, כמה גרוע המצב שלהם יכול להיות? יש לי בסיפרייה דיסקים בני 20 שנה (מאז שהמציאו את הCD), שגנבתי לאבא שלי, ורובם במצב בסדר גמור (ואף מעולה)..

FunkyMonk

New member
מצטער.. =)

תודה רבה לך! הפעם נשמר במועדפים... אחפש את "נו סופרייזס" ואת "פאראנויד אנדרויד".

זה רשום לך באתר עצמו

אם תרד קצת למטה תראה רשימת שירים...שני דברים שונים לגמרי..

FunkyMonk

New member
זהו, שלא ממש מצאתי...

על "no suprises" רשום הטראק ליסטינג, על אחד יש שלושה שירים ועל השני יש יותר.. אבל זה בטוחח רק שלושה שירים? ואיזה מהם אני צריך לקנות? ועל פאראנויד אנדרויד לא מצאתי את הטראק ליסטינג..

זה מופיע...רק תרד למטה בעמוד ותראה

וכן, בסינגלים זה שלושה שירים בלבד...

זה תלוי

אם אתה רוצה את כל השירים מ- airbag אז אתה צריך את שניהם - ועוד סניגלים..

FunkyMonk

New member
לא הבנת..

איזה יש שני פאראנויד ושני סופרייזס, לפי מה שרשמת למעלה אני צריך את שני הסינגלים האלו בשביל שיהיו לי את כל השירים של האיירבג... אבל מכל אחד יש שניים.. אז אילו אני צריך לקנות? (זה הוצאות של יפן ושל ארה"ב כאילו?) אחד כזה ואחד כזה..

למעלה