OHHHH dear lord

mmm wondering

New member
OHHHH dear lord

עכשיו נפלה קטיושה ממש קרוב במעלות שליד הכפר שלנו תרשיחא ממש שמעתי בווום אחד גשול וראיתי את העשן עולה נקווה לטוב והמצב יירגע כבר!!!!

morancho1

New member
איזה נורא.

אני מקווה שיאכילו אותם בטילים כדי שיבינו לא להמשיך בדרך הזאת שלהם..

nitzan111

New member
השאלה אם זה באמת עוזר../images/Emo35.gif או

סתם פוגע בחפים מפשע ובד בבד תורם להעלאת המוטיבציה של החיזבבלה לפגוע בעורף הישראלי... בהיעדר דרך אחרת, גם אני מקווה שזה יהיה מה שירתיע, למרות שדי קשה להאמין....

morancho1

New member
מה פתאום עוזר

עדיף לשבת בשקט ולחכות שהם ימחקו פה את הבית האחרון. ואחרי שהאדם האחרון יעזוב את הארץ, אולי ייזכרו להגיד למה לא עשינו משהו קודם..

nitzan111

New member
לא, ממש לא../images/Emo70.gif

זה לא מה שאמרתי. גם אני חושבת שצריך להפציץ אותם בתגובה, אבל אני לא חושבת שזה מה שיגרום להם להבין "לא להמשיך עוד בדרך שלהם"...

natalysh

New member
הם לא צריכים להבין כלום ואנחנו לא

צריכים שהם יבינו כלום. הדבר היחיד שצריך הוא להעביר מן העולם הזה את כל הרוצחים והמחבלים וגמרנו. היה מספיק איפוק ומספיק שטויות שהוכתבו לנו על ידי האמריקאים. ואני יותר דואגת לאוכלוסייה החפה מפשע אצלנו, מאשר האוכלוסייה ה"חפה מפשע" אצל האויב.

kontsy

New member
../images/Emo4.gif

אני מסכימה שצריך להחזיר, אי אפשר לשבת בשקט וזהו... אבל נראה לי שהם קצת איבדו את הפרופורציות... להפציץ שדה תעופה בין לאומי? זה כאילו מישהו יבוא ויפיץ לנו את נתב"ג, להפציץ שכונות בביירות? כבישים אזרחיים? המצב רק יחמיר ויחמיר ככה. לפי דעתי היה צריך להפיץ מוצבים של חיבאללה עד שיימחקו מפני האדמה אבל יש לי בעיה עם זה שאנחנו מפציצים חפים מפשע. כן, זה נכון - הם עושים את זה גם, אבל בגלל זה הם טרוריסטים. אני רוצה להאמין שאנחנו לא.

rannosha

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה 100% למה שאמרת! המצב בלבנון הוא מאוד רגיש, האזרחים שם כולם רוצים חיי חירות,שלום ודימוקרטיה. ואפילו הממשל שמה הוא נגד הפעולות שעושה חיזבאללה.. המדינה צריכה לפגוע אך ורק בחיזבאללה ולא באזרחים חפים מפשע או בתשתיות.. לבנון עכשיו היא בתהליך מעבר מאוד רגיש למען איחודו, ויש שם מחלוקת על העניין של חיזבאללה (שכל הנשק בידו).. ואני חושבת שפגיעה באזרחים חפים מפשע רק תחמיר את המצב! הפגיעה צריכה להיות ממוקדת על חיזבאללה ואנשיו... לחיזבאללה יש טילים(תוצרת איראן) שיכולים להגיע עד באר שבע!! (חס ושלום) נקווה שהמצב יירגע...כי אני לא חושבת שחסרה לנו עוד מלחמה!!

natalysh

New member
אם כולם רוצים חיי חירות ושלום

ודמוקרטיה והכל פרחוני וכו'? איך זה שהארגון השולט הוא חיזבאללה ומי שמנהל את העניינים הוא נסראללה? אם האולכוסייה הייהת כל כך רוצה חיי חירות ושלום היא הייתה מוקיעה את המחבלים ולא ממנה אותם למנהיגיה. אותו הדבר לגבי הפלשתינאים והחמאס.

rannosha

New member
אני לא רוצה להיכנס לפוליטיקה

אבל המצב בלבנון שונה!! כאמור עניין חיזבאללה שרוי במחלוקת אצלם!!חיזבאללה שולט בגבול הדרומי של לבנון והוא אינו השולט בממשל הלבנוני..(במילים אחרות עושה מה שהוא רוצה בלי ייעוץ עם אף אחד) יש בעיה של אי-איחוד שבתקופה האחרונה לבנון מנסה לצאת ממנה ולהתאחד והוא בדרך לכך.. התזמון כרגע הוא מאוד רגיש!אם שואלים את האנשים שבני-משפחותיהם נהרגו בימים האחרונים מה הם מרגישים הם לא יגידו שצריך לחסל את חיזבאללה, הם חסרי אונים..הם רק יביעו כעס על מה שישראל עושה להם!!! זו המציאות..האנשים הפשוטים לא נכנסים לפוליטיקה..הם דואגים לפרנסתם..לשלום בני משפחותיהם!! למדינה זכות מלאה להגן על עצמה ועל תושביה, אבל יש צורך להבדיל בין חיזבאללה לבין אנשים חפים מפשע!! כי זה יגרום לשפיכה מיותרת של דמים בשני הצצדים !!

morancho1

New member
למה הם לא מגנים את חיזבאלה

זה מה שאני לא מבינה. כל היום אני יושבת מול CNN ושומעת את השגריר הלבנוני מגנה אותנו..אבל מה הוא מצפה שנעשה שנשב ונחכה שחיזבאללה "יואיל בטובו" להפסיק להרוג לפצוע ולחטוף לנו אנשים? מדוע השגריר אינו מגנה את האוייב האמיתי-חיזבאללה? זה גורם לי לתהות האם האוכלוסייה שם בכלל נגד המתקפה על ישראל.

ארגינין

New member
הם לא מגנים את החיזבאללה

כי חיזבאללה זה המנהיגות שם. זה משטר בובות כבר ממזמן. כמו שנאמר לא מזמן באיזו תכנית רדיו- לא ברור מי קם בפני מי כשנסראללה מגיע לבקר.

Regina Phalange

New member
אבל האם יש טעם?

מה הטעם להרוג אזרחים לבנונים? הרי לחיזבאללה לא בדיוק איכפת מאזרחי המדינה שלהם. hell, איכפת להם מחיי אדם כמו שאיכפת להם ממצב האיגואנות בבוליביה... טרוריסטים כמו טרוריסטים שולחים את הילדים שלהם להתפוצץ, לירות ולהרוג, במה זה יעזור להרוג חפים מפשע במכוון?

natalysh

New member
אף אחד לא עושה דבר במכוון.

כמו שאצלנו אזרחים בורחים מבתיהם בצפון, כך גם אזרחים לבנונים יכולים לברוח מבתיהם. צה"ל אף פיזר כרוזים שהורו לעשות כן. צהלל מפציץ מוקדי חיזבאללה. זה ש"במקרה" יש באתום אזורים מוכי טרור גם "חפים מפשע", הם נפגעים גם. במלחמה כמו במלחמה.

Regina Phalange

New member
../images/Emo45.gif במלחמה כמו במלחמה.

מסכימה איתך, כל עוד ההפצצות הן כולן נגד מוקדי חיזבאללה. אני לא בקיאה במיקומם (או בכל דבר שקשור לזה, המידע שלי בא רק מYNET ו-וואלה), אם יש מוקדי טרור בשדה תעופה בין לאומי למשל, זה די מוזר ואומר משהו עליהם... פה אני אסיים את הדיון מבחינתי, כי אני באמת לא מבינה בזה כמעט כלום, העיקר שיירגע המצב הזה עם כמה שפחות נפגעים מהצד שלנו.

למעלה