אתה בדיוק במצב שלי לפני שנה
הגעתי לאייקון אחרי כמה חודשים בפורום אורט, בלי להכיר אף אחד (אבל עם חבר טוב שהצטרף אלי) ומצאתי את עצמי בסינמטק מלא טרקיז שממש התביישתי להיראות בו. קלפים, משחקי תפקידים, בובות וספרי סטר טרק לא עניינו אותי, נהנתי מהסרטים אבל התבאסתי מהיתר. אז מה השתנה השנה? פשוט מאוד, "קונים" - מפגשי פורום שחברי הפורום עצמם מארגנים בבתים פרטיים. הייתי בכמה מפגשים של פורום אורט וזו היתה הזדמנות להכיר מלא אנשים, וברגע שאתה מכיר כמה הם כבר מכירים לך את היתר. דרך אגב אם יש לך דירה גדולה אתה מוזמן לעשות אחד... בקשר לטירוף הגלקטי, גם לפני שנה היה גרוע והשנה לא באתי, ולמרות שדיברו הרבה על שינויים כדי לעשות את זה מצחיק יותר כנראה זה לא הצליח. התחרות הזו היא כבר מסורת, ובפורום האגודה כבר יש פתיל על הצעות שיפור. אולי בשנה הבאה...(אבל אל תפתח תקוות). בקיצור כולם מודעים לזה שהיה חרא. ילדים מעצבנים בהרצאות: כנראה מפגע בלתי נמנע ואני חושב שאני מכיר את הילד האמור. נובע מהכישורים החברתיים של הטרקי הממוצע, כנראה. פרסום - עניין קשה מאוד, מסתבר. האגודה והמועדון *מאוד* עניים, אין כסף לפרסום אמיתי של הארוע (בקושי יש כסף לקיים ארוע) והמדיה המצולמת והכתובה לא מתעניינת אם אין איזה גידי גוב בסביבה - ופרסום מראש בכלל לא בא בחשבון אצלם. אז אל תאבד תקווה, עם הזמן נכניס אותך לאגודה הסודית, תלמד את כל סימני הסתרים והמנהגים שלנו (הקרבת קורבנות וכו´) ותוכל להרגיש אחד מהחברה.