OMFG היה כל כך טובבבבבבבבבבבבב!!!!!

OMFG היה כל כך טובבבבבבבבבבבבב!!!!!

אני רוצה שוב!!!! אתם לא מבינים זה היה פשוט מושלם! חלום! אני לא מאמינה שראיתי את קין!!!! וצילמתי מלא תמונות וקליפים! (כן
) תקראו את הכל וואי ככה הכל התחיל! (זה הולך להיות מבולגן כי אני מתה מעייפות אבל רוצה לכתוב הכל עכשיו!) הלכנו היום ישר מבצפר לאיפה שההופעה וישר ראינו שבטיוב יש נוכחות מוגברת של שוטרים
הגענו לאלכסנדרה פאלאס (או בפי טום ally pally
). פתיחת הדלתות הייתה ב6 וחצי בערך,אבל הגענו בחמש, והגיעו לפנינו בערך 100 אנשים ככה שהיינו יחסית קרובות לכניסה!
בחוץ הציעו לקנות דיסק של ההופעה שתהיה ב15 פאונד (שזה מלא ובסוף לא קניתי ואני מתחרטת
)(דבר מעניין- גם היו מלא ספסרים בחוץ למי שרצה עוד להשיג כרטיס...) בכל מקרה- איך שפתחו את הדלתות, נכנסו בתורנו ואז היו אנשים שהתחילו לרוץ לעבר הבמה שהייתה מרחק כמה אולמות מהכניסה... כמובן שהתחלנו לרוץ ולא תאמינו- תפסנו להיו כמעט באמצע בשורה השניה!!!!! ממש היו קרובות לבמה זה היה כל כך גדול!!!!!!!!!!!! (הייתי ממד ליד הכתף של האיש הגבוה בתמונה ששלפתי מהאתר של קין עכשיו http://www.keanemusic.com/images/data/1317_img_7194.jpg ) הגיע איזה ייצור אמריקאי אחד (ג'ון רודריק עכשיו אני רואה (http://www.keanemusic.com/images/data/1308_john.jpg )) מאיזה להקה עלומה, ששר כמה שירים אקוסטים והיה משהו כמו המופע המחמם ללהקת החימום
להקת החימום- captain היתה מעולה!!!! הם שרו כה טוב ואנחנו כנראה נקנה את הדיסק (כן הכל אצלנו ברבים כל הדירה שלי התחילה לפתח טעם מוזיקלי כשלי...) הם היו כה מגניבים ונקרעו על הגיטרות! זה היה כה שווה! ואחרי המופע הם יצאו ולקחנו מהם חתימות....
הם עוד יהיו שווים שווים
בכל מקרה... הם ירדו מהבמה, ואז סידרו אותה מחדש וכאלה, ונהיה חושך אחרי איזה רבע שעה, וככה פתאום כשנהיה אור טים היה בקצה של הבמה ניגן על הפסנתר את Thr Iron Sea בפולללל ווליום!!! ולפני שהספקתי לצרוח כמו שצריך טום וריצ'רד נכנסו בשריצה לבמה וזה היה כמו חלום! אי אפשר אפילו לתאר את זה!!! ושרו את Put it Behind you now! (וטום בא לאיזור שלי והתסכל לי בעינים! {וזה לא דמיון, וזה לא הכל- חכו להמשך
}) הם משרו את כל השירים מהאלבום ה2, את SOWK, CSW, B&B, WMAWBS, את YEO בגירסה עם גיטרה כזאת מגניבה
וכמובן כרגיל לסיום את בדשייפט
וואי היה כה מדהים לשיר את כל המילים! גאטד זה פשוט ענקקקקקקק! טום שיא ההתלהב כל ההופעה, וטים אונס את הפסנתר כל שניה ושניה בלי מנוחה זה פשוט היסטרי
(ניסיתי לקחת חלקים מכולם בשביל כל חברי הפורום...!
) וואי והם הזיעו מכל מקום אפשרי! (מהגב ומהישבן ומאיפה שלא תרצו
) וואי אני לא מאמינה שראיתי אותם בגודל חי!!!! הבמה הייתה מורכבת מהרבה אורות צבעוניים שהתחלפו וכל מיני מסכים עליה ושניה מסכים גדולים בצדדים... לפני BAD DREAM הקרינו את השיר (הפואמה המקורית) שמישהו הקריא אותה, ואז שמו את השיר ובמסכים הקטנים היה קליפים כאלה של אנשים רוקדים עם מסכות אבך... ובSOWK (שהיה כל כך מדהיםם יואו זה לא ייאמן!!! {נמאס לי לומר יואו אבל אתם תבינו אותי!}) הראו את הקהל שר תוך כדי הופעה... והרבה פעמים הראו תוך כדי את טים מנגן או ריצ'רד! זה היה רעיון ממש יפה... את פרוג פרינס טום ביצע בישיבה על הבמה... *הממ מנסה להזכר בעוד גימיקים* בעע לא יודעת.. וואי הייתי כה קרובה לבמה זה פשוט חלום! צילמתי מלא קטעים וידאו ותמונות ואשלח לכם ברגע שאפרוק אותם למחשב בלי נדר! יצאו דברים ממש יפים! ד"א היה קהל קצת מוזר לא כולם ידעו את כל המילים בע"פ ואני וחברות שלי נראה לי הכי צרחנו שם
זה היה כה כיף
(כמה פעמים כבר אמרתי את זה?) וואי אתה פשוט הופעה מושלמת! שירים מושלמים! אווירה מושלמת! קצב מטורף! סאונד מדהים! תפאורה חבל על הזמן!!! ועכשיו השוס מדי פעם טום ירד לקהל ונעמד לפני השורה הראשונה ושר... אבל כל פעם הוא היה או ממש באמצע או בצד ימין ואני הייתי יותר לכיון שמאל... אבל בקריסטל בול- הוא בא אלינו!!! אז כמובן שנגעתי בו והכל (מצטערת איסור נגיעה- אבל זה פעם בחיים וזה בקטנה!!!) אבל זה לא הסוף- הוא שר את הפזמון איתי!!!!!!!!!!!!!! הוא הסתכל עליי בעינים כששרתי את כל המילים והוא הצביע לעברי ושר איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומייפאקינג גוד! (ויש לי הוכחות בוידאו!!!!!! {למרות שחברה שלי מדאיגה אותי עכשיו היא טוענת שהיא לא מוצאת את זה!}) ואחרי זה כשהיה שוב פזמון הוא שוב בא לכיווני והסתכל עליי כשהוא שר!!!(היינו ממרחק של 30 ס"מ אנשים!!!!) וואי!!!! יכול להיות מושלם מזה?!?!? אחרי זה בחוץ קניתי תיק כזה של קין ב10 פאונד (שחיטה!) ואחרי זה היה איזה מישהו שמכר 2 חולצות של קין ב15 פאונד (לא רשמיות כנראה, אבל מה אכפת לי- הרשמיות עלו 20 פאונד) אז קניתי אני וחברה שלי
אז כעת אני לובשת חולצה של קין.. אה ואני ור'יצרד נעלנו אותם נעליים!!! (
) אנחנו כה מתאימים
טוב האמת לבשתי את הנעליים האלה בכוונה כי אני יודעת שיש ללהקה חיבה לאולסטארס
זהו! לבינתיים! הדבר היחיד שמבאס אותי (חוץ מזה שלא קניתי את הדיסק) זה שלא חיכתי והתחננתי לפני אנשים שיתנו לי חתימה שלהם איכשהו או יגידו לי מאיפה הם יוצאים... לא יכולתי לחכות עוד כי היו נגמרים לנו האוטובוסים...(ואף אחת גם לא היתה רוצה להשאר איתי, הן לא השתגעו עד כדי כך...!)
ועכשיו אני מתבאסת כי אני חושבת שאולי הייתי צריכה בכל זאת להשאר!! יו אני רוצה ללכת שוב
שוב
טוב זמן לישון מחר קמים ב6 והשעה כבר2 ולא ישנתי כל השבוע! אם אזכר בעוד פרטים אוסיף! לילה נהדרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר *הפוסט נכתב בערבון מוגבל- אי אפשר לתאר במילים כמה נהדר זה היה!*

אוקיי לא נראה לי שהבהרתי מספיק

וזה נשמע מופרך- אבל טום באמת שר איתי!!! הוא היה מרחק יריקה ממני (והוא באמת ירק, כן?
) והסתכל לי בעיניים ואני שרתי את המילים, והוא שר את המילים, והתסכל עליי!!!!!!! פעמיים! אתם קולטים!!! רק חבל שבשורות האהובות עליי (I don't know where I am"...") הוא כבר עבר בחזרה לבמה...

אה ונזכרתי בעוד משהו ../images/Emo13.gif

לפני SOWK הוא ביקש מכולם לצרוח הכי חזק, ואז אמר שבגלל שאנחנו יכולים לצרוח כל כך חזק וכל הבלה בלה הזה אז שנשיר הכי חזק את SOWK... ואחרי שSOWK נגמר הוא כזה אמר- ואם את זה שרתם חזק- תשירו את זה חזק ותצרחו ותקפמו הכי שאפשר... ושמו את IIAW!!, וקפצתי ממש חזק כמובן ובגלל שהייתי קרובה לקידמה זה בדיוק על איזור כזה שיש בו מדרגה קטנה ועיקמתי את הרגל
אז המשכתי לקפץ על רגל אחת עד שהפסיק לכאוב אבל עכשיו קמתי מהמחשב וקלטתי שאני צולעת והרגל שלי נפוחה
כה משעשע! וגם אני מקווה שלא יהיה לי קול מחר
לילה טוב! קמים עוד 3 שעות לעבודה
אבל קין מושלמים וזהו זה

Galadriel 3000

New member
יואוווו

איזה כיף לך!!! גמני רוצה הופעה בלונדון... חוצפה. אם הטיול הבא שלי באנגליה לא נופל על הופעה שווה אז אני אבכה.

שיואו! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אי אפשר לתאר כמה צרחתי תוך כדי קריאת הפוסט שלך... אמא שלי אפילו באה לשאול מה קרה
. ואי אפשר לתאר עד כמה אני שמחה בשבילך!!! זה נשמע כמו ההופעה ה(כמעט) מושלמת, כאילו- טום שר איתך! נגעת בו (וניתן להניח שהוא אחרי זה נגע בריצ'רד, ככה שאפשר להחשיב את זה ככה
) וההופעה הייתה מושקעת...והשירים
אני רק יכולה לדמיין... וכמובן, שאי אפשר ל-ת-א-ר עד כמה אני רוצה גם!!!
ודיר באלק אם את לא מעלה את כל מה שיש לך (כולל תמונה של החולצה שקנית והנעליים שלך ושל ריצ'רד)!!

ברור!!!

וואי אני חייבת לצרוח לך בטלפון רק שתביני עד כמה זה היה ענקקקקקקקק!!!! וואאאע!!!!!!!

Please do!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הרגע שמעתי לי את IIAW והיה בא לי לקפוץ, ורק התחלתי לדמיין איך היה מדהים בהופעה
גית, עשי כל מה שאפשר לבשביל להעביר לי את התחושה! אני צריכה את זה!
ואני מניחה שלא ישנת את ה-4 שעות האלה....

לא כל כך ../images/Emo3.gif

וואי שר, את באמת לא מבינה עד כמה זה מדהים. באמת שלא... זה מעבר לכל דמיון!

steelwater

New member
וואי

אני יכולה לתאר לעצמי ש-Is it any wonder? נשמע ממש מעולה ומגניב וכיפי בהופעה.

סיון87

New member
גיתי!!

בשביל זה היה שווה לנסוע עד אנגליה!!
אני כ"כ שמחה בשבילך..
מזל שיש את הפורום הזה לקבל ממך קצת חדשות בעקיפין..
ד"א- החזירו לך את הקו של סלקום?
אוהבת כרגיל..

babchenko

New member
הלו ביץ'!

אז ככה הא? נוסעת לך ללונדון וחיה את החלום- כמו שצריך! איזה כיף לך וואו! לצערי אני לא יכולה לדמיין לעצמי אפילו מה זה להיות בהופעה של הלהקה האהובה עליך במקום האהוב עליך בעולם (מה הסבירות שפינק פלויד יופיעו בהרכב מלא על הר ארבל?!
) בכולופן שוב- וואו איזה כיף לך! אני כה מאושרת לשמוע על חוויותיך! אה וסיון- מה המצב? נראה אותך יום שני... כן לימודים זה מבאס... שבת שלום לכולם!

ליענאאאאאאאאאאאא

את קולטת ששרנו יחד את קריסטל בול!? !?!! כאילו כמו שאני ואיתשקה שרנו אתץ זה- רק עם הסולן האמיתי!!!!! את קולטת!<!?!?!?!??!?!?

limors2

Active member
יאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

איזה כיף!! זה נשמע ככ שווה!!!! ואני שמחה שנהנית
תעלי תתמונות ותוידאו

יווווווו איזו זונעעעעעעעעעע../images/Emo7.gif

[נמממ זה נאמר ברגע של קנאה, נא לא לקחת לריאות, כן?$:] אני כ"כ שמחה בשבילך!!!!!!!!
אבל משהו שלא הבנתי- ריצ'רד זה הזה שמנגן על הפסנתר, לא?
[עדיין יש לי בעיה עם השמות שלהם
] אני לא מאמינה שהוא שר איתך
והכי קטע שהוא שם לב אליך כל המופע!! אולי הוא נדלק עליך?
ותמיד מוזיקאים מזיעים טילים במה
אבל תמידדדד
יאללה, תעלי תמונות וסרטונים!!
[רק חבל שהכרטיס קול שלי לא טוב..:/]

לא הייתי אומרת כל המופע, שני שירים

ראשונים ובסוף שהוא שר איתי
תראי יכול להיות שזה סתם היה כי אני היתי היחידה באיזור שידעה כל מילה ומילה מהשירים שלו
וריצ'רד זה המתופף!!! (
) וואי יצאו לי קליפים ממש יפים אבל שומעים אותנו צורחות תוך כדי אז זה מביך אותי (וגם שומעים אותי מסבירה כל שניה לבנות איזה שיר זה וכאלה כי הן לא ידעו (עדיין לא בקיאות לגמרי אבל עכשיו מאוהבות בקין מעל הראש)) ומה מזיעים? מי מזיע בתחת לעזאזל?! הוי הידים שלו היו כה קרות...! די אני רוצה שוב!!!!

למעלה