OMFG היה כל כך טובבבבבבבבבבבבב!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ויש מצב
אני תמיד חשבתי שרצ'רד זה מי שמנגן על הפסנתר
חח זה בסדר לצרוח.. וחחחחחח הם בטח היו קרות בגלל הזיעה

מה אכפת לי אני שרתי עם טום צ'פלין

אני עכשיו מתחרטת שלא הכנתי שלט, הוא בטוח היה לוקח אותו ממני! זה מה שעשה פעם באה בלי נדר!!!

justin9

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מגניףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!! נגעת בטום
נגעת בו
שרת עם טום
שרת איתו
איך זה יכול להיות שאנשים לא ידעו את המילים ולא שרו
איזה מין מעריצים היו שם
גם אני לא יודעת את כל כל המילים אבל במיוחד להופעה הייתי משננת ומדקלמת מתוך שינה
בקיצור יצאת גדולה! וכל הכבוד לך! מחכה בקוצר רוח לתמונות ולקליפים!!!!

הם שרו כזה באדישות.. לפחות אלה שהיו

לידי..! וואי בא לי לבכות מגעגועים! אין זה הערב המאושר בחיי! אני רוצה שוב! אם לא הייתי מפחדת לבזבז את כספי עד כלות הייתי טסה גם לשבדיה! אבל אני מתכוונת לקנות את הדיסק של ההופעה (יש לי סיוטים בגלל שלא קניתי) (ברצינות
) ואת הDVD שייצא למסע ההופעות כשהוא ייצא, ואת כל הגירסאות שיצאו לסינגל הבא- נוטינג אין מיי וואי (USB, ויניל, ורגיל
) קיצר אני באמת באמת מפחדת לפשוט את הרגל

בקרוב אצל כוווולם! באמת!

לעזאזל, אני מתחילה להרגיש כאיןלו אני סתם חלמתי את זה וזה לא קרה באמת!!

steelwater

New member
ג-ד-ו-ל!!!!

יאאאאאאאאאאאאא גיתית, אני כל-כך, כל-כך,כל-,כך,כל-כך,כל-כך שמחה בשבילך!!! איזה כיף לך! היית בהופעה של קין!!!!! יייייייייייייייייי!!! הגשמת את אחד החלומות הכי גדולים שלך! אני ממש שמחה בשבילך שההופע היה טובה וכיפית ונהינת בה. איזה קטע מדהים ומעולה שהוא שר לך ואיתך את השיר! זה כזה גדול וחלומי. אני לא מאמינה שנגעת בו למרות איסור הנגיעה חחחחחחח. אני רוצה תמונות כמצה שיותר מהר! בבקשה תשימי כבר. וגם תמונות של לונדון ואירלנד וכל זה כי די נמאס לחכות. רק ראיתי איזו תמונה אחת בנתיםם מאירלנד.

הם היו מדהימים!

וכן הם אמרו להכנס לאתר שלהם... הייתה להם מוזיקה כה מדליקה! צילמנו גם קליפ שלהם נראה לי... ותמונה אחת שהם התחרעו עם הגיטרות כל כך יפה

האמת הוא בא להחזיק לי את היד אבל

פחדתי
אז נגעתי מהר כזה רק כדי להגיד שעשיתי זאת
ואני באמת בלי נדר אעלה כמה שיותר מהר... ואוף חברה שלי לא מוצאת את הקטע שהוא שר איתי זה כה מבאס כנראה היא לא לחקה חזק מספיק

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

דתייה כשרה למהדרין שכמותך

את מטומטמת../images/Emo12.gif

אני במקומך הייתי מחזיקה לו את היד, בלי לחשוב פעמיים!! בתקווה שהוא לא הזיע בידיים

למעלה