מכיוון ופה משרשרים הכל בקשר להופעה..
עלה ראיון מאוד נחמד בבלוג של קאסי (383373) אני פשוט אעתיק אותו לפה. תגידו מה אתם חושבים! ל=כ=ל המעריצות של טוקיו הוטל שימו לב 3> ! טוב קודם כל הצלחנו להביא אותם לארץ ! כל הכבוד לנו !
עכשיו כדי שהם יחזרו לכאן אנחנו חייבות להיות הקהל הכי מדהים שאפשר! (פי אלף מהצרפתיות האלה ! חחח) קיצר אז הגענו למסקנה שיהיה ממש מגניב חוץ מהקטע שנשיר נצעק שלטים בלאגנים יהיה ממש קטלני לעשות משו מתואם כל המעריצות שבאות להופעה בארץ. הרעיון הוא כזה- כל מעריצה תבוא מצויידת להופעה בלב מקרטון בגודל בינוני(של דף בערך) שיורם בכמה מהשירים באופן מסודר [זאת אומרת נקבע מראש על באיזה שירים ואיך ומה והכל] עכשיו תארו לעצמכן 4000 מעריצות -במקרה הטוב- מרימות מלא מלא לבבות אדומים\ורודים מקרטון בגודל בינוני גבוה פתאום ביחד וצורחות "טוקיו הוטל וי לאב יו" או סתם משו , בקיצר זה יהיה קטלני וגם זה ממש ייחד את ההופעה הזאת כי הם יראו שהתארגנו מראש וחשבנו על זה וחיכינו וקיצר שאנחנו הקהל בין הטובים ובתקווה שאולי הם יחזרו לפה ב 2008. עכשיו פרטים על הרעיון !! קודם כל קרדיט לאנה ואן המדהימות שהעלו את הרעין המצויין הזה ! כפיים! חח אוקי זה הולך ככה: כל מעריצה מכינה בבית באופן פרטי בבית לפני ההופעה את הלב מקרטון לא לשכוח להביא אותו להופעה. את הקרטון אפשר להשיג מקופסאות קורנפלקס\קרטונים של ירקות\קרטון של נעליים. אני מדגישה ל=א דף כי זה יתקמט ויהרס! רק קרטון! את הקרטון הזה גוזרים בגודל מסויים- לא ענק ומוגזם ולא קטן שלא יראו. הקרטון יהיה בגודל של רוחב דף מדפסת. את הלב צריך לצבוע בצבע אדום\ורוד עם טוש\מרקר\צבעים לא אכפת לי העיקר שייצא כמו שתכננו. אני מבקשת ל=א לרשום בתוך הלב כ=ל=ו=ם בגלל שגם זה יכער את זה ויהרוס את הקטע שכולם אותו דבר וגם לא יראו את זה אז ככה שסתם חבל! הלבבות האלה ל=א באים במקום השלטים ! תפציצו בשלטים תראו להם כמה אנחנו אוהבות אותם.!@#. קיצר אני מקווה שהרעיון לא יהרס והוא יצא לפעול כי זה יהיה ממש מגניב ויראה תשומת לב גדולה. בבקשה להעביר את זה לכל הרשימה שלך של המעריצות בבקשה זה רשום וזה גם יפורסם בפוסטים אצל אן וקאסי ועוד אני מקווה עם כל הפרטים . בבקשה תפרסמו את זה!. יאללה עוד חודש והם באים בלי עין הרע !!! יהיה קטלני !! כולם לבוא !!!