אומיגאד " בפעם השנייה לא התנגד " XDDD
K keren eckshtein New member 18/10/07 #17 אומיגאד ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif " בפעם השנייה לא התנגד " XDDD
B baril New member 18/10/07 #22 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סורי, זה ממש מצחיק אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל מסכן
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סורי, זה ממש מצחיק אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל מסכן
0 0oSharoNo0 New member 18/10/07 #23 חחחחחחחחח מסכן...../images/Emo6.gif איזה מפגרת... איך היא הגיעה לשם בכלל..?? XDDDDDD
L LiHiLuSh New member 18/10/07 #27 לא יודעת אבל א=גם אני רוצה D:../images/Emo6.gif אבל לא בדיוק למקום הזה טיפלה למלאלה זה לא נישמע טוב =.= במיטהה זה נישמע יותר טוב חעח סתם+.+
לא יודעת אבל א=גם אני רוצה D:../images/Emo6.gif אבל לא בדיוק למקום הזה טיפלה למלאלה זה לא נישמע טוב =.= במיטהה זה נישמע יותר טוב חעח סתם+.+
K kushkush1233 New member 18/10/07 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה זונה מה היא חושבת לעצמה?! סתם באמת חכמה חחחחחחחחחח ברוסית בכתבה זה נשמע מזה מצחיק כשכתוב"תפסה לביל בביצים" חחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה זונה מה היא חושבת לעצמה?! סתם באמת חכמה חחחחחחחחחח ברוסית בכתבה זה נשמע מזה מצחיק כשכתוב"תפסה לביל בביצים" חחחחח
R rocket New member 19/10/07 #28 0.0 תכלס ברוסית זה יותר מצחיק XD ואגב אני רואה שעיתוני הרכילות ברוסית לא עוזבים אותם , הא ?