איתך אני מדבר בטוויטר?חח
R Rider on a storm New member 9/9/09 #37 קסידי עוזר לנו גם חחח איזה חמוד cassidyhaleywow..Adams on the 2012 poster w/ #timeformiracles ..crazy!...guess he's like famous or something..
קסידי עוזר לנו גם חחח איזה חמוד cassidyhaleywow..Adams on the 2012 poster w/ #timeformiracles ..crazy!...guess he's like famous or something..
T t r e c o o l New member 9/9/09 #36 קסידי הקשיב לי בטוויטרררררררר!!!!!!!!! שלחתי לו מלא ציוצים שיעזור לנו, והוא עזר!!! וייייי!!! ואני יודעת שזה בגללי ולא בגלל אף אחד אחר
קסידי הקשיב לי בטוויטרררררררר!!!!!!!!! שלחתי לו מלא ציוצים שיעזור לנו, והוא עזר!!! וייייי!!! ואני יודעת שזה בגללי ולא בגלל אף אחד אחר
T t r e c o o l New member 10/9/09 #39 הנה cassidyhaley: wow..Adams on the 2012 poster w/ #timeformiracles ..crazy!...guess he's like famous or something..
הנה cassidyhaley: wow..Adams on the 2012 poster w/ #timeformiracles ..crazy!...guess he's like famous or something..
M mokasosex New member 10/9/09 #42 אחרי החפירות האלהההה חחח טוב לפחות הוא לא כמו גיא פינס שענה ללי ברעות לב [=
I InbarKiii New member 10/9/09 #52 חחח כנראה הוא מפורסם או משהו כזה ../images/Emo6.gif כן קסידי..כנראה חחח
I InbarKiii New member 10/9/09 #56 כן, כי זה לא משהו שמדבר ישירות על אדם.. כמו שאף אחד אחר מהאיידולים לא היה עוזר לזה..
N nini18 New member 10/9/09 #58 זה כבר נשמע יותר נחמד ../images/Emo13.gif ולזה שאף אחד מהאיידולים לא היה עוזר לזה יש מילה שמתחילה בק. אבל קריס שונה מכל השאר.
זה כבר נשמע יותר נחמד ../images/Emo13.gif ולזה שאף אחד מהאיידולים לא היה עוזר לזה יש מילה שמתחילה בק. אבל קריס שונה מכל השאר.
I InbarKiii New member 10/9/09 #60 כן, אולי אלה שמשעמם להם חח אבל אני יודעת שקריס היה עוזר אם זה היה משהו שחשוב לאדם..
M mokasosex New member 10/9/09 #61 זה חשוב \: אבל אולי זה עניין של זמן עד שקריס יתייחס .. או שכנראה אדם צוחק עלינו ולא מבין למה עושים עניין מזה
זה חשוב \: אבל אולי זה עניין של זמן עד שקריס יתייחס .. או שכנראה אדם צוחק עלינו ולא מבין למה עושים עניין מזה
T t r e c o o l New member 10/9/09 #57 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כן למה לא?? ../images/Emo24.gif|
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כן למה לא?? ../images/Emo24.gif|