OMG פורום טייק דאת!!!!!*זהירות חפירה*

ובלבלית

New member
OMG פורום טייק דאת!!!!!*זהירות חפירה*

רגע, אני מתרגשת . אבל ממש . אני יובל ,נעים מאוד ,במקור צפונית מהצפון הרחוק (קריית שמונה) כיום תל אביבית . מאוהבת עד הגג בבחור הכי חתיך בממלכה הקרה ,קוראים לו מארק אואן
. ואני מאוהבת בו כבר *רגע סופרת על האצבעות כמה זמן עבר מאז שבייב יצא* שנים אני חיה לי לבד ,חופרת לחברות שלי על כמה הם מקסימים ומדהימים וכמה הם כמו יין משתבחים עם השנים . ואפילו סחבתי את הבנזוג שלי איתי להופעה (טוב נו שתיים) גם בקרקס הייתי וגם בפרוגרס בוומבלי
ופתאום אני רואה אתכן. וואי רגע יש לי מלא שאלות, אבל הראשונה והכי דחופה ,הבנות שאחראיות על הדגל הזה שהקפיץ לי את הלב בוומבלי נמצאות כאן? כי אם כן אז רגע .תדמיינו כובע וירטואלי ,אני מורידה אותו בפניכן ,ועכשיו תגידו לי איך עשיתן את זה? אתן יודעות לכמה אנשים הראתי את הסרטון הזה??? ולחשוב שהייתי באותההופעה .. דווקא ראיתי ישראלית אחת בתור לשירותים (ידעתי שהיא ישראלית כי הייתה לה חולצה של team donald israel אז אם את פה אז היי אני הייתי ההיא מהתור לשירותים שלא אמרה לך שלום אבל חשבה שיש לך אחלה חולצה ותהתה אם היו גם טימים אחרים.. כי הרעיון היה מקסים .. חוץ מזה אני גם מאוהבת קצת ברובי כפרות עליו איזה לחיצת יד הוא הביא לי
אחחח כמה כריזמה בבחור אחד.. טוב נראה לי חפרתי מספיק להודעה ראשונה לא??

חחחח ברוכה הבאה

נעים מאוד , אני מורי AKA הבחורה שהייתה בוומבלי עם החולצה של טים דונלד.
וכן היו איתי טימים אחרים היו אורלי וג'ני שהן טים בארלו ,הילה שהיא טים ווליאמס ,שירי שהיא טים אואן הדר שהייתה טים אורנג ואנוכי שהייתי טים דונלד
החולצות שלנו אכן היו מהממות
וכן כולנו גם אחראיות לדגל שרובי הניף . כיף לדעת שראית (כמונו) את הסרטון הזה מלא פעמים. הסוד לאיך עושים את זה תלוי בהמון כוח רצון בעיקר. ובחוסר יאוש של להיות בתור מ 5 וחצי בבוקר בערך (למרות שאותו יום היינו שם מסביבות 6 וחצי) בקיצור ,שבי איתנו מגניב פה

ובלבלית

New member
אז רגע מורי יש לי שאלה אליך

בוומבלי היית טים דונלד, ועכשיו אני רואה רובי בחתימה שלך זה אומר שערקת לטים וויליאמס? או שתמיד היית שם? זה לא שאני מאשימה אותך ,הווארד is one sexy man

אני תמיד הייתי טים ווליאמס

הווארד הוא קראש של שנות ה 27+ שלי. פתאום הוא נהיה חתיך איימים אז התחלתי לשים לב אליו.. אבל הבסיס תמיד היה רובי

orlyshka1

New member
אהלן!!!

כן, אנחנו פה :) והלב שלנו עדיין קופץ בכל פעם שאנחנו רואות את הסרטון הזה.... למעשה יש לי חיוך גדול על הפרצוף עכשיו, איזה כיף שאת פה להזכיר! (כאילו אפשר לשכוח...) ומורי פה, כן! כולנו היינו עם החולצות האלה, כל אחת בהתאם לפייבוריט שלה :) טוב שאת פה! אני מבינה שהיית בהופעה של ה 2 ליולי, נכון? היית בעוד הופעות? בת כמה את? היכוני למתקפה! שיר אהוב? (אני מניחה שהבנתי כבר את התשובה....) אלובום אהוב? היית בעוד הופעות? אני אניח לשאר קבלת הפנים להתנפל בעוד שאלות, אנחנו טובות בזה :) אני אורלי, הפייבוריט שלי זה גארי, והדגל שרובי לקח נלקח מהידיים שלי.... :))))))))

ובלבלית

New member
הי אורלי

את הקידמות שלי החלפתי באוגוסט האחרון. שיר אהוב - בייב
זה לא שיר,זה שלמות בעטיפה של ממתק ומהחדשים אני אוהבת את שיין ואת פריטי ס'ינג ואת כל פרוגרס בערך אלבום אהוב - EC לגמרייי ומהחדשים אני מאוד אוהבת את ביוטיפול וורלד ואת פרוגרס . הייתי גם בסיבוב של הקרקס בשתי הופעות ובסיבוב של פרוגרס הייתי גם בהופעה של ה4 ליולי

הייי יובל, נעים מאוד

אני שירי, גם אני כמוך שייכת לטים אואן
גם אני הייתי באותה הופעה מדוברת, באנו כמשלחת והכנו חולצות כדורגל ולכל אחת היה כיתוב של ששייך לטים אחר. הילה אחותי הכינה לרובי שלט שהיה כתוב עליו ROBBIE WELCOME HOME וברגע שרובי קלט אותו הוא מאוד התרגש והפריח לכולנו נשיקות במהלך כל ההופעה... וממש כל הזמן סימן לנו שהוא מתרגש. בסוף ההופעה הוא ממש רץ לכיוון שלנו, דילג על בנות אחרות ולקח את הדגל כמחוות תודה לשלט! זה היה לא מציאותי וכולנו נשארנו המומות... וחוץ מזה, ספרי לנו עוד על חוויות ההערצה שלך, ובמיוחד ממר אואן המדהים
ד"א איפה היית ממוקמת בהופעה?

ובלבלית

New member
הי שירי אחותי למשפחת אואן

טוב מה יש לספר? ראית את הקליפ של בייב? איך אפשר לא להתאהב בו?? אלוהים איזה חתיך ! הוא שבה את ליבי ומאז אני שלו והוא נשאר כזה יפה .. לשאלתך אני הייתי בצד השמאלי באמצע כזה

orlyshka1

New member
את מוזמנת

לקרוא על החוויות שלנו בעמוד המאמרים בפורום (פה למעלה) ולהעלות משלך. אז.... פרוגרס או קרקס, ממה נהנית יותר?

ובלבלית

New member
בתכלס יותר מפרוגרס

בעיקר כי גם רובי היה שם והיה מגניב לראות את הדינמיקה שלהם. ואני כבר אלך לקרוא .. ורגע , את גם היית בקרקס? איפה את יותר נהנת?

orlyshka1

New member
כן, הייתי בקרקס

ופגשתי שם במזל אימים את שתי הירוחמאיות האהובות עלי, שירי והילה, והיינו ביחד ב 4 הופעות בוומבלי (גם עם מורי, ג'ני, ועוד חבורה שלמה של בנות ישראליות מטורפות), ו... הייתי גם במסיבת יום ההולדת של גארי, בינואר שנה שעברה, ובהופעות צדקה שהוא עשה עכשיו, בדצמבר.... קרקס או פרוגרס? אפילו שהקרקס הייתה החוויה הראשונית של להגשים חלום - פרוגרס. אין על ההופעה המדהימה הזו. חמישתם ביחד על במה, וכל מה שמסביב, הדגל, החברות, השורות הראשונות, זה שראו אותנו והתייחסו אלינו כל הזמן, פגשתי את גארי באופן אישי... אין, אין על זה

ובלבלית

New member
אממ סליחה.. פגשת את גארי?!?

מה???? ספריייי ומהר.. יש פה עוד בנות שפגשו אותם ? אוי אני חושבת שהייתי מתה אם הייתי פוגשת אותם .. מה אומרים? איך נושמים?? הצילווו רק המחשבה על זה מלחיצה אותי

אני והילה פגשנו את מארקי

מה אומרים באותו הרגע?באמת שאלה טובה, כי באותו הרגע לא זכרתי איך קוראים לי בכלל

ובלבלית

New member
#$%$#@$@%$#@^%$#%#@

אעעעעעעעעעעעעע איזה כיף לך !!! ספרי לי ה-כ-ל!! איך הוא? הוא חמוד? יש לו ריח טוב? וואי איזה קנאה

זה היה בתקופת סיבוב הסולו שלו

בדיוק לפני שהבנים התאחדו, הוא היה ממש מתוק אמיתי, הוא ממש התרגש כששמע שבאנו במיוחד מישראל בשבילו. כן הוא ממש חמוד אמיתי גרם לכולנו להרגיש כאילו אנחנו חברים ותיקים שלו, הוא לא היה סנוב בכלל! וד"א יש לו ריח מדהים, כשקיבלנו ממנו נשיקות הספקנו גם להסניף אותו חחח אפילו הזיפים שלו לא היו עוקצניים.

למעלה