OMG פורום טייק דאת!!!!!*זהירות חפירה*
רגע, אני מתרגשת . אבל ממש . אני יובל ,נעים מאוד ,במקור צפונית מהצפון הרחוק (קריית שמונה) כיום תל אביבית . מאוהבת עד הגג בבחור הכי חתיך בממלכה הקרה ,קוראים לו מארק אואן
. ואני מאוהבת בו כבר *רגע סופרת על האצבעות כמה זמן עבר מאז שבייב יצא* שנים אני חיה לי לבד ,חופרת לחברות שלי על כמה הם מקסימים ומדהימים וכמה הם כמו יין משתבחים עם השנים . ואפילו סחבתי את הבנזוג שלי איתי להופעה (טוב נו שתיים) גם בקרקס הייתי וגם בפרוגרס בוומבלי
ופתאום אני רואה אתכן. וואי רגע יש לי מלא שאלות, אבל הראשונה והכי דחופה ,הבנות שאחראיות על הדגל הזה שהקפיץ לי את הלב בוומבלי נמצאות כאן? כי אם כן אז רגע .תדמיינו כובע וירטואלי ,אני מורידה אותו בפניכן ,ועכשיו תגידו לי איך עשיתן את זה? אתן יודעות לכמה אנשים הראתי את הסרטון הזה??? ולחשוב שהייתי באותההופעה .. דווקא ראיתי ישראלית אחת בתור לשירותים (ידעתי שהיא ישראלית כי הייתה לה חולצה של team donald israel אז אם את פה אז היי אני הייתי ההיא מהתור לשירותים שלא אמרה לך שלום אבל חשבה שיש לך אחלה חולצה ותהתה אם היו גם טימים אחרים.. כי הרעיון היה מקסים .. חוץ מזה אני גם מאוהבת קצת ברובי כפרות עליו איזה לחיצת יד הוא הביא לי
אחחח כמה כריזמה בבחור אחד.. טוב נראה לי חפרתי מספיק להודעה ראשונה לא??
רגע, אני מתרגשת . אבל ממש . אני יובל ,נעים מאוד ,במקור צפונית מהצפון הרחוק (קריית שמונה) כיום תל אביבית . מאוהבת עד הגג בבחור הכי חתיך בממלכה הקרה ,קוראים לו מארק אואן