OMG פורום טייק דאת!!!!!*זהירות חפירה*

orlyshka1

New member
כן....

פגשתי את גארי בינואר, ששם גם פגשתי את מארקי ג'יי והווארד, ושם פשוט נפלתי מהרגליים ברגע שהוא סיבב את הראש.... עם כל השאר איכשהו תפקדתי, למרות שכל הגוף רעד בטירוף, ואחרי שהם הלכו לקח לי המון המון המון זמן להתאושש, אבל הפגישה הכי גדולה ומשמעותית הייתה ביולי, כשנפגשתי איתו בזמן שהייתי קהל של האקס פקטור הבריטי (ידעת שהוא היה שופט ראשי העונה??) ושם קראו לי לבמה כדי לפגוש אותו (סיפור ארוך....), ודיברנו, התנשקנו, התחבקנו, והצטלמנו.... איך עמדתי בזה? אני לא יודעת. הייתה לי הכנה של 10 דקות הבנה שאני הולכת לפגוש את גארי, והכרחתי את עצמי להתפקס ולהפסיק להיות סמרטוט.... עכשיו בדצמבר פגשתי שוב פעם את ג'יי. הוא מקסים!!!! איתו היה דיבור אפילו יותר ארוך, הוא אפילו זכר אותי, ושוב הצטלמנו. אחד הדברים המדהימים הוא לפגוש את הפנטזיה שלך פנים מול פנים, זה סוג של חוויה חוץ גופית, את צריכה לנסות את זה פעם....

ובלבלית

New member
awwwwwww

א. איזה תמונה מהממממממת יאו את ניראת נורא מאושרת (מעניין למה..) וגם גארי נראה ממש טוב .. ב. ברור שידעתי שהוא היה שופט .. ראיתי חלק מהפרקים אבל לא עקבתי באדיקות.. ג. איזה כיף לך שפגשת אותם, תגידי זה נכון שאומרים שהווארד הכי פחות נחמד מהם?

orlyshka1

New member
ממממ.... בחוויות שלי

כן, הוא היה הכי פחות נחמד, אבל אני מניחה שזה עניין של מצב רוח. גארי היה מקסים, מארק היה חמוד ומקסים, ג'יי היה הכי חמוד ומשתף פעולה, ומאד התעניין בזה שבאנו מישראל, ואמר שהוא חייב לבוא לבקר, אבל אני יכולה לומר לך ששמעתי מאחרות שגם לו יש מצבי רוח. הווארד? זה לא שהוא לא היה נחמד, הוא היה דיי פושר, הצטלם והלך.

ובלבלית

New member
אני מניחה שלכולם יש מצבי רוח

אחרי הכל הם בני אדם.. לא תמיד מתאים להם להיות נחמדים לכולם

וולקאאאאם

לא חפרת מספיק!!! ספרי עוד! אני מתהה לשמוע חוויות שלך מההופעות
אנחנו צריכות להחליף תמונות וסרטונים מההופעה
הידעת שיש סרטון מעוד זווית?? http://www.youtube.com/watch?v=973tTX2dSig&feature=BFa&list=FLpsOUZjAPApxtFr_vvc3DgA&lf=mh_lolz לא משנה שרואים בסרטון הזה יותר, והוא יותר יציב, הסרטון של הדר הכי מרגש בעולםםם! אני חורשת על שניהם כאילו אין מחר, ולא משנה כמה פעמים ראיתי את זה, אני תמיד מתרגשת מהם מחדש ומתרגשת למצוא זוויות צילום חדשות.. איזה קטע שהיינו יחד בהופעה אבל לא נתקלנו אחת בשנייה... יאללה ספרי עוד! ותכתבי ברמת הפרטים הקטנטנים! (לחוות מחדש דרכך
) הא, ואני הילה
נעים מאוד
אני הוויליאמסית בתמונה.. אני התחלתי מטים אואן אבל מעולם לא בדיוק יצאתי ממנו, חולההה לו על התחת הקטן והמושלם.. רק שהוויליאמס הזה גנב את ליבי לפני כמה שנים, ממש בלי ששמתי לב.. מה אני אעשה..??

ובלבלית

New member
הי הילה :) נעים מאוד

וואי מי צילמה את זה? היא נמצאת פה? איזה יציבות אני מתה.. וואי ממש רואים אותו יורד מהבמה לקחת את הדגל אחרי שהוא נפל ,איזה חמוד!!! טוב נראה לי הגיוני שלא נתקלנו אחת בשניה ,היו שם איזה 85 אלף איש או משהו לא? ואני מבינה את האהבה שלך.. אני ממש כמוך חולה על שניהם. אני לא חושבת שאפשר לאהוב את מארק בלי לאהוב את ה BFF שלו
והחוויות שלנו בטח נורא שונות .. אני אשמח לכתוב אבל בטח אין לי זכרון לפרטי פרטים כמוכן

orlyshka1

New member
נשמח מאד לשמוע!

כל חוויה וזוית אחרת של ההופעות עושה לי נעים.... ואני בטוחה שגם בטח לך יהיה כיף לשחזר

וואי, נראה לי שאנחנו נסתדר מצויייייין

הבחורה שצילמה את זה היא מקרואטיה שעמדה לידנו ולא הכי אוהבת את רובי (
), בגלל זה שומעים "ג'ייסון
" בלי סוף
הדגל שנפל.. איך שאני התרגשתי, כבר חשבתי שהוא לא ישים לב, ומה שקרה הספיק לי והספקתי לקרוא "שוט גאן" על הדגל שנפל..
וואי, כמה שהייתי משלמת בשביל לחוות את זה מחדש1

Hadar07

New member
ברוכה הבאה יובל

אני הדר, מצלמת הסרטון הרועד ביותר
של רובי וויליאמס עם דגל ישראל בוומבלי חח. איזה מגניב שראית אותנו שם, חבל שלא באת להגיד שלום. אני בעברי אהבתי את מארק ואת גארי, היום אני אוהבת ממש את כולם בגלל זה הייתי טים ג'ייסון כי הוא היחיד שנשאר חח. לי בכלל הייתה חוויה אדירה כי ההופעה של ה2.7 גם הייתה היום הולדת שלי וגם פעם ראשונה שראיתי את TT בלייב, חוויה שאני אזכור לכל החיים זה בטוח. לא האמנתי כמה הסרטון הזה של רובי יעשה רעש בארץ, אני עדיין בשוק כשאני רואה כמה צפיות יש לסרטון הזה עד היום. מקווה שתהני פה ותישארי איתנו

ובלבלית

New member
הי הדר

טוב ווידוי ,הסרטון שלך נמצא אצלי על המחשב . אני מכורה קשה .. ואיזה מתנת יומולדת מושלמת שאלוהים ישמור אותי גם הופעה גם חמישתם וגם רובי לוקח את הדגל, חתיכת יום הולדת

למעלה