OMG תמונות חדשות111אחדאחדדדד XD הרבהההה תמונות אנג'וי פיפל
P pizi23 New member 24/12/07 #7 אוי ראיתי את התמונה הזאת ../images/Emo45.gif כל התמונות מכתבה באיזה עיתון צרפתי לא? או שחלק לא שייכות לכתבה? לפי הסגנון של כולן הייתי מנחשת שהן כן מהכתבה הצרפתית הזו כי הן מאד.... איך אני אגדיר את זה... צרפתיות שזה אומר מאד אמנותי, מאד פסיכי, ובסה"כ מאד יפה תודה מותק
אוי ראיתי את התמונה הזאת ../images/Emo45.gif כל התמונות מכתבה באיזה עיתון צרפתי לא? או שחלק לא שייכות לכתבה? לפי הסגנון של כולן הייתי מנחשת שהן כן מהכתבה הצרפתית הזו כי הן מאד.... איך אני אגדיר את זה... צרפתיות שזה אומר מאד אמנותי, מאד פסיכי, ובסה"כ מאד יפה תודה מותק
T TheTuneOfYourDeath New member 24/12/07 #13 ../images/Emo79.gif את באמת שואלת?../images/Emo6.gif זה לא חדש אצלו ../images/Emo6.gif
I I want your Blood New member 26/12/07 #66 חהחהחה..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה הנעליים האלה לעזאזל?!../images/Emo69.gif +
A A Bleeding Angel New member 24/12/07 #23 "חמוד, יש לך לכלוך על הפנים..." ברצינות, שיתגלח. אל תגידו לי שאין לו כסף לקנות מכונת גילוח נורמלית. ושיטפל בציפורניים שלו. מה זה הציורים האומנותיים האלה?!
"חמוד, יש לך לכלוך על הפנים..." ברצינות, שיתגלח. אל תגידו לי שאין לו כסף לקנות מכונת גילוח נורמלית. ושיטפל בציפורניים שלו. מה זה הציורים האומנותיים האלה?!
S stuck in this life1 New member 24/12/07 #32 XD הוא כל הזמן שוכח לחדש את הלק חח.. אפילו בקליפ של דא קיל הצפורניים שלו עם לק שחור חצי מקולף
S stuck in this life1 New member 24/12/07 #31 ../images/Emo99.gif איזה תמונה מהממת של ג'ארד! אני מתעלפת
I I want your Blood New member 26/12/07 #67 ואווו..../images/Emo2.gif פשוט וואוו!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif אבל דווקא פה רואים שהוא כבר בן 36..
ואווו..../images/Emo2.gif פשוט וואוו!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif אבל דווקא פה רואים שהוא כבר בן 36..
I I want your Blood New member 26/12/07 #77 נכון.. לא אכפת לי בן כמה הוא מצדי...- ../images/Emo60.gif שיהיה בן 60. אבל.. סתם.. הוא גם נראה ממש טוב לגילו..
נכון.. לא אכפת לי בן כמה הוא מצדי...- ../images/Emo60.gif שיהיה בן 60. אבל.. סתם.. הוא גם נראה ממש טוב לגילו..