מטריד ויפה ביחד
T TheTuneOfYourDeath New member 24/12/07 #15 ../images/Emo79.gif חחח זה שילוב של ../images/Emo152.gif+../images/Emo2.gif
I I want your Blood New member 26/12/07 #68 חחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה עובר עליו?? ../images/Emo60.gif
M my reflection New member 24/12/07 #5 12123 עכשיו אני רוצה לשאול את עצמי. למה אני פה?יש לי בוחן במתמטיקה מחר ואני לא יודעת כלום!!!!!!!!
P pizi23 New member 24/12/07 #9 לא לא, לא רזה בכלל... בדיוק כמו שצריך... אני אוהבת ככה... הנעליים אכן מזעזות. אבל אני לא חושבת שהן שלו, ולא שהוא היה הולך עם כאלה... יש לו את הנעליים המוזרות שלו בעצמו
לא לא, לא רזה בכלל... בדיוק כמו שצריך... אני אוהבת ככה... הנעליים אכן מזעזות. אבל אני לא חושבת שהן שלו, ולא שהוא היה הולך עם כאלה... יש לו את הנעליים המוזרות שלו בעצמו
T TheTuneOfYourDeath New member 24/12/07 #17 ../images/Emo79.gif אני מעדיפה לא להגיד את מה התמונה הזכירה לכמה שניות =\
A adiiiXD New member 24/12/07 #22 בהצלחה במתמטיקה .....(; ווממה הנעליים אמורות להביע בדיוק ? שבא לו לשחק באולינג? ושני צודקת , הרגליים שלו לא ענקיות , הן מפלצתיות !
בהצלחה במתמטיקה .....(; ווממה הנעליים אמורות להביע בדיוק ? שבא לו לשחק באולינג? ושני צודקת , הרגליים שלו לא ענקיות , הן מפלצתיות !