חחחח תמונה מוכרת הוא כזה בנאדם מצחיק
T The Young Amyrlin New member 12/9/07 #40 חחח מכירה אותה אני חושבת שיש לי אותה איפשהו באיכות טובה יותר... כזה פשוש, כאילו שאף פעם לא היה לו קורקינט
חחח מכירה אותה אני חושבת שיש לי אותה איפשהו באיכות טובה יותר... כזה פשוש, כאילו שאף פעם לא היה לו קורקינט
L lacrimosa girl New member 12/9/07 #25 זה לא פוטושופ? ../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שכן. ואיי אני טיפשה XDDDD
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/9/07 #29 לא יודעת, זה עשוי ממש טוב בשביל פוטושופ. זה מצחיק בכל מקרה
ב בדנתמ New member 12/9/07 #30 לי זה נראה כמו פוטושופ יש טשטוש ליד הרקה שלו, איפה שהשיער והפנים עם איזו מריחה כזאת שאין בשאר התמונה. אבל עדיין פוטושופ שעשוי ממש טוב... חח לא קשור אבל בצבא עשיתי תמונות בפוטושופ של אנשים מהיחידה ממש מצחיקות!
לי זה נראה כמו פוטושופ יש טשטוש ליד הרקה שלו, איפה שהשיער והפנים עם איזו מריחה כזאת שאין בשאר התמונה. אבל עדיין פוטושופ שעשוי ממש טוב... חח לא קשור אבל בצבא עשיתי תמונות בפוטושופ של אנשים מהיחידה ממש מצחיקות!
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/9/07 #32 הו, אתה צודק, אם מסתכלים ממש טוב על השיער רואים את המקום חיבור...
S shirlapes New member 12/9/07 #41 זאת תמונה אמיתית. פשוט הריטוש עשוי בצורה קצת פחות טובה הוא דיבר על סט התמונה הזאת פעם. הוא אמר שבהתחלה הציעו לו או להתלבש כמו טרזן או כמו משהו אחר-שאני-לא-זוכרת-כרגע... בסוף הם החליטו על זה.
זאת תמונה אמיתית. פשוט הריטוש עשוי בצורה קצת פחות טובה הוא דיבר על סט התמונה הזאת פעם. הוא אמר שבהתחלה הציעו לו או להתלבש כמו טרזן או כמו משהו אחר-שאני-לא-זוכרת-כרגע... בסוף הם החליטו על זה.