OMG OMFG הצצות ממש ארוכות לכמה שירים של אדם!!

mayarel

New member
ואוווווווווו איזה יופיייייייייייייייי

|רוקדת בכל החדר|

InbarKiii

New member
קראתי את הטויט שלך בבית ספר

וכל כך רציתי לצרוח או משהו חחחחח אבל זה היה באמצע שיעור D: אעאעאעאאאאאאאאאאאא זה כלכך מושלםםםםם הקליפ הולך להיות מושלםםםםםםםםם!$%#!!#@!! [ומלא בבחורים בע"ה
]

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gifכל פעם יש דברים מפתיעים וטובים

אני לא אוהבת את הליידי אבל יש לה קליפים טובים

magenta73

New member
OMG

music again מהמם כולם טובים אבל sleep walker- אהההההההההההההההההה. יייייייהההההההה. סולו גיטרה. יהההההההההההההה. אוווווווו יהההההההההההההה. אני רואה את עצמי שמה את זה במערכת בפול וליום ומקפצצת בלי הפסקה בסלון.

ר ו ח ל י

New member
הולי ../images/Emo93.gif, מדהים!

אני חולה על פיק יו אפ וסליפווקר!! IIHY ממש קצבי ומטריף. תודה רבה!

InbarKiii

New member
טוב טוב טוב, תגובתי D:

If I had you- המיליםםםםםם חח אני מתה על הקטעים האלה שפשוט שומעים שזה אדם. וחוץ מהמילים יש קטע שהקול שלו עולה והוא עושה כל מיני דברים עם הקול שזה פשוט הוא ואת זה חיכיתי לשמועעעע ואני כלכך שמחה לשמוע שיש את זה :) Music again- כמו שכבר אמרתי נשמע לי כלכך קווין וזה יפההה כלכך ואני מתההה על זה. Pick u up- כלכך מגניב. זה ממש מזכיר לי מחזמר D: ממש מתאים להצגה ולכן ממש מתאים לאדם? :) אהבתי את הכיוון ואהבתי שזה שונה. SLEEPWALKER- הפייבוריט שלי
לא נראה לי שזה ישתנה בקרוב D: המילים מקסימות אבל BB נשמע פגוע :( [אבל נו..אני מתה על השירים העצובים האלה] וWhataya Want From Me- השיר כברנתקע לי בראש מהפעם הראשונה ששמעתי! אבל ההצצה לא חידשה לי יותר מידי.. אני רוצה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif מהקטעים היותר ארוכים האלה

אפשר לשמוע שהווקליות המדהימה שלו באה לידי ביטוי וזה לא רק אינסטרומנטס ואפקטים כמו שזה יכל להיות.. שוב, אני מחכה לאלבום המלא כדי לנתח את כל השירים אבל בינתיים זה מעולה ומאוד מבטיח.

אוקיי אחרי האזנה ראשונה.....

וווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווו, איזו דרך לפתוח את היום !!!!!!!! אני אגיע לעבודה מאושרת מהרגיל
אבל באמת, אין בכלל מילים לתאר את ההתרגשות שלי כרגע... שירים מהממים, אחד אחד ! If I Had You הפתיע אותי ברמות !!!!!! מקפיץ לאללה, מגניב, קטצ'י כזה Music Again - אוחחחחחח איזה שיר. בדיוק אבל בדיוק הסגנון שאני אוהבת ובדיוק איך שתיארתי את השיר
Pick U Up - לא ממש התלהבתי בהתחלה וגם עכשיו לא ממש, אבל הוא יפה
בסוף הוא מזכיר לי קצת את MCR
Sleepwalker - מהמם, נשמע כמו להיט !!!!! סגנון ג'סטין טימברלייק כזה, ממש יפה
Whataya Want From Me - מהמםםםםםם !!!!!!

MIDNIGHT SKY

New member
אוקיי אחרי שחרשתי מיליון ואחת פעמים../images/Emo47.gif

IIHY שיייטטטט!! איזה שיר ! שיר מעולה המילים ,הקצב שיר מקפיץ זה היה יכול סינגל טוב :) MA ח ו ל ה על השיר! הזה הגיטרה
השיר כ"כ קווין סטייל!וזה טוב ~ PUU שיר ממש טוב ובסוף Tiny-minded, two-tone suckers Same old faces make me shudder Countless times I’ve screamed, “Oh, brother” Where are you? I need someone to be my lover קטע כ"כ טוווובבב מדהים ! SW שיר כ"כ יפה WWFM טוב יותר מה30 שניות. אחלה שיר ! אני כ"כ רוצה לשמוע את השירים במלואם !!!!!!!!!!! האלבום הולך להיות ע-נ-ק ! *למה לא נתנו הצצה לסטראט?! זה שיר כזה טוב *

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif ככ על הכל !

גם לFEVER לא. מוזר. נכון שהסניפט של סטארט היה יפה במיוחד באופן מאוד מפתיע?

MIDNIGHT SKY

New member
נכון??!

כששמעתי שזה שיר שקארה השתתפה בכתיבה שלו חשבתי פאק...זה לא יהיה טוב.. אבל זה שיר כ"כ טוב והייתי ממש מופתעת

mokasosex

New member
אאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo6.gif

מדהיייים! בדיוק מה שדמיינתי וטוב מזה :) תודה

למעלה