OMGGG OMGGGG OMGGGG

OMGGG OMGGGG OMGGGG

עוד יומייםםםםםםםםםםם!!!! אתן קולטות??? *וקולטים חחח* עוד יומייםםםםםםםםםםם היום הגדוללללללללל של השנהההההההההההה היומולדת הכי שווה בעולםםםםםםםםםםםםםםם של הילדה הכי שווה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד יומיים היומולדת של מורררררררררררושית שלנווווווו הספירה לאחור בשעות החלה... כל שעה עגולה אני אתריע פה...

יאפפפפפפפפפפפפפפפ

איפה כולן?... יאללה לברךךךךךךךךךך זה רק עוד יומייםםםםםםםםםםםם!!!!

אמממ לא שמעתי משו על זה...

לא נראה לי...ג'סטין מצליח יופי בינתיים הסיכוי קלוש...כמו שהסיכוי שדסטניז צ'יילד יחזרו...

necky

New member
לידעתך

דסטניז צ'יילד מוצאים אלבום חדש בקיץ ויש סיכוי גדול שאחותה של ביונסה תצטרף לבנות

necky

New member
ככה.....

ג'סטין וג'יי סי אמרו שהם יוציאו דיסק בתחילת השנה הבאה ובTRL האמריקאי אמרו שהם התחילו לעבוד על האלבום וגם בקסטריט חוזרים יהיה שמח בפופ השנה

OMG OMG שומלמת איזה כותרת מלחיצה

חחחחחחח הייתי בטוחה שזה משו חשוב ואז זה סתם היומולדת שלי חחחחח אמאלההההההההההההה איזה נמשההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודההההההההההה רבההההההההההההההההההההההההההההההההההה ותודה ענקיתתת לכל מי שכתב מזל טוביםםםםםםם מתהההההה עליכםםםםםםםםםםם מוווווואאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה

חחחח בכוונה חחח

ומזה היית בטוחה שזה משו חשוב??...ברורררררררר שזה משו חשובבבבבבב זה היומולדת שלך וזה הכי חשוב בעולםםםםםםםםם הוספתי את היומולדת שלך לרשימת תאריכים חשובים *או משו כזה* בפורום...למעלה חחח וכנסי לאיי סי כתבתי באווי שלי....

OMGGGGGGG איזה מאמיייי

מוווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה הכייייייייייי ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שישששששששששששששששששששששששששששששששששש אני ייכנס עוד מעט האייסי והאתר של ראש1 לא מסתדרים טוב ביחד חחחח

מואהההההההההההההההההההההההההההההההה

עוד יותר גדולההההההההההה חחח למה לא מסתדרים? בטח! אני יודעת...האיי סי לא אוהב את ראש 1 כי השבט שמה מכרכפים אותנוווו וראש 1 לא אוהב את האיי סי כי אין לראש 1 חברים ולאיי סי כן יששששששששששש *חחח אני בספק אם תביני מה אני רוצה ממך...אני בקושי הבנתי חחח*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תיאוריה מעניינת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למה אבל תמיד שאני מצביעה לווסט עם האייסי פתוח המחשב נתקע חחחחחח מתההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שומלללללללמממממממממממממממממממתתתתתתתתת

חחח תודה, חשבתי באמת ללכת למגמת

פסיכולוגיה פילוסופיה חחחח אבל אחרי זה חשבתי לעצמי...חוץ מהפלוסופיות *בשקל* שלי...לא מכירה שום דבר העניין חחחחחחחחח וואלה? אולי האקספלורר נדפק.?... או שתפרמטי...ותתקיני ווינדואוס חדש...קשה קשה...אבל תאמיני לי הקלהההההההה טוב מאמי נמשה שלייייייייייי הלכתי לראות אקזיטטט

חחחח קרועהההההההההההההה

אאני צריכה להגיש ת'טופס של בחירת מגמות עד יום חמישי... אין לי מושג מה אני לוקחתתתתתת... נראה לי תיאטרון ותיקשורת אבל אני לא סגורה חחח יאללה בה ביי יפיופה שלייייייי תהני מאקזיטטטטטטט

וואלה? אנחנו צריכים להגיש את זה

עד יום שישי הזה...יענו יום אחריכם...וגם לי אין מושג מה אני לוקחת ומחר יש לי מבחן בביולוגיההההההה והוא הולך להיות ק-שהההההההההההה אמאאאאאאאא מפחדתתתתתת חחח אכן נהינתי באקזיט חחח רוצה לשמוע משו...?....*שעפר סיפר בשידור* נכון אתמול חיסלו את השייח' יאסין?... אז עפר מסתלבט על זה חחח הוא המציא בדיחה באמצע שידור *הבנאדם כשרוני!* מה המשחק הכי אהוב על אריאל שרון?... שייח' מת *יענו שח-מט* חחחחחח נקרעתי מול המסךךךך

shiranile

New member
יאאאאאאאאאאאייייייייי

מורוש... גם אני צריכה להגיש את הבחירות עד יום חמישי...(חחח טוב זה היום האחרון לפני החופש) והילוש בעעעעעעעעע לי יש מחר מבחן בהיסטוריה!! גרר שונאת את המורה הזאתי....חושבת את עצמה

למעלה