OMGGG OMGGGG OMGGGG

בעעע אני עד יום שישי בלעעעעעע

והמבחן שלנו מחר בביולוגיה זה קשה...זה על שרשרות מזון ומארג מזון ופוטוסינתזה וכל זה יש לי הרגשה שאני לא יודעת כלוםםםםםםםםם

אנשות באיזה מגמות אתם בוחרות??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הבדיחה של עפר חחחחחחחחחחחחחחחח ובהצלחה במבחןןןןןןןןןןןןןןןןן

shiranile

New member
אמממממממממ

אני בוחרת ערבית (בעעע אבל אין מה לעשות...לומדת את זה מכיתה ד אז אני כבר ממשיכה וגם המורה חמודה חחח) ואממממ אני לא יודעת מה לבחור....אני לא מתחברת לכולם.. מוסיקה...אני ממש לא....תקשורת....ממש לאאאא אממ מה עוד יש... אזרחות...בעעעעע ממש לא... אממ אמנות פלסטית לאאאאאא והכי הגיוני נראה לי שנשאר זה פיסיקה...בעעעע

אני אולי אבחר בעיוני וזהו...

יעני להרחיב מקצועות... או ש...סוציאולוגיה...נשמע מעניין

ייייאאא יש לכם מוזיקה?? שווהההההההה

אצלנו חייבים לבחור 2 מקצועות מתוך: פיזיקה ביולוגיה וכימיה ואז 2 מכל השאר נראה לי אני הולכת על ביולוגיה ופיזיקה *בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע* ותקשורת ותיאטרון חחחחחחחח היה לנו שיעור ניסיון בכלכלה היה מזה מצחיקקקקקק פתרתי את כל בעיות ארץ ישראל אין עבודה??? פתחו קניונים אין תיירים?? פתחו דיסנילנד *זה גם פיתץרון לבעיות עבודה חחחח* ואז המורה כזה: אין כסף וחברה שלי כזה: נו מור מה יש לך להגיד על זה?? ואני כזה: תגנבו מעשירים וחלקו לעניים כמו רובין הוד *חחחח צעקתי את זה בטעות.. אופסייייייי חחחחחחח* ואז כזה: אין מופעי תרבות ובידור של אמנים מחו"ל: ואני כזה: תאיימו על שוקי וייס עם סכין כדי שיביא לפה את ווסטלייף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלכלה אין לי עתיד חחחחחחחחחחח

חחחחחחחח קרועה אבל למה? נחמד דווקא.

... לא רחוק ממה שאני הייתי אומרת........ ת'אמת מור, בזכות אנשים כמוך המדינה שלנו יכולה להתפחת יופי חחח רציני! רק מ"פשוטי העם" או במקרה שלך "מדהימת העם"...

פכרה עלייךךךךךךךךךךך

את יותר מדהימההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחח המדינה תתפתח חחחחחחחחח חברה שלי כזה עושה לי: ובכסף של מי נפתח קניונים ודיסנילנד?? ואני כזה: נכריח את שרי האריסון ויאיר דורי חחחחחחחחחח

פחחח שרי אריסון כן...ואפשר להוסיף

גם את אתי אלון חחח אבל חבל...היא בכלא פחחחחחחח אפשר לשחד אותם..את אתי אלון להוציא אותה מהכלא לשבוע ככה ואת שרי אריסון.....................*מנסה לחשוב*...............להביא לה חתיכים הביתה? פחחחח אולי...?....אין לי מושג אני סומכת עלייך חחחח ואת עוד יותר מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כן כן תביאו לה חתיכים הביתההההההה

היא גרה דקה מפה בבניין של חברה שלי *עד שהיא עזבה לארה"ב חחחחחחח* אני יילך לראותתתתתתתתתת חיחיחיחחיחחי ואת הכי מדהימהההההההההההההההההה

וואלה? חחח בואנה מור את גרה באחלה

מקום! כל העולם גר 2 דקות ממך! בכלל ת"א אחלה עיר וכן חחח את מי נביא לה?? אממממ...אפשר לחשוב על משהו בסגנון...ביל קלינטון...?*גם זקן גם "חתיך" פחחח ממשששששש*

חחחחחחחחח ביל קלינטון חחחחחחחח

ויאפפפפפפפפ אפשר לומר שיש הרבה דברים שווים 2 דקות מפה חחחחחחחח *לא הייתי מכניסה את שרי אריסון לרשימת הדברים ששוים 2 דקות הליכה אבל never mind חיחי* אני זוכרת שפעם נסעתי עם החברה שגרה בבניין שלה *מנסה להיזכר לאן חחחחח* ואמא שלה הקפיצה אותנו, ונכנסנו לאוטו והאזעקה לא הפסיקה לצפצףףףףף חחחחחחחחח איזה חצי שעה זה ציפצף רציניייייייי חחחחחח ואז הנהג של שרי אריסון בא לעזור להפסיק ת'אזעקה חחחחחחחחחחחחחחחח אמאלה איזה קרוע זה היההההההה האוטו לא שתק חחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדולללללללללל ובאמת...מה לנו ולשרי אריסון....סתם מליונרית...*נימת קינאה קטנטנה...?* חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח מיליונרית??

מיליארדריתתתתתתתתתת!! ושאנחנו נקנה??? מה פתאוםםםםםםםם זה לא שהיא יכולה לטוס לווסטלייף כל יום הלוך חזור עד סוף החיים ויישאר לה עוד הרבהההההההה להוריש לנכדים של הנכדים של הנכדים שלה חחחחחחחחחחחחח גרררררר

חחח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ןן רק לווסט?? לקנות את כל אירלנד ולבנות שם בתים על גבי בתיםםםם

למעלה