...Once there was a way

בלי קשר אבל כדי לא לפתוח עוד שרשור -

אני כל כך רוצה שמישהו יסלח לי. לא יודעת מי, ולא יודעת על מה. רק שיסלחו לי כבר. אולי על עצם זה שאני אני, לא יודעת. על כל המחדלים שלי. על חוסר היעילות, על חוסר היכולת להתאים את עצמי, על חוסר הכישרון לחיים. על העצלות, על הרפיון, על הנטיה לברוח.
רוצה שיהיה מישהו שאפשר לבקש ממנו סליחה - ושסליחתו תהפוך את הכל לבסדר, סוף סוף בסדר. ושלא אצטרך להרגיש כל הזמן אשמה. או לקויה. פגומה, חסרה. לא מספיק, לא בסדר.

את בסדר בדיוק כפי שאת

התחושות האילו זה בעיקר בגלל מה ששידרו לך בילדותך בצורה מוקצנת שבעתיים מאשר אצל אנשים אחרים. זה נבע מלקויות של הסביבה לא לקויות שלך.ולגבי עזיבת מקומות עבודה מהר מידי יתכן כל מקרה לגופו אבל העבודה הזו מלכתחילה לא הייתה לטעמך או לפי המצפון שלך והחזקת בה תקופה ואת רואה שאת מתעוררת עצובה בבוקר ואם נלך לפי האלימינציה זה לא כי את לא מנסה להסתדר עם אנשים ולברוח אלא פשוט העבודה עצמה

לא עוזר לי לשייך את זה לילדות

כי ההרגשה בהווה חריפה ונוקבת, ואילו מהילדות כמעט איני זוכרת דבר, ולא מסוגלת לחזור לחוויה הרגשית שהיתה שם, ולהפריד אותה ממה שעכשיו. לכן ההצהרה השכלתנית שמקור הבעיה בילדות אינו מקדם אותי לפתרונה.

היא באה להראות שהתחושה שקרית

אולי היא חריפה ונוקבת ומפעילה לך את כל מערכת העצבים אבל הכפתור הפעלה אם נתבונן בעיניים שכלתניות מופעל בצורה שגויה ולא מחווטת נכונה

אופירA

New member
מנהל
סלחי לעצמך. ציירי לעצמך את טעויותייך לא כפי שהביקורת משקפת

גם אם מעבירים עלייך ביקורת חריפה, תגידי לעצמך בלב שזה סתם, לא באמת כל כך חריף, רק מעמידים פנים שזה כל כך נורא כדי לדרבן אותך, אבל באמת זה לא כל כך נורא. זו טעות או חוסר יעילות מבורך (במקצוע הזה, חוסר יעילות הוא מבורך! חפשי עבודה אחרת כל הזמן).
ספרי לעצמך שאינך רוצה להתאים את עצמך, ושאם תפוטרי מרוב חוסר יעילות מהעבודה הזו ספציפית, זה יהיה המחמאה הכי גדולה שיכולת לקבל.
ספרי לעצמך שאינך רוצה להיות עם כישרון לחיים, רק עם כישרון לנשמה. חייכי לחוסר הכישרון ופתחי הומור ציני כלפיו. הרפיון והנטייה לברוח ירפו ויברחו מאליהם
.
אם לא תפחדי, לא תצטרכי לברוח.

בקשי מעצמך סליחה על הקשיים שאת מערימה כלפי עצמך, על הצורך לרצות את כולם, כולל את המנהלים בעבודה זו שרוצים שתהיי יעילה בעבודה, כאשר עדיף שלא תהיי יעילה.
סלחי לביתך שהיא חומרנית ורוצה בגדים יקרים כדי לפצות את עצמה על החסרים. תביני אותה.
אם את לא יכולה - לא יכולה זה לא פגומה ולקויה וחסרה. לא יכולה זה נתון של מה שאלוקים נתן לך.
לא מספיק זה הגדרה שתלויה במי שזה לא מספיק עבורו. אם את לא מספיק טובה בשביל הורים שדורשים ממך את הבלתי אפשרי, את מושלמת. אם את לא טובה בשביל עבודה שדורשת אגרסיביות ורמייה של הזולת - את מושלמת, את טובה מהסביר. תני לעצמך את הפרשנות הזו!

למעלה